Веганството - да споделим опит 3

• 51 883
  • 750
  •   1
Отговори
# 705
А тук са описани и 13 физически симтома при хронична дехидратация:
http://otslabvane.us/13-%D1%81%D0%B8%D0%BC%D0%BF%D1%82%D0%BE%D0% … 1%86%D0%B8%D1%8F/

Прочетете ги и се замислете дали не сте имали подобни симтоми точно, когато не пиете достатъчно вода!
Нали знаете, че кашлицата се лекува много успешно с... ВОДА!
При проблеми с бъбреците - пак вода, при цистит - задължително, гастрит и киселини, при ниско кръвно, при запек - липса на вода... КАК ВСЕ Я ЗАБРАВЯМЕ ТАЗИ ТЪЙ ПРОСТА ВОДА! Визирам и себе си...

# 706
http://www.bialobratstvo.info/index.php?option=com_content&t … =68&Itemid=33
ето за тази книга става въпрос-има я и в електронен вариант/поне аз съм сигурна,че я имам,но не я откривам точно сега  Embarassed/

понеже събирам отвякъде по малко и си правя моя си система ,не съм сигурна откъде дойде моят начин на цветолечение,но в общи линии следвам вътрешно усещане,и слушам децата  Grinning -имам вече с почти всички цветове стъклени шишенца/от по 250мл/,и си пийваме от тях,като част от вълшебен ритуал всеки ден
зареждам ги с изворна вода,структурирана в цветното шишенце на слънце  Grinning

# 707
Търся си ник, да, хлорирана имах предвид, за хлорирана мислех, ама в същото време щях да пиша, че поне не е флуорирана като САЩ и то какво излезе:)))

M_Nik, благодаря ти за статиите, много са ми полезни! Hug

Mamagemelar, и на тебе - дано само ми остане време да прочета тази интересна информация!

И аз искам да напиша нещо, което прочетох за водата и дехидратацията, но ще остане за следващото включване!  bouquet

# 708
Grinning -имам вече с почти всички цветове стъклени шишенца

Аз за сега съм само със синьо  Laughing, но ме влечаха и оранжевото и виолетовото в магазина...  newsm78

Ето и още малко по темата и извинете за спама.. все пак не е по темата...  Crazy

http://star05.net/e-books/za.doma.semeistvoto/zdrave/suzi.chiaga … e.sas.cvetove.pdf

Peace

# 709
М_ник, аз съм чела книгата, от която са цитатите. Не съм съгласна с всичко, но има много полезни неща и такива, които покриват мои симптоми на дехидратация като недостиг на въздух.

Сега се сетих и за нашата кръстница, която е на 28год. На няколко пъти вече се случва да припада без причина. Последният път беше през нощта в тоалетната и си беше ударила главата много лошо. Няколко ЯМР не установиха нищо. В крайна сметка лекарите в ДЕ казаха, че явно има малко стеснение на някакъв кръвоносен съд в главата. Беше пила някакво лекарство за разхлабване преди последното припадане, явно то я е дехидратирало още повече /бяха дали някакво обяснение, но не го помня/. Препоръката е естествено да пие поне по 2л вода на ден.

Интересно е това за цветовете. Отивам да чета.
Аз правих някакъв тест за имената. На детето се падна, че хора с тази комбинация имат стомашни проблеми и трябва да носят червено в областта на стомаха. Обличам я често с червена блуза отдолу.

# 710
  • Сред мелниците
M_Nick
Извинявай, че пиша тук , може би има и друг начин да го обсъдим , но не съм много на ти с форумите. Предложи нещо ако не трябва да го пишем тук.

Въпросът ми е  във връзка с петицията в подписа ти.  Тя приета ли е вече или е в процес ? Мисля, че мога да помогна с опита си в Еврпоейското законодателство. Но не знам на какъв етап е .

# 711
"Тялото жадува за вода"-Д-р Ф. Батманжелидж:
http://star05.net/e-books/za.doma.semeistvoto/zdrave/f.batmanjel … aduva.za.voda.pdf

# 712
B, петицията продължава и ще бъде представена (с броя електронно гласували) преди гласуването на този проект за Европ. директива за билките.
Аз големи подробности не знам, ориентирай се по линковете, които съм дала. Можеш да видиш подробности във фейсбук, пусната е от група Да живеем в хармония и здраве.
http://www.facebook.com/pages/DA-ZIVEEM-V-HARMONIA-I-ZDRAVE/165368440160679
Ще се радвам, ако можеш да помогнеш  Hug

Солей, аз също съм падала (и баща ми също), но без лекарство, а след диария, като се обезводниш - и кръвното, и кр. запар падат и като посетиш и тоал. - съвсем пада нивото на течности, ставаш рязко от тоал. и припадаш. Много е гадно...
За деца трябва много да се внимава, че те много бързо се обезводняват при подобни вируси.

# 713
В тази книга, от която исках да Ви препиша за водата, авторът, той е българин, казва, че чувството за жажда много често погрешно се тълкува като чувство на глад. Той казва - Ти не си гладен, ти си жаден.
Ще намеря време да препиша.

Минавам само да ПОЗДРАВЯ ВСИЧКИ С ПРЕКРАСНИТЕ СЛЪНЧЕВИ ЛЪЧИ, които ни радват тези дни, аз направо се родих, не мога да Ви опиша колко позитивно, спокойно и хармонично се чувствам след часовете в парка под слънчевите лъчи. Сякаш наистина бях изпаднала в някаква летаргия, просто някаква форма на съществуване, колкото да не изчезна, и сега се чувствам преродена. Брутално осъзнах колко много имам нужда от това слънце. Днес то е най-добрата ми храна в буквален смисъл.

А и днес всички хора са станали по-добри. Явно не е само при мене. Crazy

# 714
Щастливата точно това исках май да пиша.
Слънцето храни, то е храна, то е живот, то е мотивация...
Живеем на прекрасни ширини, че и дължини Simple Smile))
а аз живея на югозапад и в момента буквално съм "огрята" Simple Smile
По на юг е горещо, по на север вече по хладно,
тук сякаш е идеално,
и не влажно, както по на запад.
Голям простор също имаме, клкото по на север,
толкова по-ниско небе, просто казано,
сякаш си захлупен.

Имаме най-важното - все още чиста и много пустееща земя,
и много вода, във вид на извори.
Голяма част некаптирани, за ужас и на нас и на чужденци.

Сигурна съм в близко бъдеще всичко ще се нареди Simple Smile
Имаме най-голямото богатсто - климат, вода, земя, като последната е отнсоително стабилна
в сеизмичен план.

А заредихте ли бурканите с вода на балкона?
Оказва се, че нямам нито една стъклена голяма бутилка  Confused
От ония големите по литър от лимонада.

Сетих се за варовитата вода в Мюнхен, където живях известно време.
Ей бога ми, никога не усетих кожата си измита и нежна Simple Smile
Много, много варовита, и дума не ставаше за пиене.

# 715
Да, живеем на прекрасно място. Само да си го пазим!!!  Praynig Praynig Praynig

В този ред на мисли за мене са пример всички хора в България, които активно действат в опозиция на всякакви опити и активности с цел да се опропасти всичко това.  Hug

Буркани не съм сложила, гледай само как не се сещам за тия работи... ooooh!
Отивам веднага.

# 716
  • USA
Здравейте!
Идвам да докладвам за бозата-направих я с брашно от просо и кафява захар, купих готова боза, която ползвах за закваска. За няма и 1 ден бозата ми стана, хубава е, но не е толкова вкусна колкото купешката. Моята стои някак си блудкава, недостатъчно сладка. Купешката беше правена с пшеничено брашно, кафява захар и вода. Днес ще направя и аз със пшеничено и ще сложа повече захар. Но и такава, моя мъж каза, че е страхотна. Така че доволна съм от резултата. Благодаря за рецептите и съветите  bouquet!

# 717
  • София
Щастливата точно това исках май да пиша.
Слънцето храни, то е храна, то е живот, то е мотивация...

А заредихте ли бурканите с вода на балкона?
Оказва се, че нямам нито една стъклена голяма бутилка  Confused

Извинете, без да се представя за сега, имам въпрос.  Какво правите с водата на балкона, вероятно я зареждате, но за какво я използвате... порових се, но не можах да намеря никаква информация в темата.

Благодаря   bouquet

# 718
  • София
http://dobrohran.org/index.php?route=product/product&product_id=50
за нас, дето нито сме купили сушилня, нито пробвали до парното, ното Мег ни е почерпила Simple Smile

# 719
  • София
http://www.javari.co.uk/Womens-Shoes/b/213376031/ref=topnav_sd_w … _nr_cat_217128031
и още нещо - вегетариански обувки.... не знаех до вчера за този сайт с безплатна доставка до БГ (не важи за  детските обувки)

Общи условия

Активация на акаунт