Отговори
# 495
  • Пловдив

Някой влизал ли е страницата на НОИ? Пиша си пина и ми казва ,че липсват данни,само на мен или на всички?Моля някой ако има време да види на него дали му излизат или грешката е в моя телевизор Mr. Green

и при мен е така

предполагам нанасят,че в четвъртък ще получим пари

# 496
 Мими,чакаме,значи, и ние с теб..Дано резултатът е такъв,какъвто го искаш ти... Hug

Другото Мими  Laughing ,започва въртележката и при вас.Пожелавам ти най-спокойното бебе и неревнуваща(много..) кака ...

Преди малко Боян ми обяснява,че вече нямало да ме ядосва,а баща му казва:" И гледай да си спазиш обещанието."А дребосъкът отговаря:"Добре,ще си го запиша в телефона!"   newsm78  Joy  Само да уточня,че нито телефон има,нито е чул репликата от нас(ние използваме само зелената и червената слушалка... Laughing )  После го питам :"Изморен ли си много? Как си ?"(понеже сега се прибраха с баща му от ски на Боровец) ,а той ми отговаря :"Добре съм,как да съм...Хубаво време,добри съседи.." 

# 497
ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ ДНЕС! Да са живи, здрави и много много щастливи! Специални поздрави за Насето на Вержи!

ДЕСИКА, ЧЕСТИТ ТИ ПЛЕМЕННИК КРИСТИЯН! Да расте здраво, игриво и щастливо!

Наде, да е живо и здраво майчето и по-малко да те ядосва!   bouquet

Ау, Теди, страхотен кекс! Идвам ти на гости! Честит празник на татко ти!

Миме, недей, моля те, третите деца пак ще си ги раждаме заедно, ама поне след 10 години!  Hug

МРМ, прекрасен е Боян! Ще чакаме снимки и от изписването! Желая ти спящо и ядящо бебе и грижовна кака!  Heart Eyes

Толо,  hahaha  hahaha  hahaha 

Отивам да проверя в сайта на НОИ!

# 498
  • sofia
вижте си отметката за коя година проверявате,ако е на 2011 няма данни,ако обаче е на 2010 си излиза всичко.

# 499
вижте си отметката за коя година проверявате,ако е на 2011 няма данни,ако обаче е на 2010 си излиза всичко.

Peace  и при мен е така

# 500
ToloJoy то май и като по-големи всичко попиват, но поне си ги казва на място детето

Мими, супер, че утре си отивате вкъщи. Ще се справиш и с двете дечица.

Другото Миме, и аз се надявам нещата да се получат както искаш. И впрягай по-често бабите да си гледат внуците, че и мама е човек и тя има нужда от почивка.

Теди, да ти е жив и здрав рожденика! Кексът е страхотен, добре се пооблизах на работа Wink

# 501
Да са живи и здрави и днешните именници! Hug

Силве
, записвай му ги тези неща на юнака... Peace Hug

# 502
Честит имен ден на всички именници.
Честито и на рождениците.
Деси,да ви е много послушно и щастливо племеничето.
Боянчо е голям образ  Peace

И аз нямам данни за 2011.Говорих със счети,всичко са пуснали,зависи от НОИ
Елфи,едно-две въпросчета.Тъй като ще си ползвам платената отпуска след майчинството,на какви пари ще се изчислява.Докато бях в майчинство са вдигнали осигуровката на моята длъжност(от 1.1.2010г.) от 290 на 350лв.  newsm78.И тък като 6 от 9 месеца бременост бях в болнични,полага ли ми се отпуска и за този период  newsm78

Валето от вчера ми е със страхотна кашлица,а днес с екстра-сополи.Водих го на лекар,само зачервено гърло.Давам сироп и капки слагам,а моята хомеоПатка си ми преписа пак Хомеожен и Оксилококциум.Отказва да яде,хапва по 1,2 залъка и казва,че не иска повече,добре че е АМ,да не е съвсем на диета  ooooh!

Наде,как са нещата при вас с Илия?  Hug

Алхимикова,то бива да си пристрастена към бгмамата,ама да искаш и в друга отчетна да пишеш,срамота  Laughing.Дано всичко се нареди и след време ,ако си решите да се увеличи семейството  Hug

# 503
  • Пловдив
И аз нямам данни за 2011.Говорих със счети,всичко са пуснали,зависи от НОИ
Елфи,едно-две въпросчета.Тъй като ще си ползвам платената отпуска след майчинството,на какви пари ще се изчислява-на заплатата ти от преди майчинството,не на 240 лв.това увеличение на осиг ще те хване ако отработиш примерно 10 дни през март,а си вземеш отпуската през април .Докато бях в майчинство са вдигнали осигуровката на моята длъжност(от 1.1.2010г.) от 290 на 350лв.  newsm78.И тък като 6 от 9 месеца бременост бях в болнични,полага ли ми се отпуска и за този период -да,разбира се,че ти се полага и за това време пл отпуск newsm78

# 504
  • София
Силве  hahaha има страшни попадения Боян!

Адашката, аз едвам с едно се оправях, с 2 почти не си го представям, а за 3 породени... Да, стискам палци за отрицателен резултат! Дано да е параноята! Ето с Дидето и Патето след време ще потретите.

Теди, да ви е жив и здрав рожденикът!

# 505
Мерси,Ели   bouquet

# 506
Именник , именник  не рожденник  Laughing

# 507
От торбата с ... извадих....
Теста е бъгав,има много слаба тест черта,а останалат половина се оцвети много бледо,явно нещо не е наред,утре ще се ходиу за още един ooooh!Любо не иска да ходи да го сменя,нямало да се разправя за 4 лева.Но аз се успокоявам,че преди както го направех и излизаше положителен-мигновено,а сега няма наченки на положителен...
Ох много се изнервих!

# 508
  • София
Е...ти теста!

Теди, именника Simple Smile

# 509
Привет отново!

Честито МРМ за Боянчо, да ви е жив и здрав! Много хубави емоции!

Да се похваля от прегледа си днес. Бебо се представи добре и много се надявам всичко да му е наред. На биохимичен скрининг ще ходя следващия месец. Сега трябва да пускам изследвания и така.

Миме, какви изненади само!

Елфи, на мен ми отказаха работа за 10 дни, уж нямало да ми увеличи запл. #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт