Миньончета

• 41 019
  • 614
  •   1
Отговори
# 165
  • София
Считам обаче, че миньончетата са по- привилегировани в секса, дапеч по.
Това пък защо?  Shocked Не ми казвай, че G-точката е на по-близко разстояние и по-достъпна, моля те.

# 166
 За секса съм склонна да вярвам, че са привилегировани. Аз например не мога да правя секс в кола, вана...това се сещам на първо време...а..и партньорът ми трябва да тренира силов спорт, за да ме вдигне и затисне на стената Simple Smile

# 167
Това пък защо?  Shocked Не ми казвай, че G-точката е на по-близко разстояние и по-достъпна, моля те.
Joy

Пак на секс го удряте. Я, дайте на там, че акъл на високо не вирее, а на ниско загнива....

# 168
  • Варна
Аз по темата да се включа..
Тук където съм/в Кипър/ са ниски повечето жени/ и мъже/, но далече не всички изглеждат чудесно и младеят..Особено, че гена им е да са доста добре развити в ханша още от пуберитета...  Laughing Следователно има тийнейджърки по 155-160 см трътлести и късокраки и няма начин да е стройно такова миньонче нито сега, нито на по-зряла възраст..Иначе има ниски и високи привлекателни жени по света...свят широк, хора всякакви.Аз съм 176 см,  и въпреки че съм доста височка, тук рядко ми дават 30 г. Simple Smile
П.п. Със секса също не съм имала затруднения заради ръста си Laughing

# 169

Миличките, живи да ги ожалиш, сигурно х*й не са виждали  Cry

# 170
Много просто - едно миньонче от 152*48 кг може да бъде носено по време на ласките и секса, не е задължително да опира о земята. Изобщо всичко, което може да се измисли. Ограничението е единствено фантазиите на двамата. До миньончето много повече мъже изглеждат надарени. Това им дава самочувствие и съответно се представят по-добре.

# 171
До миньончето много повече мъже изглеждат надарени.

Да, особено, ако миньончето е с дупе като на задна гума на татра....

# 172
  • София
До миньончето много повече мъже изглеждат надарени. Това им дава самочувствие и съответно се представят по-добре.
Страхотни доводи. Пак питам, защо нас високите жени ни харесват много ниски мъже? Сигурно ние ги вдигаме във въздуха по верме на секса... Whistling

# 173
До миньончето много повече мъже изглеждат надарени. Това им дава самочувствие и съответно се представят по-добре.
Страхотни доводи. Пак питам, защо нас високите жени ни харесват много ниски мъже? Сигурно ние ги вдигаме във въздуха по верме на секса... Whistling

Защото всички ерогенни зони на жената са му на и около нивото на очите.
Така не му се налага да се навежда много, а всеки знае "Здрав кръст, здраво семейство!.

# 174
  • Варна
Виждам, че всеки си визуализира чуждите твърдения както му дойде.  Laughing
Предлагам, да последвате примера на Дона и да подлатявате твърденията си със снимков материал.

# 175
  • Варна
не е добре да се бъркат понятията ръст/гъвкавост  Laughing все пак

# 176

Миличките, живи да ги ожалиш, сигурно х*й не са виждали  Cry
Не дали не са виждали, а какво са правили.
По- принцип ниските жени са по- подвижни или ако не са то по-лесни и за обръщане и за носене и частите на тялото са пропорционално развити.
инфантилна го е обяснила. Ти виждала ли си жена добър акробат или гимнастичка с ръст 1.80.
Мафани, за мъжете с нисък ръст, че са серт, да. За жените не съм чувала.

# 177
За секса съм склонна да вярвам, че са привилегировани. Аз например не мога да правя секс в кола, вана...това се сещам на първо време...а..и партньорът ми трябва да тренира силов спорт, за да ме вдигне и затисне на стената Simple Smile
Това ме подсети за опитите на един познат да изрази възторга си от миниатюрните ми размери /някога, когато бяха такива/: ''К'ва си мъничка! Човек да те хване с  ръка през кръста, па да си удари една сещайте се какво!''
Да видиш ти радост. Crossing Arms

# 178
Не се заблуждавай, харесват всякакви Избиват комплекси и е*ат наред

# 179
 Ей ме мен до нормално къмто миньончесто момиче ( не трябва да обяснявам коя съм, нали:) Е, дали аз съм по удобна за секс или тя?

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 15:27 от инфантилна

Общи условия

Активация на акаунт