Опитваше се да налучква някакви събития и след като всеки път го парирах, че не е познал и че дори и да познае, не това ме интересува, той се изнерви. 
) и реших, че след като така или иначе ще се разхождам до там, да взема снимката на приятелката ми (тя ме помоли за това). За себе си и през ум не ми минаваше нещо да питам. Чакахме доста, може би няколко часа. Мина колежката ми, влязох аз. В гаража, където приемаше, беше сумрак. Подадох снимката, а Стефка начумерено констатира: "На тази снимка изглеждаш по-различно...". Обясних й, че това не съм аз и че бих искала да ми каже какво вижда за бъдещето на приятелката ми. Всичко, което каза тогава 1:1 се сбъдна за мен и си го обяснявам с това, че може би моята енергия й е била по-лесно достъпна, не знам.
Това, което ме озадачи бяха думите й на изпроводняк. Вече почти бях стигнала до врата, когато ми каза : "Не знам защо, но теб те закриля Богородица." Прозвучаха ми сякаш казваше: "Е точно теб ли намери да закриля!"
И малко ми докривя де, но тя Стефка си е такава - сдържана и рязка понякога, но с добро сърце. През годините често се сещам за тези й думи и всеки път си казвам, че е имала право жената, но това е друга тема. 

Бихте могли да съчетаете ходенето към онзи край с малка семейна почивка - районът предлага доста такива възможности. Ако си от София към Сандански и Петрич има автобуси на всеки час. Само да не ми приемеш поста като агитация на всяка цена да посетиш Стефка!
Просто ти предлагам вариант. И до колкото си спомням, когато ходихме при нея с моята колежка не сме записвали час по телефона.
Там просто си чакаш реда. А за плащане изобщо нищо не помня - оставила ли съм нещо и колко - пълна мъгла ми е.

Просто ти предлагам вариант. И до колкото си спомням, когато ходихме при нея с моята колежка не сме записвали час по телефона.
Там просто си чакаш реда. А за плащане изобщо нищо не помня - оставила ли съм нещо и колко - пълна мъгла ми е. 
Препоръчани теми