Абсолютно никакво значение няма, нито за мен, нито за гражданското, нито за попа, който ни води ритуала
нашите не бяха с брак, никакъв, и още не са (13 годишна връзка имат + дете
)
нашите не бяха с брак, никакъв, и още не са (13 годишна връзка имат + дете
)
Имаме граждански брак

Искаш да ми кажеш, че един брак не може да завърши с години влачене по съдилищата, купища потрошени пари и нерви?! И е невъзможно да влезеш правен казус след като си женен?! Или, а да, бракът е нещо като превенция срещу простотии на партньора. Демек, подпиши се тук пък си помисли добре дали ще ми въртиш номера
Вярно е , че това дава на голяма част от хората някаква (измамна) сигурност.

В такъв случай ти е приоритет и възможността той да те изгони на улицата и да останеш без нищо и той да е без никакви задължения към теб? Е, тогава ще сме с различни приоритети. Иначе можеш да прочетеш поста, който си цитирала отново и то много внимателно, за да схванеш написаното в него и да не скачаш за неща, които не са написани там
По принцип не е фен на присъщите за женското съсловие романтики и такива нещица.
В такъв случай ти е приоритет и възможността той да те изгони на улицата и да останеш без нищо и той да е без никакви задължения към теб? Е, тогава ще сме с различни приоритети. Иначе можеш да прочетеш поста, който си цитирала отново и то много внимателно, за да схванеш написаното в него и да не скачаш за неща, които не са написани там 
То винаги е много лесно някой друг да ти е виновен 

Тези трикчета са ми ясни - доста се ползват, но при мен не минават - знам точно какво съм написала и хващам от раз всеки опит да се извъртят думите ми в нещо, което няма общо с позицията ми.
Та не е мой проблем, че някои не четат написаното, а питат дали искам да кажа нещо, което няма нищо общо с позицията ми
Ми не, не искам да кажа това, което ти се иска - казвам това, което мисля

Препоръчани теми