Миньончета

• 40 995
  • 614
  •   1
Отговори
# 180
  • София
и частите на тялото са пропорционално развити.
инфантилна го е обяснила. Ти виждала ли си жена добър акробат или гимнастичка с ръст 1.80.
първото - няма нищо общо с ръста, няколко пъти го уточнихме.
воторото - да, така е.

Вълк, ставаш смешен вече. Високите ги онождат само като бройка  и от комплекси.

Мен друго ме интересува - ниските мъже по-надарени ли се чувстват от високите и те по-гъвкави ли са в леглото? Щото явно и двамата с мъжо сме се минАли, взели сме се високи.

Инфантилна, правилният въпрос е коя е по-дашна.  Joy Че то удобна, удобна, ма като не пуска...кел файда?

# 181
 Joy
Ох, развесели ме  Grinning

# 182
  • Варна
инфантилна, на мен ти си ми по удобна, другата ми е ниска  Laughing

# 183
Имам един единствен висок колега, 190 см. Много претенциозен за жените.
Харесахме му веднъж една миньонка от 2рия етаж на сградата.
Огледа я, прецени я и каза "Ей, каквато е дребна, ще си я въртя като пица! "  Laughing

# 184
  • София
Аз пък имам един, също толкова висок, който просто иска жена. Няма претенции, само да готви и да се съгласи да му пуска.  hahaha Ако някоя кобилка е закъсала - уреждам среща срещу скромна сума.

# 185
Считам обаче, че миньончетата са по- привилегировани в секса, дапеч по.
Направо ми домъчня за мен самата Laughing
Че аз качетвен секс къде ще видя с моите 185 см. Thinking

През ученическите ми години, имах съученик, който ме сваляше упорито,
само , че минаваше прав под мишницата ми
Убеждаваше ме, че по време на секс, като се надигнел да ме целува,
щял да влиза по-надълбоко Mr. Green Joy
Не му се вързах, неубедително ми звучеше, но има някаква логика Laughing

# 186
Не знам, не се справям с готвенето. Laughing

Пали, и на мен това ми го казваше един младеж, 160 см.
Не ме сваляше, просто се опитваше да ме убеди да не гледам така пренебрежително.

# 187
  • Бургас
Аз пък не мога да разбера следното: Казваме си, че миньоните са хубави и  високите дами се засягат. То не са сексове, бръчки, глупости...Все едно сме тийнове.
Само за сведение дупето на един миньон /пух грозна ми е ама нали тази дума ползваме/ може да е толкова голямо,  колкото и да дама висока 1.80. Важи за абсолютно всички.
В секса има дървета и то не зависи от ръста.
Излезе, че е по - обидно да си дебел. Някак в темата ръст, довод за грозотия е теглото.  newsm78

# 188
Не съм страдала от ниския си ръст (158 см. по ЛК), но като застана до някоя по-висока и стройна дама, винаги се чувствам... ами, като табуретка, т'ва е.

# 189
Аз пък не мога да разбера следното: Казваме си, че миньоните са хубави и  високите дами се засягат.
Ами жените трудно приемат и други да са харесвани.

# 190
Дупето на един миньон не може да е голямо. Миньончетата са фини, крехки, миниатюрни. Другите са просто ниски  Crossing Arms

Една мацка с ръст 180 (примерно), с фини кости и грациозни движения няма как да е кобилеста.

# 191
Аз пък харесвам високите жени, е, не 1,90, но около 1,72-1,75.
Това за мен е идеала за височина на жена.
Уви!
Пълните /дебелите/не се котират никъде. Най-важното е зле за тях.
Усещам най-вече по себе си, като вдигна килца.
На ръст трябва да отговаря и някакво тегло, иначе не е добре.

# 192
  • София
Аз съм 1.64, повече се определям към миньоните, отколкото към високите. Като цяло се чувствам добре в кожата си, не искам да съм по-висока, нито по-ниска. Понякога завиждам благородно  Twisted Evil на по-високите ми приятелки, че качват по пет кила и нищо не им личи. На мен всичко излишно веднага ми проличава. С ниски обувки се чувствам закръглена и незабележима, но тук вече проблема сигурно е в главата, че от 10 години нося поне няколко сантиметра токчета и на равно не се възприемам.
От друга страна пък за избора на мъже е плюс, въпреки че мен винаги ме е теглело към по-високите. Моят съпруг също е висок и много му допада това, че съм сравнително дребна. Факт е също така, че доста ниски мъже харесват по-стройни жени. Явно се търси баланс в природата  Laughing

# 193
Дупето на един миньон не може да е голямо. Миньончетата са фини, крехки, миниатюрни. Другите са просто ниски  Crossing Arms

Истина. Аз познавам повече от ниските и вероятно там е причината да харесвам по-високи жени, по-хармонични са ми.

# 194
..... Казваме си, че миньоните са хубави...

За мен, така формулирано, клони към абсурдно. И още: ниските жени са с привилегии в секса, а високите  вероятно са кобилести, трудно подвижни, следователно и лишени от вниманието на мъжете. Много интересни възгледи.
Май трябва да се броим отново, предвид факта, че миньон и голямо дупе са несъвместими Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт