Декември отминава, а мама-ЯНУАРКА нетърпелива става - тема 23

• 21 231
  • 726
  •   1
Отговори
# 690
  • В две тъмни очички
Бебешондел пък ние с мъжлето ми тамън сядаме да гледаме по НВО един много як филм - "Твърде лично" го превеждат, ама аз не мисля че така се превежда. Гледала съм го поне 3 пъти ама мн ме кефи. А малката лудетина така или иначе не й се спи ....та ще й угодя и аз няма да лягам за сега  Crazy

# 691
Бебешондел пък ние с мъжлето ми тамън сядаме да гледаме по НВО един много як филм - "Твърде лично" го превеждат, ама аз не мисля че така се превежда. Гледала съм го поне 3 пъти ама мн ме кефи. А малката лудетина така или иначе не й се спи ....та ще й угодя и аз няма да лягам за сега  Crazy

Аз съм си легнала в 22. Представи си до сега какво въртяне е било  Close Ще взема и аз да си пусна някой филм  Crossing Arms ,  че тука пак няма никой. Сигурно правят секс всички  hahaha

# 692
Бебешондел пък ние с мъжлето ми тамън сядаме да гледаме по НВО един много як филм - "Твърде лично" го превеждат, ама аз не мисля че така се превежда. Гледала съм го поне 3 пъти ама мн ме кефи. А малката лудетина така или иначе не й се спи ....та ще й угодя и аз няма да лягам за сега  Crazy

Аз съм си легнала в 22. Представи си до сега какво въртяне е било  Close Ще взема и аз да си пусна някой филм  Crossing Arms ,  че тука пак няма никой. Сигурно правят секс всички  hahaha
Какъв ти секс.
Тук съм и аз. Ядох едни сладки по рано на вечеря и май нещо не бяха тамън, че сега ми се надига и повръща  Sick

# 693
Честито на всички нови мамчета!!! С пожелания бебчетата да са живи и здрави и да радват всички вкъщи!!! А на мамчетата - бързо възстановяване!!!
Колко много бебчета си имаме вече!  Супер! Много ми стана мило като отворих първа страница и прочетох толкова хубави имена на нови малки човечета!

Благодаря ви за хубавите пожелания! Много е хубаво, когато има с кого да споделиш радостта си! Не можах да ви пиша по-рано, защото чак днес получих подаръка си - нов лаптоп, а и вече имаме интренет, така че няма да съм вече Off Line  Wink

Ето малко инфо как мина раждането - на 18.12 към 18ч започнах да се приготвям за фирмения банкет, но в банята усетих, че нещо не е наред, усетих как по кракът ми започна да се стича тънка струйка. Но аз упорито отказвах да приема, че се започва, все пак 12.01 е толкова далече. НО беборанка беше решила друго... Отидох на купона, разбира се въоражена с един пакет превръзки, вечеряхме, поговорихме с колегите, посмяхме се. Аз по никакъв начине не се издадох какво ми е в душата, но една от колжките ми забеляза, че коремът ми бил паднал много надолу и ми каза "Скоро ще е"  Simple Smile Тръгнахме си от купона с мъжа ми към 22ч. Вкъщи установих, че тапата ми е паднала, водите намаляха, но пък започнаха болките. Чух се с доки и направихме уговорка за другата сутрин да се видим в кабинета и, ако преди това не е настъпил моментът. Цяла нощ си изтърпях болките вкъщи. На сутринта в 9ч тъкмо излязох от банята и ми се обади доки, след 30мин бях при нея в кабинета, видяхме, че бебето се обърнало и се е подготвило да излиза. Половината ми околоплодни води липсваха и бях с 5см разкритие. Веднага отидохме в АГО, приеха ме, беше 10ч. Включиха ме за малко на система, тия болки няма да ги забравя скоро  Crazy Но в интерес на истината много бързо стигнах заветните 10 см и ме прехвърлика в Родилна зала. Там с 5 контарции родих малката ми принцеса, очаквах нещо много страшно и трудно, а се оказа нищо в сравнение с контракциите. Така Адина изплака в 11:35. Въпреки че се появи доста по-рано от очакваното, Ади тежеше 3 кг и 49 см. Аз се отървах само с един вътрешен конец  Wink ПРибрахме се вкъщи на 22,12.

Сега и двете с Ади сме добре. Гледкаме се, свикваме една с друга.  Кърмим се. Тя е едно малко съкровище, истинско коте . Утре ще кача снимки  Wink

Лека нощ от нас и целувки н на всички!!!

# 694
Една приятелка има много свеж лаф за секса в тяхното семейство:"Аз не искам,а той  -не може".Е, в нашата къща и двамата искаме и го можем,но ни е страх.Та засега половата диета продължава....

# 695
Честити бебчета на Bo и Yoana - най- очакваните и сладки подаръци за новата година.

Alexa sugar - мерси много за разказа. Нека Ади е все така послушна, папкаща и мъркаща като котенце Simple Smile

Пожелавам на всички ви весело посрещане на Новата година - много емоции и вълнуващи моменти. И все пак гледайте да имате някой трезвен под ръка да ви закара до родилното  Joy

# 696
Добро утро момичета!  bouquet

ЧЕСТИТИ БЕБЕНЦА НА BO и  Yoanna! Да са живи и здрави, и много послушни!

Моля ви кажете ми как да си оправя гърлото? От три дни вече само гърло ме боли, не ми мина изобщо от Парацетамола и Ефизола... newsm78

Нощес бях с някакви силни болки в корема и много ниско долу, в кръста също , пак си помислих, че ще се ражда, ама не... Simple Smile

# 697
Алекса шугър, ти душко имаш покъртително здрава нервна система- водите и изтичат, а нашта по купони Laughing Аз щях да се строя чинно пред АГ.
Момичета, разказвайте за ражданията, не си споделяйте само на лични, да почнем да се настройваме и ние малко по малко,
Моя беборан май ще си изчака датата за секциото, добре му е на човека на топло

# 698
  • Пазарджик
Добро утро!!! 2в 1 сме Laughing
Тази сутрин кафенцето от мене

ЕМИЛИ единственото лекарство което ми помогна за гърлото/предписано от лекар/ е
HERBITUSSIN  има го в вариант само за гърло и за гърло и кашлица.

# 699
tuty1 благодаря мила, ще си го потърся в аптека днес. Дано да ми помогне, че се измъчих с това гърло.  Hug

# 700
  • София
Добро утро и от мен!

Честити бебчета на Bo и Yoanna!! Да са ви живи и здрави и много да ви радват!Alexa_sugar, мерси за разказа. На мен ми е много интересно да чета историите, въпреки, че вече родих.

Ноеми, ти колко дебело обличаш Тервел за разходките в МОЛ-овете? Аз все имам чувството, че на бебето ще му е студено, каквото и да й облека.

Ето линк към няколкото снимки на поотрасналата Ива: http://www.facebook.com/#!/photo.php?fbid=1791489992943&set=a.1771590015456.2104891.1410423818

Аз вече кърмя по-леко. Болките в зърната понамаляха и не плача, когато видя широко отворената уста. Сега се появи проблем, че на Ива й се появиха сополи, а днес е почивен ден и док надали ще е на работа. Но смятам да си купя помпичка за сополи, дано спаси положението до понеделник.

Това е засега от мен. По-късно ще мина пак...

# 701
Добро утро и от мен.
Тути-направо ме кефиш,до кога мила ще сте 2 в 1. LaughingМай ще изчакаш новата година.Между другото,как е каката?Поуспокои ли се поне малко? Hug

Честити бебчета на мама БО и мама Йоанна.Да са ви живи и здрави рожбичките и много да ви радват.С много хубави имена сте ги дарили.  bouquet
И аз не мога да спа по цели вечери.Снощи малката остана да спи при свекъра и свекървата и ми беше толкова празно в къщата.Милата и тя чака с нетърпение появата на братчето си.Кой знае може и да си дойде с името си(решихме да се казва Иван).А иначе толкова много да ми е паднал корема,че винаги когато седна,няма значение къде и как корема ми опира в колената.
За Нова Година и ние ще си бъдем у дома.Най-вероятно свекура и свекървата ще дойдат за няколко часа.
Да се отчета и аз-секса вече не е мираж.Цели 2 пъти за тази седмица.Мисля и да посрещнем Новата година със секс дори Wink Wink Wink

# 702
  • В две тъмни очички
Добро утро и от мен  Hug
За отчета - 2 в 1 сме! ОБаче съм сигурна,че малката е слязла или слиза към малкия таз! Едва сядам и едва ставам  Crazy

# 703
Добро утро момичета,

Темата за секса май пак е дошла на дневен ред Simple Smile А аз вече имам сериозни проблеми да си спомня тва пък кво беше. От вчера пак започнах да се присещам че ми с прави секс ама комбинираната болка от шевовете и хемороидите ми тушират мерака.

етомира, не мога да отворя линка със снимките.  newsm78

Emilly1212 аз си лекувам гърлото само по бабешките методи. Правя си смес от мед, лимони, малко зехтин (а преди да забременея и малко ракия) и я ям, като гледам да не гълтам бързо, а да оставям сместа да се плъзга по гърлото (уффффффф ама и аз го обясних дебилски)

За моя изненада кърменето не ми е болезнено (а аз съм с много чуствителни зърна и си мислех, че ще ми е адска мъка). За съжаление обаче кърмата ми не стига да се нахрани бебо Sad

Добро утро и от мен  Hug
За отчета - 2 в 1 сме! ОБаче съм сигурна,че малката е слязла или слиза към малкия таз! Едва сядам и едва ставам  Crazy

бубе да не се кандидатираш за бебе на годината Simple Smile

# 704
аз да ви се оплача снощи за първи път имах болезнени контракции (поне така си мисля). болеше ме като при цикъл през 6 минути за по минутка...и така от 22 до 2 ч.
сега се чудя дали да не пропусна трите запланувани кафета за днес, че хич не искам да се роди на нова година! ама хиииич!
макар че като се замисля май 1 януари не е по-добре, а?

Общи условия

Активация на акаунт