Силистра

• 22 967
  • 294
  •   1
Отговори
# 135
chandra   Благодаря от сърце  Grinning
...аз пак го раздавам много ангаже, като мине и РД на Буби /29,06/ Laughing ...и джулая и...да видим кви ще ги свършим с протеста в родния град   http://www.forumsilistra.com/viewtopic.php?t=500  ще накачуля малко снимки от трите рожденни дни.
Като гледах снимките  http://www.snimka.bg/album.php?album_id=44085&photo=33 чак ви завидях дето се събирате  Cry
Айде стига песимизъм, всичко най!   bouquet

# 136
Ох, най-сетне и мама Дидка се включи - вече се чудех къде се изгуби, да не ни е забравила. Но то наистина с толкова много неща: рожденици+работа+обществени ангажименти+ за капак на всичко непоносими жеги - как да ти остане време. Мама Дидка, ти си представител на будната съвест на майките в Силистра, така че успех с протеста на 1-ви юли! Дръж фронта още малко - да отминат поне всички ЧРД и протеста - и после малко ще релаксираш.
Chandra, талантливия фотограф всъщност беше дъщеря ми, нали тя те снима. Така че мога да се замисля за тази й наклонност ( тя по принцип прави добри снимки от малка smile3509), но по-нататък. Засега ми стига художествената й гимнастика и това, че ще е първокласничка.
А пък да ви кажа, че всъщност Dahlia ( дето се е обадила по-нагоре) ми е приятелка и изобщо не разбирам, как се е намърдала в силистренската ни темичка Mr. Green, като тя си е коренячка варненка. Явно ме следи изкъсо smile3520

Ох, искам климатииииииик smile3514 на max ( или поне buria)

# 137
MaDidka , честита рожденичка! Да ти е жива , здрава, много усмихната, да ти носи само радост и да стане добра ученичка като тръгне на училище на есен.Весело изкарване на празника  bigdance2 newsm59 Tada  ura - за вас lalalala beer2 cheers, а на Бубито много hbday baloni lovekiss . Поздрави и от моето Буби.

# 138
УТРЕ……1 ЮЛИ Протести за детските и майчинството в София, Пловдив, Варна, Бургас, Плевен, Пазарджик
СОФИЯ - Начало 10.00 часа, фонтана пред Президенството, крайна точка Парламента - 12 часа. Молим присъстващите да носят снимки на децата си или собствени ако са бъдещи майки. Ще се направи постер с тези снимки и други качени в интернет. Постерът ще бъде оставен пред парламента.
ПЛОВДИВ - Начало 10:00 часа на пл."Съединение", шествието ще мине по Главната улица и ще завършим на пл. "Централен" в 12:00 часа.
ВАРНА - 10.00 часа, на Входа на Морската градина.
БУРГАС - 10.00 часа, Пантеона в Морската градина.
ПЛЕВЕН - 10.00 до 12.00 ч. Маршрут - театър "Иван Радоев" по Главната улица до трибуната пред мавзолея - костница "Св Георги Победоносец".
ПАЗАРДЖИК - 10.00 до 12.00 часа. Площад Константин Величков (Тортата)
Да се запознаем и да се поразходим заедно..Молим майките от всички градове и тези който не могат да присъстват на протеста в София за снимки на вашите деца. Изпращайте ги от ТУК >> http://www.visx-develop.info/first_july/ 
Благодарим за подкрепата !
Инициативен комитет на Настоящите и бъдещи български майки.

# 139
Благодаря на всички за поздравите и пожеланията  bouquet
Снимчици от РД  http://bgphoto.net/Photos.aspx?UserId=16851&AlbumId=58600&PhotoId=2531010   
Еуфорията от трите рождени дни мина, сборовете...зарзаватената кампания и тя. Протеста в СС се провали поради лошата организация .../не ме убивайте с камъни, плиййз, ще съм благодарна/ Cry Embarassed Embarassed Embarassed

На работещите мами отпускарки желая ползотворна почивка.
На "набременените" прохладни летни дни, спокойствие и успех и кураж, когато настъпи момента   bouquet

# 140
Привет на всички!
Явно лятото ни е разхвърлило по почивки или просто наблягаме на разходките и заниманията навън с децата - нямам друго обяснение за това, че все по-рядко се срещаме тук.
И като стана дума за срещи - вчера се срещнахме с maDidka и семейство този път на наша терирория, т.е. във Варна. За съжаление моите хлапета са разпределени по баби и не можаха да поиграят с Бубито, но на нея сякаш не й беше скучно на детската площадка. Аз съм с впечатлението, че децата са много по-послушни като са на непознато място, в непозната обстановка. Явно им е интересна самата промяна. Не знам при вас как е, но ние миналата година като ходихме на планина просто не можахме да си познаем децата - две слънчица и дори няма за какво да им се скараш. Бяха толкова добри и послушни, че се чудех дали са същите, с които тръгнахме от Варна. Тези няколко дни бяха рай и за нас и за тях. Ако има възможност и тази година ще отидем на някое непознато място - децата се впечатляват от новостите, всичко им е интересно и ... изобщо едно приятно преживяване за всички ни.
Оле, отплеснах се - поразмечтах се. Хайде пишете по някой и друг ред - как е при вас, къде сте, защо се губите?

# 141
   Hella, аз се завърнах вчера вкъщи след поредния престой в болницата! След 4 дни вливания на Кормагнезин се оказа, че нивото на Магнезия в кръвта ми е на минимум и трябва да го пия в огромни количества и почти да не ставам от леглото ако искам да не попадам в болницата до ноември! За това аз не се появявам във форума много, много! Почти през целия ден лежа, а когато за кратко седна на стол получавам контракции  Tired!
   Желая на всички хубаво лято и да обиколите страната и заради мен  Mr. Green!

# 142
  • Пловдив
benighted, много съжалявам, стискам ти палци да се стабилизираш по-бързо!

Моят детко е при майка ми в Сс. Ужасно ми липсва,а ще си го вземем чак края на август  Cry
Толкова ми е празна и тиха къщата сега.... Все се утешавам с това, че поне сменя климата, по-чист въздух и здравословна храна от градината на дядо
На 26 август ще си ходим пак за сватба и си правя сметката, като го вземем, да "слезем" към морето до 31. Ама как ще издържа дотогава  Tired

# 143
Benighted и аз съжалявам за проблемите ти, но вярвам, че когато всичко отмине и след няколко месеца гушнеш малкото човече, ще забравиш за всички неволи преди това. Стискам палци да се оправяш и ти пожелавам много търпение и спокойствие.
Blekuta ( с хубавите ник и аватар) и моята кака Бояна е в Силистра и въпреки, че се чуваме всеки ден, ми липсва много. До вчера имах намерение да си я прибера след 2-3 дни, но сега пристигна кака й ( братовчедка), която тя много обича и тъй като каката е голяма ( на 14 год. ) ходят заедно на басейн и Бояна е толкова въодушевена и щастлива, че се отказах от намерението си. Ще потърпя още малко. Макар че всъщност мен все пак ме е страх да ходят сами на басейн, те ме уверяват ( а и баба им) , че са много послушни и Бояна влиза само в детския басейн, дори не приближава големия ( това бяха моите инструкции).
Чао! Лек ден и късмет на всички.

# 144
Здравейте   bouquet
hella "всяка година посещавай някое място за пръв път в живота си"...подобен съвет имаше в някакъв наръчник от типа "Как да живееш щастливо" или нещо подобно...пожелавам ви хубави и вълнуващи пътешествия  Party Мислех да питам Варненки в темата им, но сега си ми паднала  Wink...от 6 август сме на море в Равда, живот и здраве, и планираме поне 1-2 дни преди това да показваме хубавата Варна на дечко  Simple Smile Иска ми се да го заведа на Делфинариума. Той работи сега / все още нали  Embarassed ?Ако ти хрумва някое място, което не трябва да пропускам да му покажа, моля те дай съвет...защото ако не организирам програма престоя ни във Варна ще премине само в срещи на маса с многото ни другари там (надявам се и с вас да се видим  Heart Eyes) а е хубаво и Мати да събере впечатления  Simple Smile
benighted писах ти лс, защото довечера пътувам за Смолян и т.н. както сме говорили, но хич и не ставай от леглото да ми отговаряш, лежи, почивай и остави Вальо да те глези колкото си иска  Heart Eyes
blekuta за първо лято ли се разделяте? И аз бях така м.г., машинално ходех да подреждам играчките  Confused ...............ама пак ли сватба  Crazy вие оженихте толкова народ, браво на вас  Laughing
А може би наследниците ни си играят заедно в Дървения град или на басейна... Heart Eyes

# 145
  • Пловдив
не, трето лято му е. Мен ако питаш, въобще няма го пращам, но сме толкова далече, виждаме се един път в годината, а искам и бабите да му се порадват (засега е единствено внуче и в двата рода), искам да ги знае и да ги помни. А и като може да получи любов от още 4 човека.... Само че съм го оставяла само за месец, а това лято заради сватбите, ще са два.  Tired
А може би наследниците ни си играят заедно в Дървения град или на басейна... Heart Eyes
това ми подейства добре  Hug

# 146
 Малката Канита е дете от смесен брак на силистренката Мария Колева и македонски албанец.
Канита Рамадани е родена на 19.09.2004 г . с диагноза "синдром на Даун". неотдавна на момиченцето е поставена и още една диагноза - "лимфобластна левкемия". Големият шанс за спасяване живота на Канита е настоящата бременнност на майката. Изходът е да бъдат взети стволови клитки от пъпната връв на майката при предстоящото раждане и да бъдат замразени. За тази манипулация е необходимо спешно да се съберат 3000 лв. Банковата сметка на майката е:
BIC кода на "Банка ДСК":
STSABGSF IBAN - BG 86 STSA 93000012504655
Номер на сметката: 0000000012504655

Канита

# 147
Eхоооооооооооо, къде сте? Или по-скоро къде сме, защото и аз се позагубих.
Ние сме общо взето добре. Бяхме 10-тина дена на почивка в Каварна. По-точно в с.Божурец, на 2 км от Каварна, но там има по-хубави плажове, а плажа точно под Божурец е див и почти пуст - нещо което на мен много ми харесва, все пак съм отишла на почивка и спокойствие, ако търсех галимация щах да си ходя във Варна. Но това беше миналия месец  - просто не съм писала. Как е при вас лятото? Къде ходите? Няма ли приходящи към Варна, да се видим?
Аз вчера ходих при моя доктор, гледа ме и каза, че всичко е като по учебник. Слава богу Praynig Praynig Praynig!Със сигурност каза - мъж, макар че аз гледам да не се настройвам за каквото и да било, защото не се знае( стават грешки- не съм ходила на триизмерен, само на обикновен ехограф). Пък и аз лично, както и мъжът ми, нямаме никакви предпочитания - само да е живо и здраво бебешочето.
Така... аз се отчетох - вие сте на ред! Чао! Весело лято!  car003  grinning039 newsm41 smile3509 lalalala newsm81

# 148
Здравеите можели и аз да се включа в отбора .Аз съм от С и живея тук ,но съм малко по голяма от повечето от вас 72 съм ,но имам малчуган но 6,5 г.От скоро се ровя във форума и днес ви открих. Grinning

# 149
Привет, h.kirova! Добре дошла при нас! Макар, че аз не живея в Сс, с удоволствие ще те приветствам и те поздравявам, че си ни открила!
maDidka ще се включи утре и ще се запознаеш  с нея на първо време (сигурна съм с удоволствие ще те приеме и тя!), а живот и здраве в края на месеца и аз ще се прибирам за ден-два.
maDidka, извинявай, че така без твое знание...  Embarassed, но знам, че си страхотна!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт