Тенджери ZWILLING TWIN ...... от промоцията на Била

• 17 625
  • 48
  •   1
Отговори
# 30
В момента в Била има промоция и на някакви италиански тенджери и тигани с еко-покритие. За тях имате ли отзиви?

# 31
  • София
Уча се да правя крем ванилия. При първия опит смених три тенджери- загоряха. При втория опит , вече с новата тенжера Цвилинг се справих без загаряне, макар че кремът се получи доста гъст.
Обаче имам друга питанка: В друга тема за тези тенджери беше споделено, че след приготвянето на храната, тя трябва да се премести. Винаги съм си мислила, че тенджерите от този материал са едни от най-безопасните за съхранение на храна.  newsm78

# 32
Здравейте,
имам 40 точки от Метро за настоящата им промоция за съдове. Вече си взех от тях и тези ми са излишни. Има ли някой излишни 20 точки от Била , защото ми се иска да си взема и касеролата на Zwilling. С една дума ги разменям. Ако някой иска да пише :0.

# 33
Тенджерите от Билла имат ли някава гаранция? Защото на мен касиерката ми каза, че нямат.  Thinking

# 34
Здравейте,
имам 40 точки от Метро за настоящата им промоция за съдове. Вече си взех от тях и тези ми са излишни. Има ли някой излишни 20 точки от Била , защото ми се иска да си взема и касеролата на Zwilling. С една дума ги разменям. Ако някой иска да пише :0.

Мога да ти подаря 20 точки за Била

# 35
  • София
В момента в Била има промоция и на някакви италиански тенджери и тигани с еко-покритие. За тях имате ли отзиви?

Доста време е минало от въпроса ти, но да отговоря. Купих си и наистина нищо не полепва. Засега съм много доволна, но наблюденията са ми от много малко време. Не знам дали са дълготрайни.

# 36
Момичета аз също подарявам 20 точки за Била ако някой ги иска да ми пише.

# 37
Купих си тенджера, измих я ръчно с обикновен препарат за съдове, но като я забърсах с кухненската хартия по нея остана черни следи. Втори път я измих и пак същото. Какво мислите? Почти съм сигурна, че това е вредно за организма.

# 38
  • Варна
Купих си тенджера, измих я ръчно с обикновен препарат за съдове, но като я забърсах с кухненската хартия по нея остана черни следи. Втори път я измих и пак същото. Какво мислите? Почти съм сигурна, че това е вредно за организма.
Специално се регистрира ,за да го кажеш ли? Thinking

# 39
Ако някой има излишни промоточки да свирка  Grinning !

# 40
Ако някой има излишни промоточки да свирка  Grinning !

Колко ти трябват? Имам в изобилие точки на била  Laughing

# 41
  • София
А за керамичните съдове от Била имате ли мнение? Ползвал ли ги е някой и има ли доволни или недотам?

# 42
  • София
А за керамичните съдове от Била имате ли мнение? Ползвал ли ги е някой и има ли доволни или недотам?

Няколко поста по-нагоре коментирах, но пак ще споделя - за момента съм много доволна. Не загаря, може да се използва много по-малко мазнина в сравнение с Тефал и много лесно се мие. Но.... използвала съм тигана само 10-тина пъти. Не знам колко дълго ще е така.

# 43
Аз си взех керамичен тиган с капак, но за сега нямам отзиви. Пазя си го за новата кухня. Искам да споделя обаче възмущението си от некоректното обслужване в Била. Става въпрос за злоупотреба с Била картата. Преди няколко месеца картата ми изчезна. 100 % съм сигурна, че я загубих на касата на Била, на подлеза на Университета. Сега съм сигурна, че касиерката я е откраднала и е пазарувала с бонус точките ми. Не блокирах картата и продължих да пазарувам с другите. За последния месец имах около 10 лв. в картата (точките от въпросните тигани) и когато се опитах да ги ползвам ми казаха, че в картата има само 25 ст. Обадих се на оператор, който ми каза, че с точките е пазарувано точно от същия клон в подлеза на Университета. Ясно ми е, че вината си е моя, защото не съм блокирала веднага картата. Искам само да ви предупредя, че касиерките на Била в клона на подлеза на Университета крадат клиентски карти и ги източват.

# 44
Теа  и моите точки изчезват . Картата я ползвам само аз. Даже споделих на една каса когато пазарувах и момичето беше много изненадано. И просто вече не я използвам. Няма да им трупам бонуси я.

Общи условия

Активация на акаунт