Нова година - нова визия

• 25 625
  • 421
  •   1
Отговори
# 300
Amar, Тайна, радвам се, че намерихме разрешение за този проблем!

# 301
  • При хората, които обичам
Влизах и излизах няколко пъти и да, вече не ми предлага да си избирам колко да остана.

# 302
Като си сменям прозорец на браузъра горе с тоя на форума и преминавам надолу през тъмносинята лента, започваща в дясно от къщичката Хоме, изскача чаршаф и ми закрива екрана, докато не изнеса мишката от него. А също и като ползвам кирилизатора. Леко е дразнещо, не може ли чаршафа да излиза само, ако кликна на някой от форумите там. Ако дразни само мен, ще свикна да я заобикалям с мишката.

# 303
Ще свикна /както с всяко ново нещо/, но бих искала да попитам:

- относно падащите менюта от горе, когато само мина с мишката, може ли да бъдат по-малко "агресивни"  Laughing , като се спускат, когато искам /кликам/.

А това само го казвам, че се чувствам доста сбутана в ъгъла, защото там където пише:

Здравей, Бо_
имате 186 съобщения, 0 са нови.
Нови отговори на моите публикации
Известия  Профил  Изход

са толкова свити между реклами, статии и падащи менюта, че първоначално мислех, че вече ги няма. Открих ги, но имам чуството, че моето място в БГмама е ограничено, намалено...
Ще бъде чудесно, ако освен отгоре, а и отдолу на страницата да можем да ползваме нашите си лични територии  Профил, Известия, Нови отговори.
По този начин /поне до известна степен/ ще бъдат избегнати недоволствата от статиите в началото на всяка страница. Ако не е възможно всичко, то поне Нови отговори да се появят отдолу.

# 304
И при мен се получава същото- не мога нито да си проверя новите отговори, нито да си натисна линка към профила, непрекъснато ми закрива екрана.

# 305
  • София
Аз старателно се мъча да избягвам чаршафа, ама и мен все ме захлупва.  Mr. Green

# 306
  • Ænima/Albuquerque
При мен се случва и като публикувам отговор да го закачам, след като съм дала "предварителен преглед".  ooooh!

# 307
  • София
Само на мен ли не ми пречи чаршафа? Удобен ми е за бърз достъп навсякъде и не ми закрива линка към Нови отговори на публикациите ми.

# 308
И при мен се получава същото- не мога нито да си проверя новите отговори, нито да си натисна линка към профила, непрекъснато ми закрива екрана.

За какъв браузер и каква разделителна способност става въпрос?
Имам подозрението, че при Вас сайтът не се визуализира както би трябвало.

Би трябвало да се вижда така (при разпънато меню), което (с изключение на една буква) по никакъв начин не покрива нито Профил, нито Нови отговори..., а и те са под лентата, т.е. отивайки към тях нагоре, не се минава през падащото меню въобще.

# 309
Прощавайте, ако това вече е дискутирано в темата, но няма как да преровя 20 страници. С новата визия на форума вече не мога да го отварям и разглеждам лесно през телефона си (Блекбери).

При старата версия форумът ми се отваряше просто идеално  - без графики, реклами, подписи и т.н. Дори не изглеждаше като обикновена уебстраница. Виждах просто линк към всеки подфорум, след това просто списък с теми и линкове за предишна страница, следваща страница, ниво нагоре. Беше идеално и имах навика да си чета форума напът за работа и обратно.

С новата версия ми се отваря цялата шарена първа страница, с миниатюрен шрифт, защото телефонът се опитва да побере всичко на екранчето си. Отварям някоя тема и телефонът запецва, защото не може да събере толкова материал. Абсолютно неизползваемо е, дано обяснявам добре.

Има ли планове това да бъде разрешено?

# 310
  • на брега на морето
Как мога да променя продължителността на сесията.

Сесията (ако не е отбелязано "запомни ме") е заложена да е с продължителност 90 мин.
Не съм сигурна, че ще има възможност за промяна на дължината на сесията.

Не си спомням къде промених продължителността от заложените 90 минути на 240. И Хърмаяни спомена за това. Може би го е имало и е променено newsm78 На мен не ми е удобно, все трябва да се логвам, защото излизам от форума чак към 18.00 часа.

# 311
Опитвам се да намеря чрез търсачката потребител, чието име е с три букви и не мога. Затова пък моето име се намира от раз, защото е с четири букви. Някак си не е справедливо, пък и функционално не е. Например скоро потребителка беше търсила информация за болестта кел. Ами няма как да я открие с нашата търсачка. Няма ли вариант да могат да се търсят и дву и трибуквени думи?

# 312
  • При хората, които обичам
Един интервал преди "кел" реши пробл … 77;ма. Обаче същата хитрина не сработва с търсенето на потребителката Ел.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 10:51 от ДеВ

# 313
Само на мен ли не ми пречи чаршафа? Удобен ми е за бърз достъп навсякъде и не ми закрива линка към Нови отговори на публикациите ми.
Ние не предлагаме да не пада, а да пада, когато кликнеш на него.
Не при неволно преминаване през него.

# 314
Мамма, от разделителната способност е сигурно. Браузерът е един и същ у нас и в работата(Mozilla), но в работата всичко се вижда много добре и не пречи тази лента. Като се прибера ще видя дали изобщо може нещо да се направи с разделителната способност.

Общи условия

Активация на акаунт