Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са преживяванията на други майки с Линия Негра по време на бременност?
Защо има 149 бременни жени, очакващи 147 бебета?
Как да се справя с постоянно запушен нос по време на бременност?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са преживяванията на други майки с Линия Негра по време на бременност?
-
Защо има 149 бременни жени, очакващи 147 бебета?
-
Как да се справя с постоянно запушен нос по време на бременност?
-
Какви са преживяванията на други майки със запушен нос по време на бременност?
-
Какви са препоръките за кърмене по време на бременност?
Сега поне избора на екип повечето го възстанояват... 
Малки са ми другите 2, та и трета тръгнала- ужас 
Срамота, а от болницата искат само тоалетните принадлежности да си нося = чехли и халат. За бебо- само дрешките за изписване.Ама аз за по-сигурно да си взема целия багаж
То не че кой знае какво друго съм приготвила,но в тази чанта,която мислех да взимам се побра само комплетчето за изписването на бебо, халата ми и дебелата пелена- порт-бебе. А като видях в болницата какви дребнички превръзки раздават реших да си се застраховам с мои. Та ще се мъкне куфара май
.
....Фентъзи,
....Май думата на февруарските татковци повече тежи
Големината на гърдите в най-общият случай не оказва влияние количеството кърма, което могат да произведат, което и Бенджолина и happy-mamma са написали. Майки и с малки и с големи гърди успяват да кърмят успешно

Незнам кога съм заспала ама сега съм като пребита. А трябва да изчистя днес, че вчера хич не ми се чистеше.
.Чакаме новини