Отговори
# 240
О, спирам да мисля по темата, че брачното ни бъдеще придобива мрачен отенък Simple Smile

не така де, щом ви е ок, какъв е проблема. Аз си казвам за нашите взаимоотношения как бих го приела.
Но така или иначе не сте единствените, ние имаме познати, които също спят в различни стаи след появата на детето/ децата.

# 241
  • в гората
 Ние пък спим в отделни стаи откакто сме заедно, та появата на децата не ни е повлияла в това отношение  Mr. Green.Даже напротив, аз имам кой да гушкам, а той си има спокойния сън, че преди все му мрънках и той си лягаше при мен докато заспя и после се местеше.Ама то всичко е въпрос на навик - той е едно дете винаги е бил сам в стаята си, докато ние със сестра ми винаги сме били заедно и дори до 12-13г. спяхме на една спалня, а после ни взеха двуетажно легло.

# 242
  • София
Виде, а малкият не буди ли Тошето като сте в една стая? Мен това ме притеснява, че Михаела спи супер леко...

# 243
  • в гората
 Миме, ние сме не само в една стая ами и в едно легло  Mr. Green.В началото (около 10-тина дни), Тошко се будеше надаваше писък като види бебето в леглото и започваше да се тръшка, после взе само насън да промрънква когато чуе бебето.А сега не може да заспи ако Борко не е в леглото само проверява дали си е на мястото  hahaha .Но аз мога да се похваля с едно изключително кротко бебе (пу пу, чак не мога да повярвам), Борис не плаче само пуфти когато се напъва да ака, дори и колики няма вече  Heart Eyes.

Само да отбележа, че в момента и тримата мъже спят  Heart Eyes.Не заедно, но цари тишина  Mr. Green .

# 244
Честит рожден ден на Миленка и Дудулуду!

Владимир също спи при нас. Баща му се изнасяше само в жегите, че ни е тясно леглото  Mr. Green. А иначе и двамата обичаме да е при нас малкия.

# 245
Честит рожден ден мили съсектантки, да сте си все така красиви, да ставате все по-умни и успешни в личен и професионален план. От здраве да не се отървете и всичко лошо да е вече зад гърба ви.
 А пък ние си спим тримцата в една стая, но то няма и как друго в гарсониера сме  Mr. Green. Но Ачко винаги е спал в леглото си, приспиваме го при нас и след това го местим. Спи си спокойно и няма против. Дори и като бебе не сме го държали при нас. Е случва се в нощите, когато реши да купонясва да си седи по няколко часа при нас, но за щастие не са толкова чести тия прояви Simple Smile

# 246
Ох, преди малко Жоро и Рали си играят на акробати на спалнята, а аз ви чета и изведнъж Ралица се хвърля и прави салто на врата си - така се изплашихме и двамата, а тя от уплаха даже повърна. Направо ми се изправи косата. Той Жоро все такива игри измисля.

Дайте съвет по моя въпрос във ФБ,че тук ме четат и не мога да питам.

# 247
Честит рожден ден на двете ни рожденнички! Пожелавам им всичко на-хубаво да им се случи през тази година   bouquet

И ние спим в една стая , но мамуна винаги си е спяла в кошарата с много малки изключения. На нея така и е добре , дори , когато беше по-малка и като се събудеше през нощта я взимах , че ме мързеше да я разнасям , но тя не заспиваше преди да я върна отново в нейното легло  Grinning

Ще се гръмна , защо точно нашата темичка е в розово  Sick

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 20:36 от wondertedy7

# 248
  • Пловдив
Ех Елфи, отдавна съм разбрала аз че трябва у вашето семейство да се преместя... на една вълна сме Wink
ама виж как не ви каня вас тук, аз да се преместя....

Ех,Наде,опитвам се да избегна грешките на нашите,но предполагам,че допускам други.
Таня заспива сама,спи сама в детската си стая и през деня е доста самостоятелна,та се притеснявам един ден да не съжалявам ...
в смисъл рано да реши,че няма нужда от мен  Crazy

ами хайде идвайте,чакаме ви

dorabella
,писах

# 249
Елфи, защо пък да грешиш?! Щом на детето му е добре, изобщо няма какво да ги мислиш. Аз говорех за случаи, в които примерно детето реве двайсет минути в стаята, а майката - двайсет минути в коридора, щото то трябва да са научи да спи само. Иначе, щом всички са доволни и щастливи, всеки да спи както и с когото иска. Mr. Green

Маринка, отворих да пиша и видях, че Надето е написала точно това, което мисля и аз.

# 250
Честит рожден ден на naiema и dudululu! Здраве, щастие, късмет и много любов ви желая, момичета!

# 251
# 252
Честит РД на моята адашка от Варна /riccie/ и на Еми от Пловдив!
Честит имен ден на вс малки и големи именници днес! Живи, здрави и многооо щастливи! ♥
МамаZ, да Ви е жив и здрав малкият именник!!!

Наздраве!

# 253
БЛАГОДАРЯ ВИ МИЛИ МОМИЧЕТА ЗА ХУБАВИТЕ ПОЖЕЛАНИЯ newsm20

# 254
Честит рожден ден на патерички naiema и dudululu! Здраве, щастие, късмет и много любов ви пожелавам, момичета!
riccie, Еми - ЧЕСТИТО РОЖДЕНИЕ ДНЕС!!! И вие да сте живи и здрави, много обичани и обгрижвани!!!
ЧЕСТИТ ЙОРДАНОВ ДЕН!!! На всички малки, големи и още по-големи момичета и момчета пожелавам здраве и прослава на името!!! Нека светеца винаги ви закриля!!!

За спането - ние сме в една стая тримката, Михел спи в леглото си, но винаги когато ме усети или нещо го боли, иска да идва в нашето легло и най-вече да се гушка в мен. Като заспи дълбоко го премествам пак в неговото си легло. От това не страдат взаимоотношенията в семейството, а само съня ни /най-вече моя/. Мислим това лято да му направим детска стая и да се отделим, но незнам как той ще го приеме и дали няма да си наруша съня още повече /разхождайки се и пренасяйки го от стая в стая/.
За бебешкия пубертет и неспането - той ми е сравнително кротък и засега се справям, залъгвам го с нещо или ако не успея, оставям го да се "наложи", но никога за сериозни неща. Когато трябва се "строяваме", а той е много чувствителен. В случая нашия татко е по-отстъпчив и малко ми разваля дисциплината, но ще се оправим. Вечер отново заспива гушнат в мен, иначе беснее по 2 часа и няма заспиване, а през деня /с бабите, или в яслата/ си заспива бързо и безпроблемно, за по 3 часа го забравяме.
Да ви кажа за нашата "биби" - той си чеше зъбките и много често започна да изгризва биберона, та понеже не съм рокфелер, за да му купувам всяка седмица нова - реших въпроса. Отрязах гуменото накрайниче на биберона и остана само горната част - така хем ще се откажем от биби, хем не се налага да купувам повече такова нещо.
За РД - мисля да поръчам малка торта за деня, с баби и дядовци, голяма торта за яслата, и после съботата с дечица и приятели, но както казва Мимето - за два часа и айде, кой откъде е. Даже мисля сутрешно да го направим, защото Михел спи до 16.00 следобед и после ако се превъзбуди от празненства няма да заспи до много късно.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 09:01 от biserche

Общи условия

Активация на акаунт