Миньончета

• 41 125
  • 614
  •   1
Отговори
# 270
а не като мен да чакат среща с неофициалното си двуметрово гадже, за да сложат висока обувка и да се носят заедно като герои от "Аватар"...
Героите от "Аватар" са прекрасни, бе! По-гот ли е да се носите като Йода и Йодовица?
Дона, Йода ли ме нарече? И защо в тази тема пишат предимно високите?  Laughing
Може би, защото ние завиждаме на тях, а те на нас!

# 271
Почвам да се убеждавам, теоретично погледнато трябва и нервната ни система да е по-голяма и съответно повече нерви да хабим. Сърцето е по затормозено защото изтласква и преработва кръв за по голям обем  Mr. Green
Кръвното налягане на жирафите е два пъти по-високо от това на другите едри бозайници

# 272
Дона, Йода ли ме нарече? И защо в тази тема пишат предимно високите?  Laughing
Защото можем да стигнем до клавиатурата  tooth

# 273
 Вълк, но е нормално за самите жирафи.

Фло, пишем предимно високите, защото както стана ясно от темата, не ни остава много време и бързаме да се изкажем...  

# 274
  • Варна

Фло, пишем предимно високите, защото както стана ясно от темата, не ни остава много време и бързаме да се изкажем...  
tooth

# 275
А може миньончетата да са по-малко кесещи у форуми, което Бог знае каква връзка има с височината  Mr. Green

# 276
  • При хората, които обичам
Понеже четох през ред, може ли да ми кажете за какво не ни остава време и дали на мен - 173см. ми остава повече време отколкото на Ео, която е 176?

# 277
  Заети сме с правене на секс, докато се опитваме да се качим на клавиатурата (както спомена Дона).

# 278
Понеже четох през ред, може ли да ми кажете за какво не ни остава време и дали на мен - 173см. ми остава повече време отколкото на Ео, която е 176?
Остаряваме по-бързо, ние върлинестите. За теб няма опасност, май.

# 279
Личния ви тоалет ви отнема повече време Например за търкане в банята - повече площ

# 280
  • При хората, които обичам
Олеле, доживях някой да ме нарече ниска.

# 281
Аз също...
     сега ми е едно благо, благо - у средата съм, на завет с една дума-
        отдолу и отгоре ми пазят топличко. Simple Smile

# 282
Остаряваме по-бързо, ние върлинестите. За теб няма опасност, май.
Йода ли ме нарече???

# 283
 Laughing Laughing Laughing
Аз говорех относително!
Все още ми е рано за секс. Wink

# 284
Изобщо, има ли някакво предимство да си висок?
Секса ни куцал, гътваме се по-рано, дишаме по-разреден въздух, трудно си намираме мъже,
не ходим на токчета, заемаме повече пространство Crazy
Да, ама обираме паяжините с глава, и бършем крушките на полилея без да ползваме стол Laughing
все е нещо

Общи условия

Активация на акаунт