Отговори
# 210
Миленка,   /и лека бременност до финала/  bouquet

# 211
Честит рожден ден на:
ДУДУЛУЛУ-за теб
Миленка-за теб
Момичета желая ви много радост,здраве,любов и безкрайни хубави емоции.
А за Миленка лека бременност и сладко бебече на финала Hug

# 212
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДУДУЛУЛУ
И НА НАИЕМА! МНОГО ЗДРАВЕ, КЪСМЕТ, ПОЛОЖИТЕЛНИ ЕМОЦИИ И МНОГО ТЪРПЕНИЕ!

# 213
Честит рожден ден на двете ни рожденички. Бъдете много здрави, щастливи и обичани.
Миленка, а на теб лека бременност и бързо и безпроблемно раждане желая!

# 214
  • София
Охо, две рожденички си имаме!
Да сте живи и здрави, момичета! Желая ви щастие!!! И нерви Simple Smile

# 215
  • Пловдив
Честит Рожден Ден-Наема и Дудулуду !!!

# 216
  • София
Честит рожден ден, момичета!

# 217
Честит рожден ден!                           
Животът нека не те плаши,
мечтите да са ти другар,
а щастието с теб да крачи,
като твой приятел стар.

# 218
  • София
Честит рожден ден, момичета!Много здраве и късмет ви желая!

Миленка,а  на теб лека бременност и безпроблемнно раждане!

# 219
Честит рожден ден на прекрасните ни рожденнички! Чувала съм, че жените козирог са особено немпераментни, но умеят да изпитват много дълбоки чувства -пожелавам ви, мили момичета, сърцата ви да са изпълнени само с положителни емоции към хора, които го заслужават! Весел празник   bouquet  bouquet

Мили мами, наближават рожденните дни на мъниците. Планвуате ли вече тържествата? Аз вече започнах обратното броене. Близка моя приятелка направи страхотни покани на Фотошоп и утре мисля да ги дам за печат. Мисля да има 2 тържества: една вечеря за бабите, дядо, кръстници и роднини и едно сутрешно-обедно парти за бебоците. Мисля тортата да е във формата на нещо, което радва Хилендара, вероятно едната ще е във формата на котка. Ще има балони (предвидливо не написах години, като принтирах балоните за миналата година Simple Smile ), музика. Отново ще монтираме кратко клипче с избрани моменти от изминалата й годинка. Друго май не се сещам за сега. Ще се радвам да споделите вашите идеи  Hug

# 220
Момичета, желая ви много здраве, щастие и само хубави мигове напред!!!  bouquet

Марте, още не съм планувала нищо. Само подходяща торта намерих. Simple Smile

И Божидар спи при нас. Кошарката му се използва като ложа, в която сутрин гледа по една серия Франклин, докато мама взима душ и си прави кафе.

Искам да кажа на всички, които се притесняват за заспиването, приспиването, самостоятелността - няма нищо страшно, вредно, грешно да бъдем до дечицата си, докато имат нужда от нас. Няма да се свърши света, затова че ще го гушнем на обяд или ще спи при вас на спалнята. Всичко това е до време. И то много кратко време. Нито ще се повреди детето, нито вашите нерви, нито отношенията ви с таткото, от това, че една малка, сладка муцунка се гушка до вас, търси близостта, нежността и сигурността ви, от това да гледате вечер най - съвършеното нещо, което сте създали вие двамата няма да се провали нито бракът ви, нито пък ще се разглези самото дете. Най - много да стане по - уверено, по - спокойно, а вие - да се заобичате още повече. Казвам го в типичния си директен и сигурно обиждащ тон, защото си съсипах майчинство с Мими, смятайки, че увреждам горкото дете, ако го гушна на обяд, защото да чистя и сготвя през това време, за мен тогава беше по - важно...

# 221
  • в гората
 Честит рожден ден, на Миленка и Дудулуду!!!Много здраве и щастливи мигове с любимите хора!  bouquet  bouquet  

Ние за рождения ден нищо не сме замисляли, но едва ли ще го празнуваме по някакъв особен начин.Най-вероятно ще сме семейно с домашна торта.По-скоро съм склонна да му спретна някакво забавление - например ако има сняг дотогава (и ако тати се накани да купи шейна) мисля да му организирам един кучешки впряг да видим колко дълго ще се задържи на шейната  hahaha.

Алхимикова, все забравям да те питам - сватята защо ни отсвири така?Мяркам я във ФБ, но тук не се е вясвала от мноого време.Да не е нещо сърдита  Thinking?

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 12:05 от m@m@

# 222
  • София
Искам да кажа на всички, които се притесняват за заспиването, приспиването, самостоятелността - няма нищо страшно, вредно, грешно да бъдем до дечицата си, докато имат нужда от нас. Няма да се свърши света, затова че ще го гушнем на обяд или ще спи при вас на спалнята. Всичко това е до време. И то много кратко време. Нито ще се повреди детето, нито вашите нерви, нито отношенията ви с таткото, от това, че една малка, сладка муцунка се гушка до вас, търси близостта, нежността и сигурността ви, от това да гледате вечер най - съвършеното нещо, което сте създали вие двамата няма да се провали нито бракът ви, нито пък ще се разглези самото дете.

За съжаление не мога да се съглася Sad Макар до относително скоро да бях на същото мнение...
И за протокола да отбележа, че и Белката продължава в средата на нощта да се мести при нас.

Партитата съм ги замислила 3:
едно - на датата - с бабите и дядовците вкъщи с миниатюрна тортичка
второ - с приятелите на муте и тате - вечерта в петък - като миналата година - кръчма с малк оядене и повече пиене. Рожденичката само ще си посрещне гостите, ще духне свещичките и ще си ходи. Тортата миналата година беше с формата на любимата играчка, тази година - също - ще е вълк /голям кеф е да ходи да плаши някой с нейните вълци-има вече един куп/
трето - обедно детско в събота - имаме си вече 5-6 дечица в компанията и ще спретнем нещо в клубчето до нас. Тортата ще е малка, но мисля пак да е на "вълча" тематика.. примерно нещо от Ну погоди...
Илия разбира се е против, и иска само детско парти... на което да поканим всички...

# 223
Защо, Наде? Кое точно визираш? Може пък аз да съм в другата крайност в момента, и да греша отново...  Tired

# 224
  • София
Защо, Наде? Кое точно визираш? Може пък аз да съм в другата крайност в момента, и да греша отново...  Tired

ми аз предполагам, че грешката е в нашия телевизор, не е по принцип  Confused... но определено отношенията между родителите се влияят от това къде спи детето. И при нашите съм го наблюдавала /аз съм спала при тях до към 6-7ми клас примерно..  Whistling/ и сега в моето семейство...  Tired

за това, че е за кратко също не Simple Smile виж горното Simple Smile

Пък дали детето се уврежда... Аз мисля че не, но по-скоро трябва да коментира някой от обкръжението ми Grinning

Общи условия

Активация на акаунт