Сняг се сипе, вятър вее, СЕПТЕМВРИйско бебе в къщи пее

• 24 833
  • 737
  •   1
Отговори
# 585
  • на североизток
iv4i_79, това чувалче на снимките от колко пари е ?  newsm78
Моето ли? 118лв

# 586
  • София
keyt ,досега винаги са ни ги били и двете наведнъж .В сряда беше последния трети прием.Досега минаваше леко ,но този път третия прием ,доста тежко ни се отрази.По цял дн има лека Т и вечер я вдига много висока Sad .От снощи давам Туя.Малката много сладко пие от чаша между другото  Heart Eyes ,даже сама си я хваща  Heart Eyes .
Ето снимка с новата ни придобивка http://www.facebook.com/photo.php?pid=31477343&l=27f3dc50db&id=1173879904   Grinning
Гала ,крачетата на Дарка стигат ли пода ,когато е в бънджито?Моята мацка май е много ниска ,и едва леко допира с пръсчета пода.Дали е добре да я слагам или да изчакам да може да стъпва на пода  newsm78 ?

# 587
Егати, колко хора ми честитиха именния ден!  Crazy Ама нали Яните празнуват на Еньовден...аз май съм кръстена с името с най-многото именни дни.   Mr. Green

Ами в такъв случай Вики, честито и на малката Яна Сладурана !!!

Въпреки, че аз си почитам само Еньовден!

# 588
  • на североизток
keyt ,досега винаги са ни ги били и двете наведнъж .В сряда беше последния трети прием.Досега минаваше леко ,но този път третия прием ,доста тежко ни се отрази.По цял дн има лека Т и вечер я вдига много висока Sad .От снощи давам Туя.Малката много сладко пие от чаша между другото  Heart Eyes ,даже сама си я хваща  Heart Eyes .
Ето снимка с новата ни придобивка http://www.facebook.com/photo.php?pid=31477343&l=27f3dc50db&id=1173879904   Grinning
Гала ,крачетата на Дарка стигат ли пода ,когато е в бънджито?Моята мацка май е много ниска ,и едва леко допира с пръсчета пода.Дали е добре да я слагам или да изчакам да може да стъпва на пода  newsm78 ?
Според мен, по-добре изчакай да може да седи седнала самичка, за да ползваш такива приспособления! Ти си знаеш, но от нетърпение да не направите някоя беля! Казвам го с най-добри чувства!

# 589
  • София
Яничка ,в обедните новини на БТВ  ,ви обявиха и вас Яните за именички  Grinning .

iv4i_79 ,в бънджи гащите не седят като в проходилката ,изправени са бебетата.Тях ги дават от 4 месеца ,а моя близка ,която живее е в САЩ , е слагала децата си на бънджи още на 3 месеца.Ортопедите там са й казали ,че може още щом детето зпочне да си държи стабилно главата.
Притеснението ми в случая е за опората на краката.Да не свикне на пръсти да седи само.

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 13:45 от geryaleksandrova

# 590
И аз да попитам на 25.12 ми изтекоха 135 дни болничен и веднага занесох декларацията във предприятието в което работя,кога според вас трябва да си получа маичинството.

И при мен изтекоха на 25.12. Счети ме извика на 20-ти, за да занесяла нещата пред Коледа в НОИ. Но вчера проверявах - болничните до 25.12 са преведени. Но все още в Справки на сайта не ми излиза, че подадената декларация се обработва. Надявам се, че не са стигнали до нея, а не - че има някакъв проблем.
a kaде точно проверяваш дали ти се обработва декларацията(ако може линкче Embarassed),че аз незнаех за тази екстра Simple Smile
иначе си имам пин но проверявам само кога са ми преведени болничните

# 591
  • София
И аз да попитам на 25.12 ми изтекоха 135 дни болничен и веднага занесох декларацията във предприятието в което работя,кога според вас трябва да си получа маичинството.

И при мен изтекоха на 25.12. Счети ме извика на 20-ти, за да занесяла нещата пред Коледа в НОИ. Но вчера проверявах - болничните до 25.12 са преведени. Но все още в Справки на сайта не ми излиза, че подадената декларация се обработва. Надявам се, че не са стигнали до нея, а не - че има някакъв проблем.
a kaде точно проверяваш дали ти се обработва декларацията(ако може линкче Embarassed),че аз незнаех за тази екстра Simple Smile

Да кажат и другите момичета, но според мен би следвало да излиза отново както и при болничните в сайта на НОИ - Справки - Справка за представени документи за обезщетения и болнични ....

# 592
  • на североизток

Да кажат и другите момичета, но според мен би следвало да излиза отново както и при болничните в сайта на НОИ - Справки - Справка за представени документи за обезщетения и болнични ....
Да, в графата 'Причина за обезщетение' пише 'Молба декл. чл.50-51', а за болничния пише 'бременност' или 'майчинство'.
На мен ми изплатиха първото майчинство на 23.12.2010г, а сега на 04.01 ми изплатиха остатъка от болничния за декември (моят изтичаше на 07.12, а термина ми беше 08.09) Но наште счетоводителки са много пъргави в подаването на документи, така че и ваште ги сръчквайте да си вършат работата навреме, а не да стоите без пари заради тях Naughty

https://benefits.nssi.bg/EGN/First.aspx ето тук въвеждате ЕГН и ПИН

# 593
Яни, ами ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН тогава!
Да си жива, здрава, много щастлива и обичана!  Hug

И малката ми Яна също!

А на Еньовден - пак ще празнуваме - празници да има!!!  Grinning

# 594

Един малко тъп въпрос от мен  Embarassed

Откъде вземате ПИН-а?

# 595
  • на североизток

Един малко тъп въпрос от мен  Embarassed

Откъде вземате ПИН-а?
От най-близкия офис на НОИ, става вендага!

# 596
https://benefits.nssi.bg/EGN/First.aspx ето тук въвеждате ЕГН и ПИН

Тук ми излиза точно кадето проверявам за болничните дали са преведени.
September 2010 пинът се взема от ной,подаваш молба и ти го изкарват.

# 597
  • в мечтите си
Момичета помагайте,че вече в чудо се виждам  Sad
Мойта кукла не може да ака сама.Само с клизми и ми писна вече.Пищи ,боли я и не може и не може.Акото си е абсолютно твърдо за толкова малко бебе.Пие Лактана 7-8 пъти по 90 грама,което е малко.Дояжда от време на време по 40-50 и това е.
Вече ми иде да се хвърля.От пюрето от круши не само ,че не я разхлаби ами и колики й докарах.Реве ми се и ми иде да се хвърля Sad
Ако знаете нещо което да помага,моля споделете  Praynig

# 598
  • София
mixilena ,вие н какво мляко бяхте?а пюре от синя слива?дуфлак ?

# 599
  • в мечтите си
mixilena ,вие н какво мляко бяхте?а пюре от синя слива?дуфлак ?
Лактана Био.Не смея сини сливи да дам.Вчера вечерта опищя света от колики заради крушата.Сега ме е страх Sad .Дуфалак не съм ползвала.Но ми се ще да намеря лечение за стомаха й,не просто нещо което да й действа на момента.
Оставяла съм я сама да опитва,е не иска и това е.Мъчи се надува се и почервенява цялата.И над лигенче ч държа и пак нищо.

Общи условия

Активация на акаунт