SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 818
  • 746
  •   1
Отговори
# 555
О, да, с илюстации е къде къде по-вълнуващо. Историята се развива,  Рози и бичи, супер тандем сте  Grinning  Момичета, да не оплетете търде историята в стил Лост, че да трябва карта на събитията да си правя  Grinning  Шегувам се, аз не стига, че съм готованка, ами и претенции да имам - нееее   Aлистър Краули,  хм хм интересно

Плами, да почерпиш за взетия изпит, че да вземеш и следващия  Mr. Green

Соня, евалата за СПН Самския сън  Grinning  Одобрявам поведението насън с изброените обекти. Аз съм казвала де, при мен суша, като при Уитметлова   Grinning  Аааа и да отбележа невероятното въздействие върху крехката ми душевност (свърши ми отпуската днес) на 3 Аss-а  Grinning Направо като чиста кислородна живителна глътка  Grinning

Рози, питата изглежда като жива  Grinning  Ти направо ме окуражи и аз да се опитам, че отдавна все се каня да започна да се науча. Ще ми се наложи, а аз съм пълен въз  Embarassed

И да не пропусна да поздравя нашите отличнички по граматическите усилия   bouquet  От упражненията малко се пообърках относно това, колко е важно мястото и видът на члена  Rolling Eyes  Но ще внимавам повече в следващите разяснения  Peace   обещавам  Wink

И накрая - д а в а й   Белс! До 28 януари януари тъкмо си в час  Grinning

# 556
Якооо   newsm10

Плами, честито за изпита!  Hug

Лили, много е кофти като свърши отпуската  Sad. Аз както свикнах да си седя вкъщи направо не знам как ще се аклиматизирам след време като се наложи да тръгна на работа  Rolling Eyes. Бъди спокойна обаче - живителните глътки кислород в темата не свършват.  Hug

# 557
  • # супернатурална #
Би, Розе, вие сте страшни! Уау!!! Като го завършите ще чакам някоя добра душа (Импалко, тебе гледам)  да го събере заедно с илюстрациите и да му се насладя отново, цялостно.

# 558
  • КиТ
Плами, да почерпиш за взетия изпит, че да вземеш и следващия  Mr. Green

С колко кафета да та почвам Mr. Green,а после ще видим на кво ша минем Crazy Hug Heart Eyes Hug
Ша са сборим и с другите Twisted Evil,нема де да идат нИ съм вече зайче нИ мЪ плашат #Silly Joy Joy Joy Joy

Благодаря ти Злате Hug Hug Hug

# 559
  • # супернатурална #
Кой каза "мечове"?  Party

Одеве като споменахте Сам и бойните сцени, та се сетих да питам: срещали ли сте гиф с момента от серията, в която се срещнаха за първи път с Горди, Сам го нападнаха вампирите и той прасна един с юмрук и после-так, много бързо върна ръката си в изходна позиция  Heart Eyes Ама го обясних Joy Май и преди съм питала, даже някой го пусна, ама го изгубих  Blush

# 560
Галче, попаднах на още една "читателска" манипка, но не е за публикуване. Ето, преценете си сами.  

Рози, страхотна пита - браво на теб! И много, много, много се извинявам за ужасното забавяне за довършването на фика ми (налегнали са ме едни задължения, къде приятни, къде изморителни, от които не ми остава време за почти нищо, когато се прибера и нямам физическите сили да го довърша). Sad Ще опитам тези дни да попиша на работа, но не знам дали ще смогна. Пък и не е чак толкова хубаво (все още– че да го виждат хорски очи. Ще гледам да го пусна до края на седмицата, ако ще и попретупано, че вече ме е срам. Sad ....

Извинявам се с един много готин Дийн от промото на 4 сезон (любимо, любимо):

И малко поезия, а-ла Робърт Бърнс:

Ако нявгаш срещна някой (от тез двамата)
в цъфналата ръж
и целуна този някой (ммм, Heart Eyes)
някъде веднъж, (историята не уточнява къде
то дали ще знае всякой (комай не остана някой не разбрал)
как, кога, веднъж,
някоя (аз, де) е целунала някой в цъфналата ръж.  Embarassed

И едно кадро, което недвусмислено показва взаимната либофф, която струи между Фейчето и Тренера ни:

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 21:46 от Dana_Scully

# 561
  • Разпиляна във въображението
Аз пък тази вечер сънувах

и една приятелка пише - боже, не е на добре това, да сънуваш пръчка и точилка вместо Дийн

тази вечер ще се постарая повече и ще повторя мантрата с десет пъти повече от снощи

# 562
Галя, да те питам, абе дали му ружат бузките или просто са си такива, вчера докато гледах един епизод пак ги забелязах как червенеят, направо ммммм... Ама на едно място и Дийн беше с такива...
В кой епизод, къде, кога, колко пъти?! Ох, задъхах се предварително hahaha .
Аморе - сезон 3, епизод 2 - The Kids Are Allright, серията с... баси ако щете вярвайте името й ми изчезна от главата - тази дето е в сезон 6 с детето. Уау, много съм зле, не се сещам. Та, Аморе мио, там в една сцена, сега не мога да кажа коя минута и дрън-дрън, и на Дийн, и на Сам бузките са им прелестно зачервени. Обещавам утре да проверя и да ти докладвам веднагически. Може пък от плейъра да е така, но не ми се вярва Grinning
Колко изписах и още не се сещам името на тази жена, тц-тц-тц...

# 563
Apoсalyptic, как може да не се сещаш за вездесъщата Лиса! (Ох че щастливка - цяла година Дийн само за нея!!)

# 564

Их (=аз). Даже казвам: 'Муш, Галче' Joy !

Amore, Hug
Благодаря   bouquet . Ще чакам сънувайки/мечтаейки! Или най-добре да изгледам епизода преди лягане Whistling .

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 23:01 от Impala

# 565
Ауу, Тюдорестия Сами ми взе акъла! Heart Eyes Мечовете... хм, много му отиват. Wink

# 566
Ауу, Тюдорестия Сами ми взе акъла! Heart Eyes Мечовете... хм, много му отиват. Wink

Хапсолютно съм съгласна  Peace
... трябва да си припомня мантрите на Розето за чудни сънища  Praynig Twisted Evil

# 567
  • # супернатурална #
Ето тука ми изглежда малко запОтен
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x02/SPN_0657.jpg

А Сам в тази серия изглежда невероятно
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x02/SPN_0290.jpg
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x02/SPN_0100.jpg

И на тренера нищо му  Whistling
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x02/SPN_0558.jpg

Ама пък Сами  Heart Eyes  Joy
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/albums/SPN3x02/SPN_0303.jpg

Ох, я ги разгледайте всичките  Laughing
http://www.homeofthenutty.com/supernatural/screencaps/thumbnails.php?album=46

Их  Shocked Глей сега как ме караш да мисля за сериал за английска или френска, може и немска династия, познаи кои са в главната роля, а сюжета да е като в "Династията на Тюдорите"

Я! С Дейна мислим в една посока  Laughing

# 568
  • # супернатурална #

И кожения панталон, и ботушите (мойте, върху раменете му)  Joy

# 569
Ех, Галче, ама как едни и същи неща забелязваме! Кожения панталон му стои убийствено, а таз широка бяла ризка в стил "Луй 14-ти Краля слънце" направо си я представям подгизнала от пот, след като се е дуелирал за сърцето ми! (Или за твоето). После с удоволствие бих му я съблякла, за да вземем заедно една баня... Wink

Тоз младеж от Тюдорите, дето двете каки са го натиснали..... никак не е зле  Mr. Green Май измислих какво ще се гледа лятото като няма СПН. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт