Силве, успех с местенето
Честит рожден ден и на днешните ни рожденици. Да са много здрави, щастливи и обичани/ А на техните горди майки още веднъж честито.
Теди, пълен игнор за свеки!
Гея, много добри новини , дано вече нямате никакви тревоги
.Бързо да оздравяват всички
.
.Заради него и Борис е наказан вкъщи
.
.Успех на всички в това кошмарно (дано за вас не е такова) начинание
.
.Дано мине леко операцията на Наско и всичко да е наред
.
- как да му помогнеш.

сега си е в по-удобна и конфортна квартира. Дано се наредят по-бързо жилищните неволи.
аз преди време ровех много в нета има доста идейки от там. Това за което се сещам е речта на кума. Мъжа ти трябва там да наблегне да ги смае. А друга идея от нашата свадба е че кумовете ни подариха бутилки с вино ефектно опаковани и със специални пожелания. Едната беше да се отвори по повод първа рожба, другата на първата годишнина, третата не помня за коя беше - сребърна или златна. Бяха ни напълнили балони с пожелания и ние с мъжа ми един след друг ги пукахме и четяхме пред гостите на кой какво му се пада. Бяха разни майтапчииски от рода - Обещавам да сменям памперсите........обещавам да изхвърлям боклука редовно....да поднасям закуски в леглото.....каквото ти хрумне. Имате време ще се подготвите важно е да ви е интересно и весело.
Другия вариант е нещо екзотично от Иран, така поне няма да има опасност да се повторите с някой от гостите , но в днешните практични времена не знам как ще се приеме
Вие си познавате кумците най-добре

!