Миньончета

• 41 150
  • 614
  •   1
Отговори
# 480
 Хубаво де, ама при положение че на почти всеки мъж се казва :" Колко е голям  Shocked", как може да им се вярва на "пиченцата"?

# 481
  • Варна
Марадона Права е инфантилна. Грам доверие не трябва да имаш на жена, която обсъжда предишния си партьор с настоящия.

# 482
Северина, ти колко пъти си била с пиченце и вообще колко пиченца познаваш, че да ме учиш да им вярвам или не?

Последна редакция: ср, 29 дек 2010, 20:42 от Марадона

# 483
  • Варна
Не съм била с, била съм пиченце. Преди време, де, не много малко.
И вместо да се репчиш, вземи и благодари за ценните съвети, които споделяме тук. Само могат да си ти от полза.

# 484
И вместо да се репчиш, вземи и благодари за ценните съвети, които споделяме тук. Само могат да си ти от полза.

Хахахах, вие ще учите баща ви как се правят деца.... Не ставай смешна.  Peace

# 485
Марадона, то и мъжете са различни и въобще не зависи от ръста и от  портфела .

# 486
Марадона, то и мъжете са различни и въобще не зависи от ръста и от  портфела .

Кво, кво...Я пак.... newsm78

# 487
Искам да кажа, че размерът на тази част в панталоните е различна/да оставим въпросът за използването й/ и не зависи от ръста нито от номера на обувките им.
За разлика от миньончетата и високите жени, но и там всичко е доста относително.

# 488

От палеца зависи, не от портфейла и ръста Simple Smile

# 489
Бях чувала за носа, но не и за палеца Laughing

# 490
 И аз не бях чувала за палеца, ама човек се учи, докато е жив Simple Smile В деня, когато излезе този вестник се разхождах с една линия да измервам палци  Grinning

# 491
Блаженни са вярващите на некъв провинциален самиздат...

# 492
 Joy
Така и не разбрах вярно ли е. Тези с големите палци казваха, че е, тези с малките- че са пълни глупости.

# 493
Joy
Така и не разбрах вярно ли е. Тези с големите палци казваха, че е, тези с малките- че са пълни глупости.
Аз пък не разбрах, за кой размер става на въпрос.Дължина или диаметър?

# 494
 Уж и двата.

Общи условия

Активация на акаунт