Миньончета

• 41 059
  • 614
  •   1
Отговори
# 495
Аз пък съм чувала, че по ушите им ще ги познаете. Изчисляваше се по някаква формула, и по формата на ухото. Отивам да го потърся, дано да съм го запазила  Thinking

# 496
Много сте зле, бе хора Thinking

# 497
Много сте зле, бе хора Thinking
Явно, от миньончета темата придоби друг обрат/или може би не/.

# 498
Снеже, то като мръкне, винаги темите придобиват един особен, специфичен аРомат... Blush

# 499
и тва ми били бивши пиченца....
Истинското пиченце е виждало толкова пишки, колкото вие мнения във форума нямате. На нея не и трябват теории за палци, номер на обувки и други фантасмагории.

# 500
Истинското пиченце е виждало толкова пишки, колкото вие мнения във форума нямате. На нея не и трябват теории за палци, номер на обувки и други фантасмагории.
Проверявам статистиката. Да не би да съм пропуснала нещо.
За размерите на мъжки полови органи , като миньонче, си имам особено мнение.

# 501
Бивши пиченца,  бивии ебачи....с две думи, времето е безмилостно  Mr. Green Остават да те топлят само спомените, и циците около кръста.

# 502
Темата замирисала на сиреняви у*еве. Отпис.

# 503

Чудесно. Един по-малко.

# 504

Чудесно. Един по-малко.
Мъж.

# 505
  • На земята, която е всъщност звезда.

Я, кажете как възприемате двойка: тя- 155 см., той 200 см.?

Супа с натрошено Фиде

Ето една двойка:

http://www.theironsamurai.com/2010/02/14/sumo-valentine-kotooshu-gets-married/

# 506
 Майка ми и баща ми са такава двойка/1.58-тя, 1.93-той/,  чудесно се възприемаха помежду си. Не знаех, че възприятието за двойка трябва да зависи от чуждото такова.

# 507
Та за миньончетата...
Дядо ми беше висок 1.58 и тежеше с мокри дрехи я има, я няма 50-тина килограма. Виж, баба ми беше около 80-тина такива и беше видимо по-височка от дядо ми, ама се обичаха.
Та, любимото ми миньонче, беше този ми мой Дядо /обичам те дядо  Flowers Rose  Flowers Rose/.

Самоцитирам се.
          Кифлата, виждаш, че не е нужно чуждо възприятие  Hug

# 508
Понякога хората подбират партньори, с които си приличат (дори визуално), понякога такива, с които се допълват. Amor caecus  Wink
То ако имаше универсална рецепта за намиране на истинската любов бракоразводните адвокати щяха да измрат от глад  Mr. Green Без значение дали са миньончета или не (таковата, придържам се към темата  Flutter)

# 509
Отделно мога да дам десетки примери с приятели и познати, дето са твърдели, че си падат по еди какви си мацки, а от двайсет години живеят със съвсем други като цвят на коса, очи, ръст. Любовта като те натресе между очите, не пита.

Общи условия

Активация на акаунт