Миньончета

• 41 049
  • 614
  •   1
Отговори
# 420
pronobis, значи ти си от другите.

Аз не бях съвсем сигурна, дали е така, въпреки че звучи логично, но щом Марадона не го оспори, а даже предложи  да го включим в учебник като теорема, явно сме уцелили в десятката.

# 421
Абе, друго си е високото - горе и слънцето му слънце, и небето му небе, и простора му простор.
Миньончето, все сянка му пазят и неможе да порастне... Flutter

Ето го разковничето  Laughing
Горе - слънце те пече, вятър те брули, бръчки, бръчки...
А нисичките са на сенчица и завет. И младеят  Joy

# 422

Да не искаш да кажеш, че малките жени ги харесват мъже с малки пениси?

Точно така! Темата приключи.

# 423
Да не искаш да кажеш, че малките жени ги харесват мъже с малки пениси?
 Мъжете с малки пениси налитат на големи коли и големи жени. Търсят баланс. Grinning

# 424
  • Варна
Не, това е вярно за ниските мъже.  Peace
За тези с дребните пениси е характерно, че са от най- бъбривите на сексуална тематика.

# 425
Не, това е вярно за ниските мъже.  Peace
За тези с дребните пениси е характерно, че са от най- бъбривите на сексуална тематика.

Имаме си в квартала един, Жоро Тапата му викаме, от гимназията още. Висок е над 1,90. Mr. Green
Все ги разнася едни напред-назад с джипа едни дългокраки мадами, с дежурна физиономия в стил ''гледайте сега вий какъв съм можач''.

Що си мисля аз, че мъжете не се впрягат толкова на тема височина. Другият им размер е по-вероятно да се отрази трайно на психичното им здраве.

# 426
  • Варна
Аааа, впрягат се! Много даже. Вземи например Саркози.  Simple Smile
И другият размер е важен, ама ако липсва първият, може изобщо да не се стигне до демонстрация на втория. Справка изказалите се "високи" в темата. Даже и повечето миньончета предпочитат едри мъже. Ниските са прецакани отвсякъде.

# 427
Вярно е!!! Предпочитаме едри мъже, високи и силни и най-важното с подобаващо мъжко достойнство Wink
Изпуснахте нещо, не чак толкова важно, но често забелязвано...миньонките в повечето случаи имат малко, стегнато, изпъкнало дупе, за разлика от високите, които в повечето случаи имат сплескано такова Laughing

# 428
Даже и повечето миньончета предпочитат едри мъже. Ниските са прецакани отвсякъде.
Когато си висок 1,60, всичко над 1,70 ти се вижда едро. Това е едно от предимствата да си дребен. Имаме по-голем избор на достатъчно високи /от наша гледна точка/ мъже. Laughing

# 429
  • Варна
С това съм абсолютно съгласна!  Simple Smile  Но да кажем над 175см. Дори и тук, където мъжете по принцип не са от високите, имаме предостатъчно богат избор. Сега като се замисля.... нямам случай, в който не съм обърнала внимание на мъж само защото е дребен. По други причини да, но заради ръста, никога.

# 430

Изпуснахте нещо, не чак толкова важно, но често забелязвано...миньонките в повечето случаи имат малко, стегнато, изпъкнало дупе
Да, защото често си го подритват нагоре, вървейки  Party

# 431
Сега като се замисля.... нямам случай, в който не съм обърнала внимание на мъж само защото е дребен.

А, аз не бих се обърнала след мъж само защото е висок.

Сега като се замисля, към днешна дата бих се обърнала след мъж само ако нещо не му е наред - я не се е загащил, я се е накапал, я вратовръзката му е накриво.

Миньон, миньон, ама нА, рано съм се сбабичосала. Cry

Доне, не ще да е от това, бре - къса си ни краката, не стигат чак до там. Joy

# 432
Те, тогава... нещо тЕжи отгоре  Wink

# 433

Що си мисля аз, че мъжете не се впрягат толкова на тема височина.

Не всички. Познавам мъж, който не харесва най-красивата сред красивите - НЛО-то, точно защото е джудже ...опс, миньонче.

# 434
Пак в рамките на културното ......се хапем и тук   Laughing
Факта си е факт,два противникови лагера сме ,дори и за тема ръст   Confused
Ужасно е, само жените може да сме такива слабоумни,защо не се дрънкат мъжете така,кой бил по-по-най за глупости....

Общи условия

Активация на акаунт