Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 881
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 750
По принцип ми е все тая дали ще съм омъжена или не. Единственото и най-важно доказателство, което мъжа ми е дал,че иска да е с мен е това,че ми е направил дете. По-голямо от това, че съм жената на живота му едва ли има. Аз нямам желание за брак, нито пък той. Нито пък сметнахме за необходимо като забременях да се бракуваме.

Joy Joy Joy

Кое е смешното?

# 751
Е, това да ти направят дете наистина може да се определи като най-голямото доказателство!Мъжете ги правят така трудно, да се прежалят да си пуснат ценната семенна течност - наистина значи много!

# 752
Мъжа ми не е малоумник, който ще тръгне да прави дете на всяка срещната. Това имах предвид. Това е отговорност, която не всеки осъзнава. Ма,какво да се обяснявам...

# 753
Мъжа ми не е малоумник, който ще тръгне да прави дете на всяка срещната. Това имах предвид. Това е отговорност, която не всеки осъзнава. Ма,какво да се обяснявам...

Така е, ти се чувстваш богоизбрана може би. Но има и теми за абортите, да знаеш.  Peace

# 754

Е, такъв мъж заслужава да му опростиш подписа.

# 755
Вилико,имам късмет да съм с добър и грижовен мъж. За него семейството е на първо място,както и за мен. Ако някога в миналото си е правил грешка, тя си остава в миналото. В началото на връзката ни даже го питах да си казва още сега на момента да няма някое 3г. извънбрачно.  Laughing

# 756
Вилико,имам късмет да съм с добър и грижовен мъж. За него семейството е на първо място,както и за мен. Ако някога в миналото си е правил грешка, тя си остава в миналото. В началото на връзката ни даже го питах да си казва още сега на момента да няма някое 3г. извънбрачно.  Laughing

Ами той може и да не знае - виж моята тема например.
И защо реши, че за другите мъже - семейството не е на първо място, а само за твоя - защото си е сложил подписа?

# 757
И защо реши, че за другите мъже - семейството не е на първо място, а само за твоя - защото си е сложил подписа?

Много си заядлива и крива, често без никаква причина. Правиш си някакави твои заключения, и после изкарваш другите, че уж те така са казали. Тя не е казала, другите мъже не са грижовни, казала е, че нейният е.

# 758
Контрирах цитирания пост по-назад.

# 759

Много си заядлива и крива, често без никаква причина. Правиш си някакави твои заключения, и после изкарваш другите, че уж те така са казали. Тя не е казала, другите мъже не са грижовни, казала е, че нейният е.

И след почивката сякаш си наваксва загубеното време.

# 760
Viliko vs.Отилия vs. Трещерица.  Laughing

# 761
  • София
Сега ще си посипя главата с пепел, че не съм бракувана, което автоматично значи, че съм останала непоискана  Joy
За мен по-важно от подписа беше желанието на мъжа ми да му родя дете. Той повдигна темата, той поиска бебе... Е, иска и да се оженим, но все го мотая с думите, че един ден може с детето да направим двойна сватба  Mr. Green

# 762
  Оф, не е ли ясно, че това е тема да се изфукаш пред някакви си хипотетични, как на теб са ти предложили брак, а на тях може би не са - дайте да се съгласим, та да затворят тая тема, че достатъчно други глупости има във форума и немалка част са от същите потребители.

Трудно се приема различното мнение, нали? А защо аз трябва да разбера твоите доводи? Не се фукам, просто съм щастлива с моя избор. Като не ти харесва темата - не чети и не пиши. Защо да се затваря? Тук прочетох доста добри разсъждения. Много остро се реагира, защото от тази тема боли.

# 763

Кой ти е виновен, че не четеш? Няма как да не се изсмея на мнение, че най-голямото доказателство за любов било това да направи един мъж дете.

# 764
Много остро се реагира, защото от тази тема боли.

Какво пък толкова боли? На мен ми е все тая кой бракуван, кой - не.  

Общи условия

Активация на акаунт