Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 913
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 720
  • на плажа
 В духа на темата - хайде сега покажете сватбените си снимки! Flutter

# 721
Направо можете да си покажете халката  Mr. Green

# 722
Направо можете да си покажете халката  Mr. Green
Моята я гепиха докато раждах в Родилния дом.  Tired
Сега имам дубликат, ама не е същото. Чувствам се като недоомъжена някак...

# 723
  • на плажа
  hahaha Жаве, коя халка бе, мила?
 Бутински,  Naughty.

# 724
  hahaha Жаве, коя халка бе, мила?
 Бутински,  Naughty.
Как коя? Венчалната! Извадиха докторите от мен 3.400 кг бебе и няколко грама златна халка!

# 725
E*a си и иманярите бе. Прфуу...

# 726
Как коя? Венчалната! Извадиха докторите от мен 3.400 кг бебе и няколко грама златна халка!
  Shocked Как успя да си вкараш халката там? Joy

# 727
 Shocked Как успя да си вкараш халката там? Joy
Joy Joy
 smile3544

О, не, ще се гътна!
 smile3544

# 728
На моят мъж брат му казваше за бившият премиер Станишев, че не можел за бъде никакъв премиер и никакъв фактор за подръжание или респескт, при положение че дори не бил официално женен Rolling Eyes
А БоБо-то?  Shocked
Joy Joy Joy
Официално женен и официално разведен.  Joy

# 729
Забелязвам,че много от жените,живеещи без брак с партньора си,някак неуважително се отнасят към това да си омъжена.Слава богу,че нямам брак...бракът е отживелица...-все такива наострени заключения,през които издайнически  прозира едно слабо място.Аз мисля,че има живеещи без брак,защото има мъже,които не искат да сключват брак.Тоест,мъжете играят играта,а жената играе по свирката на мъжа.Не всяка жена има късмет да й предложат брак.Предложението за брак е нещо много важно за едно момиче.Да не се залъгваме,прекрасно е!Чувстваш се по-специална за някого.Хубаво е да те пожелае някой завинаги,дори и да не се получава точно така винаги.Мъжът не предлага брак на коя да е,но не му е проблем просто да живее с която и да е.Вие какво мислите по въпроса?Аз мисля,че предложението за брак е явно доказателство,че този мъж ,поне в този миг иска да бъде завинаги с тази жена.
Пррекрасно казано!

# 730
Таня, Таня, специално изкопа от аналите тази тема, само за да се съгласиш удивително. Laughing
Но правилно, нека този свят разбере и твоето мнение по въпроса. Би било наистина голям пропуск това да не се случи.

# 731
# 732
  • Linz
Някои наистина адски скучаят Tired

# 733
Таня, Таня, специално изкопа от аналите тази тема, само за да се съгласиш удивително. Laughing
Но правилно, нека този свят разбере и твоето мнение по въпроса. Би било наистина голям пропуск това да не се случи.
Не ,четях предишните публикации на потребителката и се съгласих Simple SmileSimple Smile
А ти писа само за да отбележиш факт,че аз пиша ли? Или да не се съгласиш...?

# 734
Просто възкливам и аз. Особено плавен преход от темата за Степфордските съпруги се получи.

Общи условия

Активация на акаунт