Нова година - нова визия

• 25 628
  • 421
  •   1
Отговори
# 270
Ne, Mamma, ne izpolzvam kredor. Prosto ne moga da pisha na kirilica, kakto predi.

А в други сайтове и в други програми (например текстова програма) може ли да пишете на кирилица?

# 271
Sega probvah, vav  Word i v Power Point moga da pisha na kirilica bez problem. Butonat na kredora na sajta na bg mamma e blokiral pri men.

# 272
Сега рестартирах Операта и вече мога да пиша на кирилица в сайта. Благодаря за вниманието!   bouquet Може би проблемът е бил в Операта или в моя компютър по някакъв начин.

# 273
  • Бургас
На мен също много ми харесва новата визия. Peace Падащите менюта наистина ми създават леко неудобство и ще е хубаво да се помисли за варианта "он клик", но и така да остане, не е чак такъв проблем. И на мен часовника ми е подвеждащ - постоянно се бъркам със стрелката за секундите. Simple Smile

# 274
Хората не обичат ромените и това си личи и от коментарите тук.
На мен много ми харесва тази лента отгоре, удобна е и позволява бърз достъп до всичко  Peace
Надявам се да не я махнат  Praynig
  Да не я махат, само да има например бутонче "скриване", за който желае!
Заедно със статиите Wink
Какво да направя, как да променя настройките си: аз съм с 17-инчов монитор и хем искам буквите да са ми с нормална големина и съм на Зуум 120% (Гугъл Хром), хем да не ми се налага да скролвам настрани за да мога да прочета цялото мнение? И при нормален, 100% зуум, пак се налага да се скролва настрани.
Дайте ми някаква идея, защото така ми е неудобно.

# 275
  • Варна
Днес вече 3 пъти ме изхвърля Whistling

# 276
Днес реших, че щом така и така ми натрапвате разни статии отгоре, да погледна някоя...
Отварям аз тази:
Ако искате момиче, яжте плодове
и какво да видя  smile3544 полът зависи от това какво ядем  newsm62
Хора, моля ви, не се излагайте така, да сте чували за хромозоми  Laughing

# 277
1. Това е материал от информационна агенция, получен през световния обмен на новини.

2. Да сте чували, че нивото на алкалност или на киселинност на влагалището определя колко дълго ще живеят сперматозоидите с Х и У хромозома и че тези с Х хромозома са по-издръжливи, а тези с У загиват по-бързо?

Eто пример от друг, чуждестранен сайт, с диета за "забременяване с момче или момиче" http://health.infoniac.com/your_diet_conceiving_boy_or_girl.html

# 278
  • При хората, които обичам
Е как пък не зависело само от хромозомите. Аз ям плодове и имам момичета. Т.е. -  приканвам да ми докажете, че написаното не е вярно, след като при мен е твърдо 100%

# 279
  • Sofia, Bulgaria

Здравей, отметната ли е чавката "запомни ме" когато се логваш. Ако не сесията трае 90 минути и след това се разлогваш автоматично.

# 280
Е как пък не зависело само от хромозомите. Аз ям плодове и имам момичета. Т.е. -  приканвам да ми докажете, че написаното не е вярно, след като при мен е твърдо 100%

Аз не съм фен на плодовете, изобщо дори, но имам момиче.  Peace

# 281
  • Варна

Здравей, отметната ли е чавката "запомни ме" когато се логваш. Ако не сесията трае 90 минути и след това се разлогваш автоматично.

Благодаря, не знаех. Досега не беше така, а умишлено не искам да ме помни. Явно ще трябва да се логвам периодично.

# 282
Има стотици публикации, както на български, така и в чужди сайтове, които свързват храненето на жената с пола на бебето.
Не смятам обаче, че това е дискусия, касаеща визията на сайта.
Ако желаете, пуснете тема в подходящия подфорум и добавете анкета за проверка на твърдението Simple Smile

# 283
  • ПЛОВДИВ
Здравейте и от мен. С не търпение чаках появата на новата визия а форума и мога да кажа, че ми харесва. Може да е питано, но при натискане на бутона за "известяване" на дадена тема има ли възможност да не получавам емайл за това.?

# 284
  • София-Младост
Здравейте и от мен. С не търпение чаках появата на новата визия а форума и мога да кажа, че ми харесва. Може да е питано, но при натискане на бутона за "известяване" на дадена тема има ли възможност да не получавам емайл за това.?
СМС ли да получаваш Simple Smile)))))))))) Съжалявам, но ми стана весело...
И аз се чудех преди време, не става ли просто тази тема да излиза като останалите, в които сме участвали?!

Общи условия

Активация на акаунт