Миньончета

• 41 188
  • 614
  •   1
Отговори
# 345
Или ...... колко е висок Марадона ,да ни каже.Ние ще си направим изводите....   Joy

Няма нужда да си напрягаш русата главица да прави изводи. Агро-фройдистките ще ти дадат отговори на всички подобни въпроси...  Peace
Марадона,в този живот само руса не съм била   Laughing  
А иначе...предположения правя,не може ли?Не се засягай ,моля   Peace

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 10:19 от susie

# 346
Ами да си била.  Peace Все някога ще ти се наложи.

# 347
  Аз си мислех, че си мерим пропорциите  и съвършенствата, чисто научно, а вие веднага окапахте от някакво мъжко подмятане.     Страстта е съвсем друга тема и проблемът за липсата й, не опира до ръст и пол.

# 348
 Искам някой двуметров да се появи и да сподели личния си опит Crossing Arms

# 349
Кифло (аууууу, как звучи  Mr. Green), по моите спомени си идеална  Peace Само дето не помня да си ЧАК толкова висока  Thinking Определено не си ми изглеждала кобилеста, това щях да го запомня  Laughing
Снежи, може да си абсолютно пропорционална, страхотна, зашеметяваща, но да не се харесваш. И обратното.
Второто е за предпочитане  Flutter

# 350
Записвам се да ви следя, че цяла вечер я чета тая тема, и още не съм разбрала от хубавите или грозните съм, по-сбръчканите или по-не, по-страстните или напротив...  Laughing Та за протокола - величествените 153 см, 47 кг, сега по празниците може и да са плюс 1. За сантиметрите излъгах на личната карта, писах си още 2 от мене  Embarassed. За какво са ми, да ме пита човек, ама на. И до днес си нося измамата в портфейла. Мързи ме сега да се смятам по формулите, но със сигурност зная, че:
- на миньоните всяко килце им личи повече,
- за елементарни дейности в кухнята е нужна стълбичка или стол, например да взема подправка от горния шкаф. Бърсане на полилеи хич няма да коментирам.
- ако половинката на миньончето не е същата запетайка, вечно трябва да се надига на пръсти - я за целувка, я да му оправи косата, я там други разни такива обикновени и ежедневни нещица
- Тая част не знам как да я формулирам точно, ама... абе с рокля, с дънки, с ток или маратонки, дребничка жена никога не може да изглежда така зашеметяващо, както висока.  Тук, разбира се, трябва да отворим скоба, че влияят куп други фактори, които създават общата визия на една жена. Но все пак...
Уф, ми той е дълъг списъка, ама взе да ми действа депресиращо, така че спирам дотук и ще чета с интерес.  Wink

# 351
Излъчването на сексапил няма нищо общо с височината, не е толкова строго обвързано с килограмите, няма връзка и с красотата, ако трябва да сме честни.
Обикновено с подходящи грим, облекло и чепици на токчета жената придобива самочувствие на по-красива, отколкото е при други обстоятелства. И тогава, когато тя самата се харесва, излъчването й е на харесвана жена. А на живо това е първото, което прави впечатление  Peace

# 352
Минавам да се изфукам с подписа си.  Flutter Кратка съм, че както се разбра дишам трудно и живея кратко.

# 353
 Забравила си, че нямаме шанс да станем акробатки и гимнастички  Mr. Green

# 354
Винаги са ме привличали дълги женски крака.
Страстта я свързвам с човек, а не с ръст. Защото има и твърдения, че грозничките са по-страстни, но не ми се подлагат на проверка...

# 355
Миньончетата са неудобни за задна прашка. Високите пък не щат да ходят на висок ток.

# 356
Мързи ме сега да се смятам по формулите, но със сигурност зная, че:
...

Забрави още нещо - в някой драматичен момент да ти се наложи да изписукаш: "Наведи се да ти шибна един, бе простак!". Целият ефект от изненадата отива на кино.  Crossing Arms
Друг вариант е да шамаросваш с подскоци, ама рискуваш простакът да се спомине от смях и да те влачат после наследниците му по съдилищата...
Но пък джоба на милото е на нивото на очите ти и по-лесно можеш да го държиш под око...  Flutter
Сега се сещам и защо миньончетата са предпочитани от мъжете. Ами знаят, че са по-търпеливи към тях и по-трудно могат да бъдат натирени. Нали всяка миньонка се нуждае от някой дългуч за най-дребните битовизми - да ѝ смени крушката, да ѝ забърше паяжините от ъгъла, да ѝ простре дрехите... Всеки път, когато помоля мъжа ми да ми свали нещо от някой висок рафт, чувам дежурното: "Ако не съм аз, какво ще правиш?". "Какво, какво... Ще се кача на стол." - ама това си го казвам само наум, че ще ми отиде педагогиката на кино...
А, да - и при поледица е по-добре да паднеш от по-ниско, мисля аз. Гравитационното ускорение не е шега работа.  Peace

# 357
  • София
Миньончетата са неудобни за задна прашка. Високите пък не щат да ходят на висок ток.
Ако и партньорът е минИон няма проблем.

Още ли продължавате? Аз от вчера съм в депресия, че не мога да го правя с..с в кола. Явно имам фалшиви спомени и това ме притеснява.  Confused

# 358
А, да - и при поледица е по-добре да паднеш от по-ниско, мисля аз. Гравитационното ускорение не е шега работа.  Peace

При поледица е по-важен обема на еърбеците мисля. Но пък миньончетата би трябвало да са по-стабилни с по-ниският си център на тежестта.

# 359
И при дългобедра може да не стане прашката, да се наложи да си подлагаш под коленете. Поне има решение.

При поледица е по-важен обема на еърбеците мисля. Но пък миньончетата би трябвало да са по-стабилни с по-ниският си център на тежестта.
Да, но силата с която срещнеш земята е пропорционална на масата, но пък от квадрата на скоростта. А скоростта зависи от това колко време си се ускорявал до срещата.

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 09:11 от Вълкът с дълъг ник

Общи условия

Активация на акаунт