Миньончета

• 41 080
  • 614
  •   1
Отговори
# 465
Северина, ъъъъ, нервна ли си?

# 466

Я, кажете как възприемате двойка: тя- 155 см., той 200 см.?

Супа с натрошено Фиде

# 467
Моя позната с небивалите 147см ръст засякла в заведение Слави Трифонов, който я забелязал и я повикал да я гушне за смях на цялата компания, което си е подигравка, според мен. Жалко, че няма снимка, да им се порадвам и аз.

# 468
  • Варна
Не бе!  Simple Smile Мразя когато ме четат по диагонала. 
Ето ти една  Hug за успокоение.

# 469
  • Пловдив
Моя позната с небивалите 147см ръст засякла в заведение Слави Трифонов, който я забелязал и я повикал да я гушне за смях на цялата компания, което си е подигравка, според мен. Жалко, че няма снимка, да им се порадвам и аз.

Ето, порадвай се на други с такава разлика:

http://dev.blitz.bg/documents/thumbnails/500/201006/20100214.mrvqyhouyu.wm.jpg

http://www.slava.bg/images/content/16697/86374722.jpg

# 470
Аууу, Старият Хю много ниськ бил... Shocked Инфантилна сигурно е виждала х.й колкото него. Thinking
!!!
Не съм виждала все още мъж с 55 см палец Simple Smile

# 471
Ужасно е, само жените може да сме такива слабоумни,защо не се дрънкат мъжете така,кой бил по-по-най за глупости....
Ааааааа, дрънкат се и още как, само че за коли и футбол  Mr. Green
но да се дрънкат за външен си вид и да си самообиждат пола , няма да стане
 ...
да си виждала разговор м/у мъже относно плешивите , ниските или мъжете с шкембета ?
или какво мислите за късокраките мъже , или за тези без мускули ?
или ''тъп ли е Брад Пит ?'' , или ''аууу, какви паласки има бат'Арни !" ...
при мъжете има мъжка солидарност , която не съществува при жените ....

# 472

при мъжете има мъжка солидарност , която не съществува при жените ....

Нали се състезаваме за Негово величество Мъжът.  

# 473
Цитат
да си виждала разговор м/у мъже относно плешивите , ниските или мъжете с шкембета ?
Чувала съм подобни разговори и то не един или два. Но по-често се подиграват на половата немощ на някого  Wink

# 474
 За размери и издръжливост се надцакват Peace И ми е много интересно как знаят на кого колко му е.

# 475
  И кой колко може да носи на пиене и на разни други неща.
При жените дрънкането идва от това, че всички по подразбиране се приемаме за най-красивите, най-добрите и най-перфектните и като се съберат 10/20/30 и тн. най-красиви, най-перфектни и най-добри, а всъщност корено различни жени, нормално е да се по стъпчем и по сдърпаме. Все пак на първото място, няма много терен, да побере много хора.

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 20:08 от Кифлата

# 476
Е как от кьде знаем... Нали е..м едни и сьщи пиченца.

# 477
но да се дрънкат за външен си вид и да си самообиждат пола , няма да стане

Дрънкат се косвено - за коли и жени. Или кой колко печели, в по-приятелски и пиянски кръг.
И децата знаят, че красотата на мъжа се крие в банковата му сметка. Токчетата и ръстът са за педерастите.

# 478
Онзи дэн едно приятелче се върна от Швеция и ми обяснява, че там суинга бил национален спорт. Мисля си после, че то и ние тук си менкаме жэните, но просто не си казваме. Тва се казва БГ-суингинг. Wink Сори за оффтопика.

# 479
Късно ли се записвам? В отбора на Кифлата и Инфантилна съм Peace

Общи условия

Активация на акаунт