Как избрахте датата на секциото?

• 16 156
  • 74
  •   1
Отговори
# 15
Лекарят ми каза да избирам дата между 28.11 и 3.12 при термин 5.12. Избрах 1.12, защото ми хареса датата.
Не вярвам във врачки, нумероложки и т.н.

# 16
  • София
лекарят ми я определи; не съм се консултирала с астролог или нумеролог

# 17
Моят мъник сам си я избра и по-добре че стана така, иначе само ми натякваха че трябвало да си излезне когато то реши Party  Joy baby_neutral 

# 18
Избрах си я така, че да не ми се налага да раждам на Великден, Цветница или прилежащите голеви празници.
Би било добре бебчето ми само да си хареса кога, но ... История.

# 19
Бяха ми предложили да си избера дата между 20 и 30 август /терминът ми беше за 14 септември/. Исках да избера 24.08., защото тогава ни е годишнината от сватбата.
Е, девойките ни изненадаха по-рано и след 3 дни опити да се забави раждането и изчакването на спешно раждане преди моето, едната е родена в 11:08 ч. на 11.08., а другата в 11:10 ч. Crazy

# 20
  • Стара Загора
Датата ми първия път беше назначена от докито. Теримин 4.10---родих на 21.09. Исках поне да влезнем ъв Везни обаче доки рече - немога да чакам аз твоите зодии Mr. Green но и да беше разрешила 22.09....той сам си тръгна на 21.09
Сега незнам как ще раждам и кога.

# 21
Терминът ми беше за 14.02, докторът ми определи дата за секциото на 07.02, но бебка сама си избра 28.01  Heart Eyes
Аз нямах никакви предпочитания, само се молех да е здраво детенцето ми.

# 22
Не съм имала избор, лекарят ми уреди свободен час за операционната 1 ден след термина ми. Малко преди операцията ми изтекоха водите - значи моментът е била подходящ. Grinning

# 23
За сина ми бяхме планували дата, но той сам определи кога ще се роди и не дочака плануваната дата.
За дъщеря ми бяхме планували дата, отидох в болницата в деня преди датата с контракции и разкритие, но тя си дочака следващата сутри, за която бе и планувано секциото.

# 24
  • София
Аз се консултирах с астроложката Оксана, съпруга на покойния Иван Станчев, Бог да го прости, преди да си избера датата на секциото. Терминът ми беше 19-ти февруари -избрах си 7-ми. Поради няколко причини:
1. На 7-ми февруари в две поредни години са ми се случвали чудни неща! А това се падаше третия поред 7-ми февруари, непосредствено след чудните два. И естествено ги засенчи!
2. На 7-ми февруари беше родена баба ми по майчина линия. И към двете си баби, светла им памет, съм била невероятно привързана. Но съм била най-близка с майка си, светла й памет и на нея! А именно нейната майка беше родена на 7-ми...
3. Падаше се неделя. Това е денят, в който предпочитах да се роди детето ми, макар че имах съмнения, че ще се навият лекарите, при положение, че секциото беше планово... Слава Богу, навиха се!
4. Но не на последно място: това беше датата, която и астроложката ми посочи като най-хубава. Препоръча ми дори часови диапазон, в който да се опитам да "разположа" секциото, заради асцендента... Успяхме да се вместим и в него, макар и на косъм.

# 25
  • Ænima/Albuquerque
Никакви врачки и нумероложки, чист егоизъм-харесах си дата и това беше.
Останалото е Божа работа.  Peace

# 26
Не мисля, че ти трябва да избираш дата. Лекарят да я определи.
Хайде да ходим на лекции във ВИС ВИТАЛИС.

# 27
  • Ænima/Albuquerque
Е, има случаи, в които лекарят оставя някакъв избор.

# 28
Бях с термин 19ти юли. При последния запис на тонове лекарката ми каза да си избера между 13ти и 17ти юли... После каза "по-добре без 13ти". Аз имам рожден ден на 14ти юли и заради това и от нетърпение избрах първата възможна.  Peace

Не съм запозната с нумерологията, не съм питала, не съм търсила нищо и сега няма да го правя.

# 29
Трябваше да бъде между 05.09 и 08.09. Петък събота и неделя нямаше на4ин,след 8ми док заминаваше...и така остана единствената възможна дата.08.09.08г не съжалявам.Малка Богородица!
п.с.термин-15.09

Общи условия

Активация на акаунт