Декември отминава, а мама-ЯНУАРКА нетърпелива става - тема 23

• 21 220
  • 726
  •   1
Отговори
# 15
  • Варна
Честит малък мъж Мартин на мама megan4e1!!Да расте много будно и умно дете Grinning
Чери,много се радвам и за двете ви,че вече можете да се гушкате Hug
Нощни  bouquet
Аз тези дни влизам в 9-ти месец и съм много щастлива newsm47

# 16
Какче, стискам ти палци и ако те оставят да раждаш ти пожелавам бързо и леко раждане и незабравима среща с малкия сладур!  Hug
Деси, много се радвам, че бебчо си седи в добра поза, той си знае как да застане и ето размина ти се секциото  Grinning

# 17
запис   bouquet

# 18
Честит син Мартин Меганче ! Да расте будно и щастливо дете коледното ти подаръче!

Браво на Изи Hug

Какче  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed Дано да мине бързо и леко раждането, а срещата с малкия човек да е незабравима.

Деси, твоя беб е направо страшен послушанко, браво на него!

За темата   bouquet

# 19
Нощниии,Нощнииии,голяма работа си  bouquet
Чери,така се радвам,че малката принцеса е добре!Страхотно е това,че вече се гушкате !
И на мен ми излязоха 2-3 много малки брадавички на гърдите-странно.Аз го свързвам с бременността,дано не е нещо тревожно.
Деси,супер е това,че бебо си е в подходящата позиция!
Какче,и аз ще стискам палците за  теб!

# 20
  • В две тъмни очички
Е хайде честита ни темичка отново! Нощни   bouquet
Момичета, а според вас дали ще ми свърши работа един такъв колан за прибиране на корема: http://www.rotemel.com/medicinski-lastichen-kolan-classic.html newsm78
Не искам да съм категорична , но този колан е от памук - 98%,а коланите за след раждане са от еластан! Макар че зълва ми използваше точно такъв колан след раждането на племеницата!

За килцата ... вече стана безмилостно  ooooh! смятах да не се отпускам и да не надвишавам +15,ама не стана - резултата до сега е +17,ама то и не остана вече

# 21
  • ул. "Мечтание"
Момичета, а според вас дали ще ми свърши работа един такъв колан за прибиране на корема: http://www.rotemel.com/medicinski-lastichen-kolan-classic.html newsm78
Не искам да съм категорична , но този колан е от памук - 98%,а коланите за след раждане са от еластан! Макар че зълва ми използваше точно такъв колан след раждането на племеницата!

Двата процента полиестер са достатъчни да му предадат нужната еластичност!  Peace

Лека нощ и от мен...  newsm46 надявам се...

# 22
  • В две тъмни очички
Само за сравнение , този който купих от Бейби мол-а е от 83% памук и 17% еластан, но както каза и Нощни очи, предполагам,че 2% си е дотатъчна еластичност. Въпросът е да ти стои много стегнато (дори малко неудобно),а не само да ти топли. Тогава смятам,че ще върши работа!  Peace И пак подчертавам зълва ми използваше точно такъв!

# 23
Нощни очи   bouquet

Радвам се , че малката Изи е добре и ,че скоро ще се приберете.

Браво на твоето бебче бг_деси.

какче, защо ще те оставят в болницата? така или иначе стискам палци.

Айде ,аз си пожелавам в тази тема да родя. Wink

# 24
Деси, браво на бебето,послушно е  Mr. Green

Чери, дано по-скоро си приберете Бела вкъщи  Hug

Бубе, нищо не са твоите 17кг. ти си слабичка по принцип, ще видиш колко бързо ще ги свалиш после.

Какче, стискам палци за утре, да е бързо и лесно  fingerscrossed

Нощни  bouquet

Лека нощ от мен!

# 25
Бубе, той е много стегнат, направо ми спира дъха. Може би защото е размер С. Ще видим де, тези дни ще ходя по магазините и ще ги разгледам и тези за бременните. Все още нямам стрии, дано, дано Praynig
Бебон  го усещам под ребрата, явно ми е рано, но днес влизам в 9ти месец, което с тези контракции и серклаж мислех, че ще е мисията невъзможна.

# 26
  • София, Лагера
Ей, хиени такива, пак не се доредих до първа страница!  Mr. Green

Какче, Деси, стискам ви палци за утре!  Hug

Айде ,аз си пожелавам в тази тема да родя. Wink
Айде, и ние ти го пожелаваме! Heart Eyes

# 27
за стягащите колани след раждане да се изкажа и аз - прибрах си корема предния път за 2 дни с подобен на този на look_at_me, от аптеката, за 4-5 кинта. какво повече да му иска човек Simple Smile

# 28
  • София
Мерси за новата тема! Надявам се да я изпълним с положителни емоции и пухкави бебоци!

megan4e1, честито !
Чери, радвам се, че малката папка само от биберон вече и скоро ще се гушкате вкъщи!
Какче, стискам палци!

За раждането на по-малки от нормата бебчета в 9 месец влияе кръвното, ранното калцифициране на плацентата, проблеми като тромбофилия и т.н, но според мен повечето могат да се видят навреме и да се предотвратят. На Доплер се вижда дали има съпротивление по съдовете към плода, то и на ехограф ще се види сериозно изоставане и би се потърсила причината... Нещо все по-малко вярвам на тези опипвания на ЖК (знам, че ще ме оплюете, но помня как супер опитната ми акушерка не можа да хване пулса на бебето и ми изкара акъла, ето сега на Деси позицията не разбрала друга... Не мога да разбера защо при наличието на елементарни възможности е толкова трудно да ги използваме) Както и да е, да не се налага!

# 29
Честито на всички нови майчета! С радост и гордост да гушкат сладките си бебоци и да са много здрави.
То от празници, ядене и готвене не мога да се добера до форума тези дни. Вие както сте се засилили всички да раждате декември, няма да останат бебенца за януари  Laughing  Целувки на всички и леко прекарване на останалите празнични дни и безпроблемни и емоционални раждания.

Общи условия

Активация на акаунт