Декември отминава, а мама-ЯНУАРКА нетърпелива става - тема 23

• 21 231
  • 726
  •   1
Отговори
# 675
Честити бебешончета на Yoanna и Во! Да са ви живи и здрави!  bouquet  bouquet

# 676
  • Пазарджик
Честито момченце на Бо! Да е жив и здрав и много да ви радва!

Честит син и на Йоана! Да е жив и здрав и много да ви радва!

Чери манинката е един малък разкош!!!

Имам си една мечта newsm59

Днес моята кака така ме разстрои,че не знам къде се намирам цял следобед.Като ми каза ,че вече не иска сестричка защото ще трябва да ходя в болницата и на нея ще и е много мъчно и това с едни кркодиски сълзи.И аз smile3518 smile3518 smile3518

# 677
Честито на новите мами!!!   Много да ви радват малките слънца.
[/b]

ЧРД на Имам си една мечта!  nbirthday

Аз и двете бременности нямам проблеми с ходенето до тоалетна, нямам и хемороиди а може и да имам, но не знам какво представляват.

На Нова година ще си бъдем в къщи. То и аз си лягам рано, но това не значи че заспивам, просто не мога да стоя дълго време седнала.

# 678
Честити бебчета на Бо и Йоана!   bouquet Да са им здрави и послушни!

Нощни, браво за центъра.Дано да му хареса.Разтоварване си е за децата.Пък и за теб ще е  Laughing

Тони, много неприятно.Без повече такива изживявания  Hug

tuty1, на 8 ли беше? Нормална е такава реакция.Досега тя е била най-важната и най-знчимата в твоя живот.Сега ще трябва да те дели с някой друг.Кажи и ( ако не си и го казала разбира се), че това, че ще има сестричка не значи че ще я обичаш по-малко.

# 679
  • Пазарджик
О Грозно пате ако знаеш колко много сме говорили и уж нямаше никакъв проблем и изведнъж ,днес ми го изтърсва.

Забравих одеве да кажа ,че легълцето ти е много сладко!!!

# 680
Ама,Чери,малката Изабелка е разкошна!Пу-пу-пу Hug

# 681
Ние ще си бъдем вкъщи. Въобще не ми е до излизане навън. Чувствам се като наказана като стоя прекалено дълго на маса. Особено сега с тоя корем гърбът започва бързичко да ме наболява.

pepita1973 и аз не знаех какво са киселини и хемороиди, но като дойдоха не ги сбърках  Joy. Макар че моя хемороид след като се появи си се прибра след 10-15 минути.

# 682
tuty1, аз бях на 9, когато се роди сестра ми и много добре помня колко изоставена и незначителна се чувствах тогава.А толкова много исках сестра.На всяко родоне детенце преди нея в рода плаче, че не е това моята сестра, а на някой друг.
Когато се роди тя беше най-важната.И е нормално на едно бебе да се обръща много повече внимание.Може би трябва не с думи, а с действия да и показвате какво значи сега тя за вас.
И не да говорите за бебето, а за нейната сестричка.
Ох, може и да са безмислени съветите ми, но се сещам колко ми беше трудно на мен първите месеци.

# 683
  • София
И аз се включвам към поздравите за новите бебета:

Честито на Бо и Йоана и добре дошли на малките бебоци!

За хемороидите - и аз имам подозрение, че имам вътрешни хемороиди, но за сега не ме притесняват особено. Опитвам се да спазвам профилактично някои принципи, които и вие сте изброили: измиване с вода, вместо тоалетна хартия, храна, която предотвратява запек и ако почувствам дискомфорт си слагам Пайлекс.

За НГ сме си у дома с мъжа. Сигурно свекъра и свекито ще дойдат по някое време (живеем много близо). За пръв път няма да сме с приятели, но не ми се рискуваше. И то не толко, че мога да почна да раждам, колкото от навалицата хора, от които може да има и болни.

Не помня дали щях да пиша още нещо, май това е за сега.  Simple Smile Ако се сетя утре пак.

# 684
Честити бебешончета на Yoanna и Во! Да са ви живи и здрави!  bouquet  bouquet
И ние утре сме си у дома.Направих мега-новогодишна торта  chefутре ще правя и другите неща(баница с късмети,макаронена салата,кюфтаци....),няма да са много,че и гостите ще носят това-онова.
Бебеш,много бързо ги ометохте меденките Mr. GreenУ нас още има 1 пълна купа от Коледа.Ама наистина стават вкусни,а и не са голяма философия Grinning..
....Та приготовленията са на лице,само ми остават страховете,че няма да се намери трезвен шофьор при нужда Confused

# 685
Честито на Yoanna и Bo, да са им здравички бебоците!
Знаех си, че ще пропусна нещо интересно от Варненската среща, ама не можах да се излюпя преди 11. Онова дребното ми разказа играта тази нощ - то не бе обръщане, не бе чудо, постоянно ми натискаше какво ли не, почти не съм мигнала. #Cussing out Ама ще ми излезе то един път и ще види тогава ... И кой знае още колко пъти ще ми разказва играта  hahaha

# 686
Честити бебчета! Да са много здрави и щастливи!

Леле Антоанета, каква "генерална репетиция" са ти спретнали само.

Биричке, мини се отчети на февруарките, че те мислят!

# 687
  • Пазарджик
Грозно пате благодаря ти за подкрепата Hug,знам ,че каквото и да говоря сега с нея ,няма да мога да и спестя някои емоции.Опитвам се да не намесвам бебо за щяло и не щяло.Преди 2 г.ми правиха ринопластика за ,която тя знаеше и предната вечер ме помоли да не ходя и аз я излъгах/за което много съжалявам/ ,че няма да отида-прие го зле и сега и си изживява нещо в малката главичка .Като и изчезна от поглед и веднага почва да ме търси.

# 688
Тути, с моя мъж решихме, когато щерка ни се върне след празниците, да излезнат само двамата и Ленка да купи подарък за сестричката си. Това може да го направят и когато съм в болницата, но мисля че така и тя ще е съпричастна към посрещането на бебето в къщи. Но от друга страна моята щерка е вече голяма.
mishen, не знаех какво са киселини до първата ми бременност. Тогава един ден обяснявах на мъжът ми колко ми е гадно и какво усещам, а той ми се хили и ми вика "Ами ти имаш киселини"  Joy Joy Joy

# 689
Единия мрънка на сън, другиия хърка  #Cussing out Close
Та на линия съм за сега  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт