Декември отминава, а мама-ЯНУАРКА нетърпелива става - тема 23

• 21 238
  • 726
  •   1
Отговори
# 705
=Michelle= ще пробвам и твоите методи, дано се отърва от туй чудо!

# 706
Темата за секса май пак е дошла на дневен ред Simple Smile А аз вече имам сериозни проблеми да си спомня тва пък кво беше.
Ааа това е мираж  Mr. Green
Аз нещо съм се притиснила  да не родя в старата година - ама луда работа - термин далеч, симптоми не, но страха си е голямо нещо.  Laughing
Честито на новите майчета - живи, здрави и послушни бебоци

# 707
Весело посрещане на Новата 2011 година, дано през нея сме по-здрави,по-добри и с повече късмет Simple Smile

# 708
  • някъде
И аз тук.Дано да не тръгне малкия тази вечер,че хич не искам новогодишна нощ в болницата SadПък и не ми се иска да давам София на баби точно тази вечер.

# 709
Здрасти и от мен.
И ние сме още 2в1, но нещо нощес и тази сутрин ме болят кръста и корема долу ниско все едно яйчниците ме болят ама го обясних леле, леле. Затова станах, хапнах, пих кафе и но-шпа и сега пак съм в хоризонтално положение. Добре, че няма да имаме гости и не се налага да се юркам, че не искам да раждам днес или утре.

ВЕСЕЛО ПОСРЕЩАНЕ НА НОВАТА ГОДИНА НА ВСИЧКИ!!!
[/b]

# 710
2 в 1 сме и ние. При мен и болки спряха и симтоми. Докторката ме кара да и се обаждам всеки ден. Утре пак ме вика да слушаме тоновете. Днес като и се обадих ,ми вика утре да отида ,а аз ааа не, да ме включите пак на система. Тя се смее и вика, а няма бе ,само ехограф.

Алекса ,наистина си проявила голямо спокойствие. Аз какъвто съм шашакалник .... ама то си личи де. #Crazy

# 711
ааа значи не съм единствената луда, дето не иска да ражда в старата година Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 712
  • Пазарджик
xixi док ме вика на 04.01 така че му се види края,но смятам утре вечер да направя една секс оферта на моя мъж и да поям малко фурми та да видим  newsm78

Каката изглежда спокойна,снощи поговорих ме малко ,ама като на шега да не и набивам идеята още повече в главата.

# 713
ааа значи не съм единствената луда, дето не иска да ражда в старата година Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Елч, не си, не си

# 714
  • Пазарджик
Не можах да се сдържа имам нареден превод от НОИ за болничен внесен на 20.11-часта за декември

# 715
Тути, и аз,и аз   newsm10 . Но моя е втората част от последния болничен преди 45-дневния и е внесен на 16.12. А 45-дневния ще ми го внесат на 16.01.2011г.

# 716
  • sofia
чета, че за болнични си говорите, аз как да разбера какво ще получавам като майчинство, къде се ходи?!

за секса, ние правим веднъж на няколко дни, но мъжа ми снощи ми каза, че му е некомфортно вече, защото някой му бил разказал как тапата на жена му била паднала по време на секс, ама не му обяснил какво е това тапа, а му казал, че започнала да кърви и да и тече нещо си и той сега се е ошашкал на финала, та не ме огря снощи! Аз имам ужасно голямо желание и снощи ми казаха, че съм ебла  Embarassed , ужас,ужас

# 717
  • В две тъмни очички
Абе...днес сме много скромни с това писане!!! Дайте да пишем , че да почнем Новата година с нова тема  Laughing

# 718
  • София
Здравейте коремчета  Simple Smile
Ние с половинката заминаваме да търсим пържоли, че довечера сме на гости на едни приятели, които живеят в Германия и вчера си дойдоха, ама не могат да се справят с подготовката, а дали ще намерим е друг въпрос  newsm78 При нас е голяма дилемата, с какво да отидем довечера, че те са на другия край на София, а мъж ми не ми дава да шофирам в това време и с тоз корем, много го е страх, на мен пък не ми се иска той да стои цяла вечер на 1-2 бирички, от друга страна ме е страх да разчитаме на такси, все ме тресе треска да не зараждам и да няма с какво да стигна до болницата  Joy, та се чудя дали да не ползваме drink and drive, ама все ще го измислим  Simple Smile
Весело посрещане на всички на Новата година, на всички да ни тръгне с едни хубави, здравички пухкави бебоци  Hug

# 719
Абе...днес сме много скромни с това писане!!! Дайте да пишем , че да почнем Новата година с нова тема  Laughing

Всички са се сдухали и стискат кълки  Joy hahaha

Общи условия

Активация на акаунт