Нова година - нова визия

• 25 655
  • 421
  •   1
Отговори
# 210
  • При хората, които обичам
Е, аз пък я прочетох въпросната статия. Не, че ме интересува, моето семейно планиране не предвижда ново попълнение.
Ама утре може да има нещо интересно, тогава ще признаете ли, че ви е обогатило с нещо?

# 211
Да си кажа...след 1 ден ползване на новата визия.......Имам чувството,че ми е свит сега форума......Задушавам се от реклами, статии, някак си ми е сбита информацията, преди ми бе май по-широко на погледа.......Не намирам нещата с един поглед, но това може би защото все още не съм свикнала да ми е така.......Търся си все още старите подредби......Ще се оправя обаче, явно ми трябва повече време за да свикна.........

Дано не засегна хората, които са направили новия дизайн.......

# 212
Не се засягаме лесно Simple Smile

Не мога обаче да разбера негодуванието срещу "многото реклами", при положение, че са с пъти по-малко (има четири линка, които и преди ги имаше, и 1 банер само, а преди имаше ред с 5 малки банера, един голям хоризонтален, още един ред с текстови реклами и много пространство във височина плюс 200 пиксела допълнителна реклама в брендираните подфоруми), а и информацията е много по-бързо достъпна, тъй като горната част е свита също с пъти и е намалено скролването във вертикал много.

По отношение на статиите - ежедневно се регистрират по над 100-120-150 нови потребители, огромна част от които тепърва имат намерение да забременяват, току-що са забременяли или търсят всякаква информация за бременността, раждането и отглеждането на децата. Може да погледнете произволна отчетна тема, за да видите колко еднотипни въпроси се задават, за които има отдавна информация, добре систематизирана и поднесена като статия.
Естествено има и по-сериозни статии, има и по-несериозни, има и за бременност, и за майчинство, и за отглеждане, и за възпитание, и за външния вид - не може всяка да е интересна на всеки.

Когато влизам в новинарски сайт и има рубрики, които не ме интересуват, не пиша възражения защо ми показват икономически новини, като аз не обичам такива, не ме интересуват и се дразня от присъствието им. Просто ги прескачам.

# 213
Хърмаяни, аз бях натрупала 16 "Извести" страници. А при хора, които пишат повече, сигурно и до 100 стигат. Лошото е, че темите са сортирани по дата на пускане. И ако е писано в някоя по-стара тема, то потребителят трябва да разгледа всиките тези 16 страници, за да види дали няма писано по темата. Ако се сортираха по дата на последна публикация, може и да се заизползва, но в този си вид - не виждам разлика от предишните известия. Само дето линкът е на по-удобно място.

Вече са сортирани по дата на последна публикация.
Най-новите са най-горе.

# 214
  • София
       Аз пак да попитам:А дали ще има възможност за избор на дизайн  Embarassed? А за избор на цветова схема  Embarassed?

<>Към по-широкия дизайн   

><Към тесния дизайн

# 215
Не, няма такава възможност.

# 216
  • София
Не, няма такава възможност.

smile3518

# 217
  • София

По отношение на статиите - ежедневно се регистрират по над 100-120-150 нови потребители, огромна част от които тепърва имат намерение да забременяват, току-що са забременяли или търсят всякаква информация за бременността, раждането и отглеждането на децата. Може да погледнете произволна отчетна тема, за да видите колко еднотипни въпроси се задават, за които има отдавна информация, добре систематизирана и поднесена като статия.
Естествено има и по-сериозни статии, има и по-несериозни, има и за бременност, и за майчинство, и за отглеждане, и за възпитание, и за външния вид - не може всяка да е интересна на всеки.

Когато влизам в новинарски сайт и има рубрики, които не ме интересуват, не пиша възражения защо ми показват икономически новини, като аз не обичам такива, не ме интересуват и се дразня от присъствието им. Просто ги прескачам.

И аз това казах, просто ще свикна да не ги виждам, защото както трябва да е ясно, форумът е към сайта, а не обратното. В моя случай, нямам нужда да чета статиите, сега, признавам, че като забременях преди повече от 6 години, четях някои от статиите, както сега правят много бъдещи мами предполагам.

Има ли вече брандирани подфоруми? Интересно ми е как изглеждат.

# 218
  • Варна

Тайна
не разбра ли, че сме от 1% който не е от значение  Rolling Eyes
Ще трябва да скролваме или да си купим по-големи монитори, заради един форум.

# 219
Не се засягаме лесно Simple Smile

Ох...радвам се, защото не искам да засегна никой! Hug

Ще свикнем, ще свикнем......Не забелязвайте всяко мърморене......Лично аз просто споделям, приказвам си на глас.....Определено обаче имам чувството сега,че ми е ограбен монитора.....Толкова се бях сраснала със старата визия, че сега все едно имам нов монитор, че не е моя си.......Аз вече започвам да игнорирам част от инфото, така че съвсем скоро и с тази визия вярвам,че ще се срасна.....

# 220
Има ли вече брандирани подфоруми? Интересно ми е как изглеждат.

http://www.bg-mamma.com/index.php?board=96.0

# 221
Защо темите нямат опция "Отпечатай"? Така си ги свалям на компютъра и мога да ги чета на четеца, без да имам нужда от интернет връзка и от компютър.

# 222

Тайна
не разбра ли, че сме от 1% който не е от значение  Rolling Eyes
Ще трябва да скролваме или да си купим по-големи монитори, заради един форум.

Защо говориш глупости?
Аз съм с малък монитор (17") и виждам прекрасно. От резолюцията е, не от големината.
Хайде, мислете малко по-трезво. При положение, че:
Общ брой потребители: 133 903,
как си представяте един форум да пасне на всички вкусове и капризи?
Едно е рационалност на подредбата, ама чак пък претенции за цвят и съдържание...
Не ставаме ли прекалено нахалнички.  Confused

# 223
Защо темите нямат опция "Отпечатай"? Така си ги свалям на компютъра и мога да ги чета на четеца, без да имам нужда от интернет връзка и от компютър.
Имат.В най-лявата страна на бутончетата.

# 224
  • Galaxy 13197853088
ако до седмица сте все още недоволни, от подреждането и тесния дизайн, ще ви помогна да го оправите. само ми напомнете.

Общи условия

Активация на акаунт