Отговори
# 225
Наде, как до 7ми клас?! Grinning  Аз мисля, че просто има разлика, когато нещата се допълват и когато се заместват... Ако нежността и обичта към партньора отиде изцяло и само върху детето, тогава е съвсем разрушително, независимо кой къде спи. Аз съдя само от Мими, която просто от един момент нататък съвсем безболезнено и доброволно реши, че е голяма, че си иска принцеското легло, играчките и т.н. А и спането й при нас, в интерес на истината, беше удължено от многото й боледувания.

Не знам, вероятно сега съм уязвима, защото всичко приемам като за последно и много му треперя, опитвам се да го запомня, да го вдъхна и съпреживея изцяло и напълно.

# 226
  • София
Зари, съгласна съм с теб напълно!

да, до 7ми клас.. и да, обективни бяха причините - просто имахме само едно легло Simple Smile

а не-заместването на партньор с дете изисква зрялост и на хората и на взаимоотношенията им. На нас ни липсва явно... Обаче като отворя дума и следва "стига си анализирала"  Rolling Eyes
Ако пак ми се наложи да изляза в болнични или по друга причина си остана задълго вкъщи, със сигурност ще се разделим окончателно.

# 227
  • София
Мишката пък се превъзбужда, като я взема на спалнята - напълно се разсънва и докато не я върна в кошарата не заспива. За приспиването - по същия начин - ако остана при нея започва да приказва, да си хвърля нещата и да пищи да ги вдигам и така докато не изляза - не е заспивала така от лятото, ама нито веднъж.
А при нас таткото се изнесе в хола още като се роди малката, така че не знам за отношнията, заместванията и допълването... Е, и за мен има място на дивана, ама не ми е удобно Whistling
Да се похваля тихичко - тази нощ спа непробудно - вчера и дадох Дормикинд, ама дали е от тях не знам.
И да се оплача - днес звънях на лекарката пак, да и кажа, че кашлицата не спира и тя каза утре да ходим за снимка Sad. Ох, дано няма нищоооо!!!!!

# 228
Момичета,искам да ви почерпя за рожденият си ден  Wink

# 229
Миленка,честит рожден ден!!
Пожелавам ти от сърце всичко най-най-хубаво.Всъщност ти вече си го имаш Wink Затова ти пожелавам от най-хубавото да вземеш още по-хубавото Simple Smile

# 230
Миме, не се притеснявай излишно. Но е хубаво да направите снимка, защото в момента има бум на пневмонии , които се откриват само чрез снимка.
Баща ми е с двустранна сега, като дори и не кашля. Трима лекари го слушаха и казваха, че няма нищо, но на снимката излезе друго.
Стискам палци да сте добре.

Не знам дали това, че детето спи при родителите разваля отношенията или по-скоро страха от новите отговорности и прехвърлянето на такива. Предполагам, че при всяка двойка са различни причините, които накланят везните в едната или другата посока. Но явно е, че има семесйтва, които дори става по-сплотени от появата на малкото същество.

При нас  на дневен ред е имения ден в петък. Но не планувам нищо по-специално. Събиране с близки приятели.

Рождения ден ми се искаше да е в някакво заведение, защото миналата година от целодневните приготовления /имах и двете баби на разположение/ вечерта дори нямах сили да си изгладя дрехите. Но не знам дали ще е в такова. За мен е най-важно да има дечица на рождения му ден, защото с тях ще му е най-забавно и весело.

# 231
Честит рожден ден Миленка и Дудулулу! Бъдете здрави и много щастливи!

За РД-то- Жоро снощи предложи да направим филмче със снимки, което ще прожектира (като на Мартеничка). Миналта година тортата ни не беше детска, но сега смятам да е или с Пух или с Мики Маус. За парти незнам - май ще е най-добре всички е един ден.

Вчера купих ново гърне и Рали е възхитена - сутринта стоя 20 минути ( а аз я баламосвах нещо) и когато най-накрая се изпишка беше много горда - пляска и повтяря "Рали - кака". Повече попълнения нямаме, но поне седи (до преди малко 30 минути без успех) и се надявам да продължава.

# 232
  • Пловдив
Ние спяхме четримата в една стая първите ми 6 години-аз и брат на едно легло,майка и татко на съседното.Нямахме друга стая и затова така.Не ми беше приятно да ги слушам как правят секс и т.н интимни неща.Децата помнят и разбират много повече отколкото родителите предполагат.Та затова отделих Таня в собствена стая,когато направи 3 месеца.Мисълта ми е,че всяка майка се ръководи от собствените си преживявания.

# 233
  • София
За рождения ден-смятам да е в  детски клуб, даже в момента правя списък с децата.Ходихме на един рожден ден и Алекс много се забавлява там , а родителите в кафето и ги наблюдават на камерите, което е супер.Хем децата доволни хем възрастните.А за по-близките роднини смятам в някое заведение или вкъщи.

за тортата-мисля да е с Gummy Bear, обожава го от както е на 6 месеца

Алекс от известно време не иска да казва, когато има аки и не сяда на гърнето дано скоро отмине.А нямахме почти пропуск, иска да пие само мляко и да яде каша(направо ме побърква)Добре , че днес си хапна манджичката.

Миме, дано всичко е наред.

за отношенията- и аз като Деси не мисял , че спането на детето разваля отношенията.Но ако мъжа ми беше се изнесъл в другата стая от раждането на Алекс щях да го изнеса аз.
Алекс беше трудно бебе (то и сега не е лесен  Laughing ), хич не спеше през ноща и много ревеше особено в началото, но мъжа ми не си е и помислял да ходи в хола.Въпреки, че стването сутрин и работата му хич не е лека.

# 234
Ние за сега спим 3-та.Малкия в кошарата залепена за спалнята.Ако решим да интимничим хола е на разположение или когато е на бабин дом  Embarassed.При нас се получи така,че Пешо свикна 1 година майка му да поема грижите за малкия,но от както се отделихме има промяна у него.Заиграват се,боричкат се,явно му стана по-интересен.(Баща им до 2 г.не им е обръщал кой знае какво внимание  Rolling Eyes).
Валето и той влезна в пубертета.Но ако сме по-спокойни и го занимаем с нещо интересно забравя да удря,хвърля и рита.Иска си внимание .Много обича да помага-проскаме дрехи заедно-подава ми ги и казва кое на кой е  hahaha.Отсервира си чинийките ,подрежда си дрехите,оставя всичко на мястото си .Баща му и чичо му са по-разхвърляни Simple Smile
За рождения ден още не сме мислили къде ще е и с кого  Rolling Eyes

Вержи,плагиатствах ти лекарствата и взех същия сироп за кашлица и капките,дано помогнат,че от една седмица капя клеева тинктура без резултат .Пък и разходка си направихме

# 235
Но ако мъжа ми беше се изнесъл в другата стая от раждането на Алекс щях да го изнеса аз.
Алекс беше трудно бебе (то и сега не е лесен  Laughing ), хич не спеше през ноща и много ревеше особено в началото, но мъжа ми не си е и помислял да ходи в хола.Въпреки, че стването сутрин и работата му хич не е лека.

Абсолютно съм съгласна с Дани. Все пак детето е и на двамата. Не може само единия да поема всички негативи свързани с неспането и неразположенията на детето.

# 236
Благодаря ви,момичета,за прекрасните пожелания  Hug Hug Hug

дудулулу,честит рожден ден!

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 16:57 от naiema

# 237
Привет от една луда Crazyвече трябва да пия лекарства,Мая е тотално ;полудяла,нищо различно не ви казвам,но и ние да не останем по-назад.Захрани брат със всичко за което се сетите,иска да му вади очите,бута му бибата и не разбира защо той не я иска ooooh!Крещи,тръшка се,отказва от 3 дниу да спи следобед,вечер едвам я слагам в 22,а преди беше 20.30 заспала ooooh!,та по този повод и на мен някой ми смени детето!

В този ред на мисли,след рождения и ден тръгва на ясла!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Празненство ще има в къщи,всички на куп,това от миналата година 3рождени дни няма да си го причиня.Даже мисля и да кажа,че каня всички за 2-3часа и после кой от къде е.Тортата аз ще я правя и ще е мики маус,много го обича само това иска да гледа.Та сега съм се захванала и чета за покрития,фигурки,блатове,сиропи....не си е работа,но ще я направя аз.

миленка,дудулуду честит празник,желая ви здраве и всичко което си пожелаете да ви се сбъдне!!!!  bouquet

Наде, пантофките на Мая са от някаква сергия до метростанцията на Младост...толкова знам,имало и по-малки номера.

Виде,сватята работи,търчи за Венцо и няма много време,не е сърдита. Heart EyesТи скоро да пускаш някоя друга поръчка от next Rolling Eyesще ти пиша на лични каква ми е идеята.

Адашката,хайде де,не ти ли падна нещо,я тапа,я корема,искаме ново бебе в темата Hug
Сега с;лед малко и снимки ще пусна малко,айде ,че много време ви отделих Wink

Яна,и тя нещо ни отбягва Laughing

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 16:24 от alximika

# 238
  • София
Ние спяхме четримата в една стая първите ми 6 години-аз и брат на едно легло,майка и татко на съседното.Нямахме друга стая и затова така.Не ми беше приятно да ги слушам как правят секс и т.н интимни неща.Децата помнят и разбират много повече отколкото родителите предполагат.Та затова отделих Таня в собствена стая,когато направи 3 месеца.Мисълта ми е,че всяка майка се ръководи от собствените си преживявания.

Ех Елфи, отдавна съм разбрала аз че трябва у вашето семейство да се преместя... на една вълна сме Wink
ама виж как не ви каня вас тук, аз да се преместя....

# 239
  • София
Адашката, ъъ, не пада Simple Smile
Михаела така ме побърка след Нова година с липсата на сън и целодневната истерия... И все чаках да и се приспи, но не стана. От вчера давам преди сън Дормикинд и заспива! Като се наспа започна да се държи нормално!

А за спането на мъжа в хола аз пък не го приемам толкова тежко. Може и да е моя грешката, но май на всички ни е ок така. На спалнята има място за него, ако реши, на дивана за мен - ако искам...мда, кой се оплакваше, че с мъжа си са като съквартиранти... О, спирам да мисля по темата, че брачното ни бъдеще придобива мрачен отенък Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт