Как избрахте датата на секциото?

• 16 156
  • 74
  •   1
Отговори
# 30
Последно терминът ми беше изместен за 8ми Септември или нещо подобно. Датата за секцио, 26ти Август, избрахме аз и лекарката ми, съобразявайки се с нейния натоварен график и нищо повече.

# 31
По принцип,планираното секцио се определя 14-15дни преди терминът..Поне на мен така ми обясни лекарят,който ме изражда..
Та,терминът ми беше на 18-ти юни и към 26-ти или 28-ми(не помня точната дата,но една от двете)аз отидох да определим датата за секциото.Д-ра отвори графика си и ми каза да си избера една дата м/у 1-ви и 6-ти юни.Избрах 4-ти юни(точно 14 дни преди термина).

# 32
Доки я определи, аз исках да е петък само.

# 33
И при мен доки ми каза да избирам между 25 и 30 ноември с термин 10 декември  ,  аз си бях избрала 25  исках първата възможна , но моето момче реши че ще се срещне с мама по рано и тръгна на 2 ноември така че сам си избра датата!

# 34
датата я избраха лекарите, дори ми бяха насрочили по-ранна дата - 23 декември, но в последствие я преместиха на 27.Агрументираха се с това, че в почивните дни било много по-спокойно, явно така е било по-удобно на екипа, не знам.

# 35
Повечето доктори предпочитат секциото да е максимално близо до термина(който естествено не е на 100% точен..).
Най-рано 10-ина дни преди термин .
Моите бременности са планирани  Mr. Green и определено искани да са стрелец и козирог Wink
Не бих отишла на нумеролог или врачка ..може би не съм попаднала на "истинска"..ама като не ходя при такива, как да разбера Laughing
Първият ни син бе с термин ~14.12; водихме "преговори" Laughing с гинеколога:
той:-хайде на 3-и декември?
аз:-аааа, не-имам РД
той:-тогава на 8-и декември?
аз:-ааа, не-тогава студентски празник, ще сте развеселени  Drunk..
той:-е хайде на 13-и..ако не те притеснява датата?
аз:-ок, става thumbsup
Тогава и родих.

Вторият ни син, също родих секцио, при същия гинеколог-термин ~25.01; пак спрегнахме няколко дати..спряхме се на 19-и януари.

# 36
И двата пъти аз си избрах датите ! Вторият път се консултирах и с астролог, но беше по- скоро за  подходящ час !
Първата дата 6 дни преди термин, втората 5  Wink !

# 37
доктора я избра Simple Smile

# 38
лекарят ми определи 10 дни преди термина

# 39
Избрах датата 2 дни преди термин,но водите ми изтекоха на предният ден и секциота стана 3 дни преди термин.Simple Smile

# 40
На мен ми предложиха 2 дати. 13-ти и 17-ти. Избрах 13-ти, защото беше дата без планови операции, беше събота (което значеше, че гинеколога ми ще дава 12 часово дежурство) и защото аз съм раждана  в последние минути на 13-ти. Като "горко дете" са ме писали на 14-ти. По молба на майка ми. Родена съм преждевременно. Вероятно я е дострашало от фаталната дата и така стеклите се обстоятелства около моето раждане.

# 41
Аз си я избрах - дадоха ми възможност да избирам от 20.01. до 24.01, при термин 31.01. Аз обаче се бях сдухала тотално, да не взема да родя преди датата на секциото и избрах 20.01. Сега ако трябва да избирам бих избрала датата, която е най-близо до термин  Peace
П.П. Другият ми аргумент беше, че предпочитах да е козирог, а не водолей  Crazy Оказа се /според запознати с астрологията/, че през 2009г., слънцето влизало по-рано в знака на водолея, така че пак си е 100 % водолей, при това с асцендент водолей Joy Това разбира се го разбрах една година след като родих  hahaha

# 42
Как определихте датата за планово секцио? Консултирахте ли се с разни нумероложки и врачки? От какво основно се повлия решението Ви?

Определи я АГ-то. Не съм си и помисляла аз да избирам.

# 43
  • София
Лекарят ми предложи няколко дати, едната от които беше 30.08 и сама си я определих.8 дни преди термина си родих.Не вярвам на врачки,гадетелки и т.н.,а на сърцето си.Така и с името на детето.Някак отвътре ми идваше,че това ще е нейното име,още преди да се появат двете чертички.

# 44
Докторката ми я избра,защото вече преносвах 4 дни,водите ми бяха много намалели,тоновете на бебето се губеха,нямах никакви индикаций за раждане и тя ми каза,че това"мързеливо бебе" повече не можело да го чакаме.Молих и се да изчакаме да тръгне само,но тя каза че много рискувам и на 16.03.2010 отидох сутринта и станах мама  Laughing.Иначе ако ме бяха оставили да избирам бих избрала 10.03 - термина ми беше тогава.

Общи условия

Активация на акаунт