Защото според мен това си е до тип хора. Има такива, които обичат да си лепват на челото колко са щастливи, има и други, които предпочитат нещата да си остават в по-интимен кръг. Това че не разбираш нещо, защото не ти импонира, не е повод да му се .... присмиваш

Но да повторя - не искат да се подпишат веднъж, но се подписват многократно под всякакви документи, за да уредят онова, което щяха да имат автоматично с един-единствен подпис. Така че от една страна сключването на брак си е доста практично нещо и улеснява живота в много и неочаквани ситуации нататък
Лично на мен ми е непонятно това бурно отхвърляне на брака като "отживелица"
Кое точно му е отживялото обаче - не разбрах
А, да - много по-модерно е да живееш без брак и да се хвърлиш в правно чудо при внезапна смърт на партньора, отколкото да си старомоден и със защитени от закона права например
Знам за не един и два случая на съвместни съжителстващи, които внезапно са изгубили партньора си (смърт или раздяла) и водят съдебни битки за това, което (според тях) им се полага.

Твоят отговор е едно добро решение на въпроса, кой каквото ще да казва. Препоръчани теми