Миньончета

• 41 163
  • 614
  •   1
Отговори
# 300
 Аз съм повече клоня към ненормално високите, явно.
 п.п. Едно обаче се затвърди от темата, високите сме достатъчно нахални да се настаним в тема кръстена "Миньончета"  и да я обърнем да се говори само за нас  Mr. Green

# 301
Едно е ясно за да изглеждаш добре трябва да си пропорционален, само че как да разберем дали сме такива? Винаги това ме е мъчело. Например краката трябва да се повече от половината ръст или?

# 302
Инфанте, аз мога да правя секс във вана. И в кола, с нисък мъж. Пък!
#Cussing out
 Аз пък н ще правя на яхта, ферибот и в басейн. Частен Crossing ArmsАма някой друг път.Дотогава...outdoor sex, там се побирам  Grinning

# 303
Едно е ясно за да изглеждаш добре трябва да си пропорционален, само че как да разберем дали сме такива? Винаги това ме е мъчело. Например краката трябва да се повече от половината ръст или?
Има си формула за това:
ДА ПОЛУЧИТЕ ОТГОВОР НА ТОЗИ ВЪПРОС, Е ПО-ЛЕСНО, ОТКОЛКОТО ИЗГЛЕЖДА. УЧЕНИТЕ СА ИЗВЕЛИ ТОЧНИ ФОРМУЛИ, С ЧИЯТО ПОМОЩ МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗЧИСЛИТЕ. И ТАКА:

Б – обиколка на бедрата, измерена под дупето    Р – обиколка на раменете
К – обиколка на коленете    Ш – обиколка на шията
Г – обиколка на гърдите      Т – обиколка на талията

Пропорционалността на фигурата (П) се определя така:
            Б
П =  _________
          (К + Р + Т)
Идеалните показатели за жените са 0,54–0,62.
Хармонично ли е телосложението ви, можете да изчислите и по друг начин: П = (дължината на крака : дължината на трупа) х 100%.
И още една формула: П = (Т : ръста) х 100%. Вие сте в норма, ако резултатът е 40–50%.
Искате да разберете колко сте изящни? Попълнете своите мерки в уравнението, с което се изчислява стройност:

( Г - Т)
_______________ = 1 - 4
      ( 2К - Б)

Цитата е от тази статия
 Хващайте метрите и калкулаторите дами Simple Smile

# 304
Мерси, ИдЕална съм си.
Поне така казаха хората, които обичам, и които ме обичат.
Другото е Лакомия. Flutter

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 23:12 от inna-bubulina

# 305
Заеби тая работа с формулите. то ако ставаше така - да си татуираме на челата пропорционалностите и всяка жаба да си знае гьола.
Кои учени? - ми, някакви, анонимни

# 306
#Cussing out
 Аз пък н ще правя на яхта, ферибот и в басейн. Частен Crossing ArmsАма някой друг път.Дотогава...outdoor sex, там се побирам  Grinning
Докато дойде този ''друг път'', предлагам да се запишеш на йога.
Ще можеш да се сгъваш всякак. Mr. Green

Успях да се покатеря до клавиатурата и да се изкажа! Crossing Arms

# 307
Има и по-лесен начин. Как се избират танцьорки. От центара на тялото им нагоре и надолу трябва да е еднаква височината.

# 308
 Ах, вие. Звучите като хора, на които не са излязли сметките  Mr. Green

# 309
Главата се нанася 6 пъти в тялото (т.е. общо 7 глави - от темето до брадичката или линията на челюстта-това, което е най-ниско  Mr. Green).
Краката, измерени от чатала до земята трябва да са 40-50% от общия ръст, като с височината процентът се увеличава. Краката трябва да са повече от три пъти дължината на главата.  Peace

Ама как го обясних  hahaha

Последна редакция: вт, 28 дек 2010, 23:13 от Мъни

# 310
 На мен сметката за пропорцията хич не ми излезе, а за изящността не схванах задачката. Как така = 1-4 Rolling Eyes

# 311
Интересно ми е съотношението между дължината на краката и ръста, някой да знае нещо, защото ако смятаме по формулите какво става ако дължината на крака = дължината на трупа? Няма логика.

# 312
То, остава и главата да е равна на трупа и на краката- ей на това му викам пропорционалност на 100 %. Wink

# 313
...
Краката, измерени от чатала до земята трябва да са 40-50% от общия ръст, като с височината процентът се увеличава. Краката трябва да са повече от три пъти дължината на главата.  Peace

...

# 314
Главата се нанася 6 пъти в тялото (т.е. общо 7 глави - от темето до брадичката или линията на челюстта-това, което е най-ниско  Mr. Green).
За девойка с вафли - 3 пъти  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт