Нова година - нова визия

• 25 649
  • 421
  •   1
Отговори
# 60
Прекрасно е като организация и визия! Харесва ми и нещата са подредени тематично като съдържание! Отлична работа!   bouquet

# 61
Работи се, може да има кратки прекъсвания.

# 62
  • София
На мен пък не ми харесва.
Съвсем наскоро свикнах с предишните промени, сега пък нови...

# 63
На мен пък не ми харесва.

Не мога да се изразявам толкова меко...
И кому беше нужно всичко това?

# 64
За съжаление и на мен не ми харесва. Просто не очаквах чак такава промяна.
Тази подредба ми е много странна (всъщност, направо съм втрещена), но предполагам, че ще свикна. И без това нямам избор.  Laughing

# 65
  • Варна
Има ли някаква възможност за настройка на изгледа ? С 15 инчов монитор съм и страницата ми идва прекалено широка  Rolling Eyes Не  мога да прочета нищо без да скролвам наляво-надясно  Sad
Много е мъчително така...

# 66
Сори, но новият изглед е просто потресаващ....

И мен ме интересува възможност за настройка на изгледа.
АЗ пък съм с доста голям монитор и при мен сайта заема едва 1/3 от екрана.
Искам да може да се разпъва на цял екран, защото така е побъркващо просто.
Направете възможности за различните потребители с различен размер на мониторите и разделителна способност.

# 67
Преди минутка бе направено окончателното подреждане.
Съвсем логично и естествено е най-горе да бъдат изнесени категориите, касаещи бременността, раждането и отглеждането на децата.

Наредбата в самите категории е абсолютно същата, каквато бе и досега, няма други размествания на подфоруми.

По отношение на форума като цяло, няма никаква друга промяна, с изключение на началната страница, която просто е оптимизирана и линковете към подфорумите са изнесени доста по-нагоре и са много по-лесно достъпни. В допълнение на това е и възможността за бърз достъп до подфорумите чрез падащото меню горе.

Що се касае до разглеждане на теми, мнения и т.н., там не виждам какво може да ви притеснява, тъй като няма промени и изцяло сме се съобразявали с навиците на потребителите, не сме преместили нито едно бутонче.

Относно размера (ширината), оптимизирана е за разделителна способност за 1024 пиксела (и нагоре) като ширина.

# 68
  • София
Съжалявам, че ще го кажа, но новия изглед е ужасен! Няма ли обцяи човек да продължи да вижда нещата по стария начин. Чувствам се ограбена  Sick

# 69
  • Galaxy 13197853088
някой май е оптимизирал разходите.

# 70
Чувствам се ограбена

Какво точно е ограбено!?!?

В превод?

# 71
  • Ænima/Albuquerque
И при мен заема 1/3 от монитора, уголемих си страницата с Ctrl и + , но така пък шрифта ми е огромен.  ooooh!

# 72
  • София
На мен ми харесва. Определено ще трябва време да се свикне, но е направено така както си го представях - прегледно и с падащи менюта.   Thinking Само се чудя защо калкулаторът и именникът заемат толкова пространство? Определено не са чак толкова важни за потребителите.

# 73
Mamma, ами тя хубаво е оптимизирана за такава разделителна способност, ама другите които са с по-висока какво да правят?
Да щракат с пръсти?

Явно е че за едни страницата е прекалено широка, а за други пък е тясна. Стои ми цвъкната като л...но по средата на монитора.

# 74
  • Galaxy 13197853088

В превод?
предното разделение изискваше повече усилия за създаване на съдържание за сайта, а форума беше като допълнение.
сега форумът е сайта ... няма да има толкова нужда от статии.

иначе дезайна е кофти за мен защото почти половината горна част на всяка страница е запълнена с информация и реклами които не ме интересуват, ще видим как се справя адблока с тези елементи.

Общи условия

Активация на акаунт