Дорабела, и аз се нареждам на опашката за снимки

Елфи, супер е календара - стилен и изчистен. А Таничка е много аристократична

Благодаря ви на всички за съветите относно падането. Всичко е наред, слава Богу. Явно на страха очите наистина са мнооого големи. А май аз повече се й стреснах, защото явно за секунди съм задрямала и не съм видяла самото падане, а момента, в който тя започва да плаче. Дано няма повече такива инциденти при никоя от нас

Аз съм в едно странно състояние - хем много се вълнувам за втория рожден ден, хем ми е малко свито. На Станислав баба му и дядо му не са добре и ще се пътува до Ахелой. Нищо не се знае към момента, но нещата май са доста зле. Та в този ред на мисли може би ще се наложи да отложим семейното парти на 28ми. На 30ти сме поканили мами и бебета, включително и 3 семейства, който ще пътуват от София специално за събитието и няма как да се отмени в никакъв случай. Ама сега съм на режим stand by и ще действам в движение ...
.Дано го изкарате по-леко
Аз само набързо влизам, разболявам се, от днес съм на Тамифлу, не подценявайте грипа, взимайте мерки навреме!

. А тогава падна една игра, че нямам думи. Милия не знаеше с кое по-напред да се заиграе. А сега и една снимка от духането на свещичката. И той беше малко стъписан от нея и не знаеше какво се очаква от него като го сложихме на стола да духне свещичкат, но с обща помощ се справи.
Може от щастие да е плакала