Миньончета

• 41 041
  • 614
  •   1
Отговори
# 435
Да бе, не се дрънкат  Laughing
Само Левски!

# 436
  • Пловдив

Ужасно е, само жените може да сме такива слабоумни,защо не се дрънкат мъжете така,кой бил по-по-най за глупости....

Ааааааа, дрънкат се и още как, само че за коли и футбол  Mr. Green

# 437
  • София
Сега като се замисля.... нямам случай, в който не съм обърнала внимание на мъж само защото е дребен.

А, аз не бих се обърнала след мъж само защото е висок.

Само защото е висок и аз не бих се обърнала, но ако е дребен макар и хубав няма никакъв шанс, но това е положението при моята височина, мъжете под 180 не ги регистрирам.
Не може жената да стърче над мъжа, супер смешно е.

# 438
Peace

Само, ако някой ден Робърт Де Ниро ме пожелае бих се замислила. Сред любимците ми е, нищо че е много нисичък.

# 439
Е кво му е смешното!? Аз като си седна върху портфейла и ставам по-висок от всяка жена. И хич не се смеят,а даже веднага искат да ми правят разни хубави неща...

# 440
Аз съм доволна, че ръста ми позволи да не си избирам мъжа по височина, а по други качества. Докато повечето ми дангалачести приятелки основно по признак висок ръст си ги избираха, а някои все още го търсят с фенер този идеален Гаргантюа.

# 441
 Ами аз не се сещам в момента за висок мъж, който да не става. АЗ съм изключително предубедена към ниски мъже, намирам че са комплексирани и зли. От някакъв криминалист го чух навремето по новините във връзка с престъпление, и ми се е набило в съзнанието.

# 442
Какво значи нисък за мъж?

# 443
 Ех, тия криминалисти сега ще изкарат и седемте джуджета банда престъпници, ееей.

# 444
 Joy
И Робърт Де Ниро .

# 445
Той колко е дребен?

# 446
Ех, тия криминалисти сега ще изкарат и седемте джуджета банда престъпници, ееей.
Това е всеизвестен факт - как мърсуват с невинното девойче. И после -седем малки дупчици  Mr. Green

Инфантилна, "пази се от човек с ръст на бюро". Много е вярно  Peace

# 447
Peace

Само, ако някой ден Робърт Де Ниро ме пожелае бих се замислила. Сред любимците ми е, нищо че е много нисичък.
Аз и над Боно бих стърчала  Heart Eyes

# 448
При среден ръст за мъжете в България от 1,72 м. някои бая зор виждат да не попаднат на злобни и комплексирани психопати.

# 449
Давам му около 175 максимум. Мернах го в един филм с документални кадри до Бен Афлек, Афлек стърчеше много, много над него. Иначе из нета го пишат 177-178 см.

Общи условия

Активация на акаунт