Предложението за брак - не се случва на всяка

• 76 737
  • 1 481
  •   1
Отговори
# 870
Добре де,самотна майка е такава с дете и без име на бащата в акта за раждане.

А като каква се определя майка ,чието дете е припознато от бащата?    Thinking   Но нямат брак?
Или дори не живеят заедно?

# 871
Трябва ли да се определя? Не е ли по-важно дали е щастлива?
То на тия деца едно време и к*****та им казвали...

# 872
Ми да говорим, ама аз като нямам диаманти...
Викайте Богиня. Тя е по диамантите и обувките, или обувки с диаманти, или диаманти във форма на обувка... и.т.н диаманти... Mr. Green
Аз имам само един Blush. И друг път съм казвала- нямам мания по нищо като предмет , обичам и много  харча пари за забавления.
Ама много ще се отдалечим от темата...

# 873
  • София
tonkabonka, ето, видя ли, че си има плюсове бракът Simple Smile
Тцъ. Ако мъжът ми можеше да си позволи да ми купи пръстен с диамант, досега вече да съм приела доброволно брачните окови  Mr. Green
Нищо де, да оставим омъжените дами да си ги премерят! Пък ние, макар и в необозримо бъдеще, можем и да се сдобием с някое микроскопично диамантче.

Краси, включваш се с много сложни въпроси. Кажи за диамантите!

# 874
... А пък да не си признаеш детето заради мизерните левчета от държавата ми се струва направо като идея на болен мозък.

Нито са болни мозъци, нито са единични случаи, просто има хора, за които тези пари са достатъчно основание, за да го направят.
Съжалявам, че не си спомням първата регистрация на потребителката, за която говорех по-напред в темата, но да повторя: живееха с таткото, но детето беше записано само на нейното име, а тя получаваше тогавашните привилегии за самотни майки. Таткото почина и изведнъж се появи необходимост детето да бъде записано като негов син, за да го наследи. Млади бели българи. Не е да речеш, че само циганите се борят за тези 35 лв.

# 875
tonkabonka,защо сложни?
Аз питам съвсем сериозно.Пред закона как се определя такава майка?
Ето,ти написа ,че мъжа ти е припознал дъщеря ти,но нямате брак.
Ако се налага, в документи каква пишеш ,че си?
Не си самотна майка,според закона,а каква?

Диаманти нямам.Освен имитации..... Laughing
Аз съм маниак на тема бижута ,и ако трябваше всички да са от благородни метали и скъпоценни камъни , и на шейха на Бруней щяха да му настръхнат косите...    Mr. Green

# 876
Простете невежеството, на кое му се казва "имитация на диамант"?

# 877

Мисля, че на цирконий.

# 878
Странно ми е нормални хора да питат как се нарича жена, която не е омъжена  ooooh!

Бляскави дрънкулки.

# 879
  • Бургас
Краси...* , не съм tonkabonka, но ето как казвам аз: "семейна съм" - семейството не е = на брак, нали? "Майка съм" - това също не е = на брак, доколкото знам.  Peace
Цирконий е, доколкото знам, изкуственият диамант.

# 880
  • София
Не просто неомъжена, а жена с дете, която не е омъжена, а детето е припознато от бащата. Честно, аз не се сещам как, но и самотна майка не ми изглежда точно, защото детето е припознато от бащата.
Юличка, то и семейна не е точно, защото семейна е и омъжената жена.

# 881
Питаше се - как се вписвате в документи  Crazy Ами неомъжена.
Как се възприемате - вече е съвсем друг въпрос.

Andariel - ти пак май делиш омъжени и неомъжени, обаче живота е еднакъв и в двата случая - мъж, жена и дете  Laughing

# 882

Мисля, че на цирконий.
Да,цирконият е фалшифият диамант....

Yulichka ,ако нямаш законен брак,в официални документи не можеш да напишеш Семейна.

# 883
  • София
Хич не ми е зор за документите как се попълват. Просто наистина не се сещам за дума, която да отразява точно този статус. Тя не е омъжена, но живее с мъж в сексуални и семмейни отношения, заради което отпада и определението госпожица.

# 884
Хич не ми е зор за документите как се попълват. Просто наистина не се сещам за дума, която да отразява точно този статус.

СЪЖИТЕЛСТВО БЕЗ БРАК е думата. Сега ще се успокоите ли?  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт