Миньончета

• 41 973
  • 614
  •   1
Отговори
# 360
.... Аз от вчера съм в депресия, че не мога да го правя с..с в кола. ...

Ами ако те возят в некоя астра или подобна пича въшка, естествено, че не може да се прави секс в нея. В моята кола, няма да казвам каква е за да не дразня агро-фройдистките, мога да си спретна оргия с две черни от женското ем би ей ако си посикам...  Peace

# 361
  • София
.... Аз от вчера съм в депресия, че не мога да го правя с..с в кола. ...

Ами ако те возят в некоя астра или подобна пича въшка, естествено, че не може да се прави секс в нея. В моята кола, няма да казвам каква е за да не дразня агро-фройдистките, мога да си спретна оргия с две черни от женското ем би ей ако си посикам...  Peace
Не, бе, Марадона. Мани го секса. Явно си спомням неща, за които другите казват, че няма как да са станали. Те туй ме притеснява. Или ми е време за гинко, или за по-тежки лекарства.

# 362
И при дългобедра може да не стане прашката, да се наложи да си подлагаш под коленете. Поне има решение.

С толкова дългобедра не съм бил. Сега като се замислих се оказва, че всъщност не съм бил с висока жена. Май най-високата ми е била около 175.

# 363
Вълк, ти по дьлги копрали ли си падаш?

# 364
 Не ме возят в астра, няма място за краката ми отпред. И да, в кола мога само да се наведа, не и да се "възкача"Simple Smile

# 365
Ами купи си бус, щом тва ти е проблема. Или направо ТИР.

# 366
 О, не, съвсем не ми е проблем, че не мога да правя секс в кола или вана, споменах го, защото мъжете си падат, на мен не ми липсва. Водят ме по достатъчно хубави места, за да ми липсва някаква си седалка.

# 367
Ох,  не е задължително да ни информирате къде  и как правите секс.

# 368
Обаче, инфант, тва за оросяването на крайниците не е вярно. Или просто аз съм дефектен миньон.
Ами на мен лекари ми казват, че е заради ръстта. Майка ми ми подари Гинко прим коледна опаковка (което намирам за маркетингово недоразумение), дано ми помогне. А, също когато дарявам кръв и тръгна да ставам все ми казват :" Полежи си, полежи си още мъничко, че си височка, да не ти падне кръвното" Rolling Eyes
Пробвала съм с Гинко. Да не те отчайвам, ама на мен поне не ми помогна.

# 369
  • Бургас
Мерих се и аз тази сутрин  Joy 0,50 и малко ама закръглям надолу до два знака след запетаята. Има още какво да се желае от мен. Трябва ми малко на дупето. Пуф. Сега трябва да се яде още повече.
Аз съм малка /както споменах 1,62/ ама ме возят в кола за мноооогооо дълги мацки. И в бус се возя.  hahaha
Никога не ми е било комплекс. Мъжа ми се навежда да ме целува. Аз на пръсти не се изправям.
Обувките...моята страст....Висок ток, тънък ток, без ток, кожа, сандали....всеки един чифт е прекрасен. Ама сигурно и по - висока от мъжа да бях пак щях да си ги нося.  
Задната прашка не е проблем  Mr. Green Даже никакъв.
Кухнята е правена по моя ръст. В най - горните шкафове са най - рядко използваните неща. Дори теловете за простиране са ми изчислени, за да са ми удобни.
"Наведи се да ти шибна един, бе простак!" - простака все някога ще седне. И елемента на изненадата ще е пълен.  Laughing

Всъщност няма как да се каже дали ниските или високите са по - нам какви си. Удобни, неудобни...Може да си с идеална пропорция и да плашиш хората с лицето си. Та пък в този случай само задната прашка ще е удобна.

Допълвам се:
Благодарение на форума разбрах за себе си:
1. Тъй като не съм пълна: Ме обичат по - малко и секса ми е по - кофти. Малкото обич, дори не е заради мен самата. И още куп такива.
2. Тъй като не съм висока: Неудобна съм била, задната прашка не ставала, повдигане на пръсти......
И то какво излиза на база на двете теми: Перфектната комбинация е да съм грозна като звяр, за да съм най - обичана и щастлива.

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 11:13 от Sesana

# 370
Някой да си е купил теренче на Луната, хмх....ей там е най,най... в безтегловност - опияняващо, мездузвездно. Ще се друсам в Бусове, Тирове и тем подобни първобитни Земни возила... Party

# 371
Някой да си е купил теренче на Луната, хмх....ей там е най,най... в безтегловност - опияняващо, мездузвездно. Ще се друсам в Бусове, Тирове и тем подобни първобитни Земни возила... Party
На совалка искам аз  Mr. Green
Пробвала съм с Гинко. Да не те отчайвам, ама на мен поне не ми помогна.
А нещо друго ефикасно? Цял живот да си ходя студеноръка и студенокрака хич не си е работа...

# 372
  • Бургас
А нещо друго ефикасно? Цял живот да си ходя студеноръка и студенокрака хич не си е работа...
Аз съм студеноръка и студенокрака. Та не би трябвало да се влияе от ръст.

# 373
Ами повече движение като цяло или мъж с топли лапички.

# 374
И аз съм същата - 1.64 /студеноръка и студенокрака от както се помня/, че не се влияе от ръста е ясно. Ама, ако някой каже нещо ефикасно...

Ами повече движение като цяло или мъж с топли лапички.

Не помага. Повече от движението ми, здраве го кажи. Мъжът ми като печка, навирам се все у него, ама пак ми е студено...

Общи условия

Активация на акаунт