Провокация!

• 4 010
  • 40
  •   1
Отговори
# 30
   Какво в поведението на една жена, на която държите, би ви провокирало да се борите за нея. Искам да провокирам един човек, който твърди, че държи на мен. Готова съм да погледна "дет са вика" истината в очите, дори да го изгубя, че ми писна само от голи приказки. Идеи?

Виж в темите на амазонките ( жени,чиито мъже пътуват...), сигурно там знаят всяка възможна провокация от разстояние. Wink

# 31
Aesa, за да задаваш такъв въпрос, явно не си от жените които ги умеят тези игри. Затова един съвет от мен - и най-готината провокация да му спретнеш /между другото съвета на Пронобис никак не е лош/, като не ти идва отвътре - или ще огафиш още от самото начало, или няма да можеш да си доиграеш играта....Не се мъчи да правиш неща, които не са ти присъщи. Заложи на това, в което си по-добра - в случая - директно му поставяш въпроса и чакаш, като между другото не забравяш да ни държиш в течение... Wink  Peace

# 32
Варианти за игрички много. Ама играчи малко.  Peace

По-добре не се навирай м/у шамарите, за да не излезеш с разбито сърце. Действай директно, както са те посъветвали, поне няма активно да си губиш времето.

# 33
Ах, колко забавна темичка! Simple Smile
Изтриване от скайпа, фейса...дрън - дрън, това е подходящо за деца.
Авторката дали спада към тази група? Simple Smile Едва ли! Simple Smile
Дев, мисля, че си прав...мъжа ако не знае какво иска значи му има нещо, а ако жената знае какво иска значи и има нещо. :35  :35 :35

Моя съвет към авторката е да говори откровено с господина, пък каквото такова. Simple Smile

# 34
Виктория, толкова е хубаво да съхраним детското в себе си... За съжаление не успяваме.
Съвет: не бързай с изводите от първия си пост, може да са грешни.

# 35
Съвет към авторката--не си докарвай излишини главоболия. Те мъжете не са от Левуново, колкото и да ни е иска. Ти не си единствената жена. Кажи му какво искаш и толкоз...

# 36
Бъди романтично директна - прати телеграма "Диамант.Брак.Секс.Деца.Веднага или никога."

# 37
Авторката,има ли някакво развитие по темата?

# 38
Няма за сега, затова си мълча.

# 39
Бъди романтично директна - прати телеграма "Диамант.Брак.Секс.Деца.Веднага или никога."

Отговор: Филе нот фаунд ! Аборт Ретру Фейл   Peace

# 40
  • волно калдъръмче

Отговор: Филе нот фаунд ! Аборт Ретру Фейл  Peace

Аааа, ко е за друго, не само  hahaha филЕ, ами и мандарини ще извадите.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 17:42 от Саморая

Общи условия

Активация на акаунт