Отговори
# 600
Честит ден-ден на ЕНЧО и ИЛИЯН! Да са здрави и добри деца на щастливи родители. Рися,   bouquet

Дорабела, и аз се нареждам на опашката за снимки Simple Smile

Елфи, супер е календара - стилен и изчистен. А Таничка е много аристократична  Heart Eyes

Благодаря ви на всички за съветите относно падането. Всичко е наред, слава Богу. Явно на страха очите наистина са мнооого големи. А май аз повече се й стреснах, защото явно за секунди съм задрямала  и не съм видяла самото падане, а момента, в който тя започва да плаче. Дано няма повече такива инциденти при никоя от нас  Praynig

Аз съм в едно странно състояние - хем много се вълнувам за втория рожден ден, хем ми е малко свито. На Станислав баба му и дядо му не са добре и ще се пътува до Ахелой. Нищо не се знае към момента, но нещата май са доста зле. Та в този ред на мисли може би ще се наложи да отложим семейното парти на 28ми. На 30ти сме поканили мами и бебета, включително и 3 семейства, който ще пътуват от София специално за събитието и няма как да се отмени в никакъв случай. Ама сега съм на режим stand by и ще действам в движение ...

# 601
Честит рожден ден на Енчо и Илиян. Много здраве, повече усмивки и игри им пожелавам Simple Smile

Марте, дано всичко е наред с бабата и дядото и да посрещнете един весел празник.

Маринка, давай снимки Simple Smile

Бори, колко време чака за този ваучер и къде започна. Успех в начинанието Simple Smile

# 602
Ние сме вече в отбора на болните (поне издържа до рождения си ден). Незнам за една вечер какво стана,вече е с температура, кашля и е супер кисела. Стискайте палци аз да не се заразя,че тогаа кой ще ги гледа незнам?

# 603
  • в гората
Ние сме вече в отбора на болните (поне издържа до рождения си ден). Незнам за една вечер какво стана,вече е с температура, кашля и е супер кисела. Стискайте палци аз да не се заразя,че тогаа кой ще ги гледа незнам?

Много неприятно, но е малко вероятно да те пропусне Sad .Дано го изкарате по-леко  Praynig .При нас големия зор беше за по една нощ на човек.Тодор го изкара пръв и поддържаше Т 38.5.След панадол я сваляше до 37.5 за 2 часа и после пак, на втория ден поддържаше 37,4-37,7 и това е.Сега остана само кашлицата, но и тя вече е все по- на рядко.Борис мина доста по-леко с Т 37,5, но пък с бонус хрема + кашлицата.

Да са много здрави и игриви днешните рожденници - Енчо и Илиян!  bouquet Heart Eyes

Последна редакция: пн, 24 яну 2011, 19:25 от m@m@

# 604
Честити рождени дни на порасналите ни прекрасни февруарчета, които съм пропуснала  Hug Аз само набързо влизам, разболявам се, от днес съм на Тамифлу, не подценявайте грипа, взимайте мерки навреме!

Дано само опазя децата, особено имайки наближаващия рожден ден на Мишо... Дали изобщо ще можем да правим партита и дали е подходящо?! Вие какво мислите?

P.S. А и нямахме вода цял ден, понеже е важво да си мием ръцете редовно  #2gunfire

# 605
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !

Вчерашната рожденичка беше много разстроена от достигането на тази си зряла възраст... Joy

И Ралица се разболява...Като я взех днес от яслата беше с 38 С температура!

# 606
  • в гората
ЧЕСТИТО НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !

Вчерашната рожденичка беше много разстроена от достигането на тази си зряла възраст... Joy

И Ралица се разболява...Като я взех днес от яслата беше с 38 С температура!

Милата много е сладка  Heart Eyes .Тя явно вече не се е чувствала добре и затова така зле го е понесла  Sad .

Бързо оздравяване на двете Ралички и на всички останали болничета!

# 607
  • София
Честито на Енчо и Илиян!!! Да са здрави, щастливи и игриви!

Бързо да минават болестите! При нас майка ми дойде да помага един ден, на следващия се разболя, а ние с Мишката се събудихме сополиви. Сега само треперя да не ни е заразила, ходя с маска из къщи и дебна за симптоми.
Марте, стискам палци всичко да е наред и да изкарате весело празника когато си решила!

При нас нещата още са под контрол, защото Боян само спи и яде. Чакам коликите... Мишката има уникални прояви, но аз стоичски посрещам предизвикателствата. Засега гледам да не си общуват много двамата, малкият стои в детската стая, Мишката остана сама в спалнята, а ние с Евгени - в хола. Както каза той - децата ни събраха.

Ох, милата рожденичка... бързо оздравяване на 2-те Ралички!

# 608
Честит рожден ден на патерица на вчерашните ни рожденници и специално на Раличка. Честит втори ден ден и на Енчо и Илиян да са най-щастливите и здрави дечица.
 Нашият празник мина вчера. Скромно но ни хареса. Рожденника беше доста впечатлен от всичко, което ставаше около него и така се умори, че подаръците ги разопаковахме чак в 19 часа след като се събуди от сън  hahaha. А тогава падна една игра, че нямам думи. Милия не знаеше с кое по-напред да се заиграе. А сега и една снимка от духането на свещичката. И той беше малко стъписан от  нея и не знаеше какво се очаква от него като го сложихме на стола да духне свещичкат, но с обща помощ се справи.  Laughing

# 609
Честито на днешните порастнали момчета и на техните майчета!   bouquet

Ей, мн сладки снимки!
Да и имам проблемите с възрастта на Ралица Laughing Wink Може от щастие да е плакала Laughing
 Ачко, мн добре гримиран Laughing Мн сладък Heart Eyes

Бързо оздравяване на вс  малки и големи болни! Хапвайте повечко плодове и приемайте витаминки, че наистина  голямо боледуване се очертава Crazy
На Сиситу РД в делничен ден се пада, но  ще го празнува с деца  в събота.

Хубава вечер! Hug

# 610
Страхотни рожденици  Heart Eyes
Бързо осдравяване на Раличките и на всички болнички .
И аз мисля тортата да е с Мечо Пух,че му е любим .

# 611
  • Пловдив
Деси,Честит рожден ден!

Честит рожден ден на Даниела и Георги !

# 612
  • София
Честит Рожден Ден на Сами и Калин! И още веднъж на малката мацка Ралица!
Честит Рожден Ден на Енчо и Илиян!
Честит Рожден Ден на Дани и Георги!

Да са живи и здрави всички слънца и да огряват с усмивките си дните на всички Simple Smile

# 613
Здравейте,набързо искам да честитя рождените дни на всички наши дечица,които пропуснах да поздравя..Да са здрави,весели,усмихнати и да радват много всички около тях! Hug
Погледнах набързо и снимките,които сте пуснали.Страхотни снимки!!!
Ние най-вероятно рожден ден няма да празнуваме или поне няма да е на датата.
Пожелавам на всички весело изкарване и много подаръци на рождените дни и бъдете здрави!!!!!!

# 614
Една снимка от днешната кратка разходка с шейната.Не беше очарован и слезна да си я дърпа  hahaha,но му хареса да цели дядо си със снежни топки Laughing

Общи условия

Активация на акаунт