SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 916
  • 746
  •   1
Отговори
# 135
  • гр. София
Розе и Бичи, историята е тръгнала страхотно! Розичке, не мога да не се възхитя на познанията ти по религии - това с Джиновете и Корана истинско ли е или е плод на авторската ти мисъл? (Предполагам, че си си играла и е съвсем истинско, но все пак да си попитам). Simple Smile

Голяма страст са ми разните религии, също митологиите и най-вече магията (магически системи, ритуали и пр.). Това, което съм написала за джиновете е така, само не съм сигурна дали цитатът ми от Корана е правилно преведен или съм попаднала на любителски превод. Измислих си само за армията на злите джинове  Grinning

Да се пофаля - сега като няма епизоди използвах времето да си поизчистя къщата и да сготвя. Сега вече не ядем пица и филии с лютеница  Mr. Green След 28-ми пак ще съм
 "Мен ме няма вече тука –
хич дори не ме търсете"
  hahaha

ПП: Напомням ти, че чакам с голямо нетърпение разказът ти! Hug

# 136
Бичито, благодаря  за закуската!  Hug Аз кафе не потребявам, ама от сладкишите ще си взема двойна доза  Mr. Green

Мириел, благодарско за новата снимка!   bouquet

Ето мааалък спойлер: Schemingstar05 (via Twitter) Any spoilers for Supernatural?
Did you know Supernatural is the best show of 2010? You did? OK, how about some scoop from the first episode of 2011? Hide yo' virgins! A dragon (we're talking a dragon with ginormous wings) is breaking into people's houses and snatching up local girls wearing purity rings. For those who are interested in the cool monster factor of demon-hunting, this will be the episode for you. If you just want to see Sam (Jared Padalecki) and Dean (Jensen Ackles) working together and everything returning to sunshine and puppy dogs…maybe not the episode for you.

Източник - http://www.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b218603_spoil … e_true_blood.html

# 137
Привет!
Мириел, недей со кютека, молим ти са Laughing Нямам намерение да сдавам мястото си на ненаситница Grinning

Злате,  Hug хрътка такава, благодаря  bouquet ама ще зажумя и няма да чета Twisted Evil

Чакам и аз продължение на разказа. Аз този път няма да се включвам, изчезнала ми е музата нещо след празниците и яденето Mr. Green

# 138
Вижте на каква снимка попаднах

Дали е някаква behind the scenes снимка или е монтаж?  newsm78
На мен не ми прилича на монтаж, ама не съм 100% сигурна.
Дженсън ме срути от смях с тази ризка с откъснатите ръкавки  hahaha

А това е съвсем прясна снимка на стаята на Стичето  Wink  hahaha

# 139
Вижте на каква снимка попаднах

Дали е някаква behind the scenes снимка или е монтаж?  newsm78
На мен не ми прилича на монтаж, ама не съм 100% сигурна.
Дженсън ме срути от смях с тази ризка с откъснатите ръкавки  hahaha

на мен ми изглежда бая реалн. Ма верно Дженсън с таз ризка без ръкави трепе рибата

А това е съвсем прясна снимка на стаята на Стичето  Wink  hahaha

Стич, верно ли  #Crazy .... завиждам ти  Mr. Green

# 140
  • # супернатурална #
Добър ден! Аз няколко дни бях без нет, че тука се извиха едни опашки за плащането му, на които не ми се чакаше, но да знаете, че ви поглеждах отвреме-навреме, да не вземете да се държите прилично  Laughing Гледам цъфнали са орхидеи, зюмбюли, мен ако питате, нови евфемизми са цъфнали  Laughing
Розе, bichito, много добре сте го извъртяли, орязали сте лиготиите и става сууупер!
Импалко, благодаря за труда, ей сега пак отивам да го боря този PDF файл, че не ми се отваря.
На "Стич стаята" цял олтар за преклонение, бе! Ама как са омазани с червило снимките  Whistling Laughing
Ох, това като го гледам:

и ми се иска да е 28-ми вече  Tired
А, и също да рипна и да наместя на Сами фенерчето, Импалко, че не го държи правилно  Grinning

# 141
  • гр. София
 Shocked стаята....

Да ви кажа, аз май съвсем изтрещях...Седя тия дни и си пиша разни неща. По някое време се заглеждам в надписа на автоматичния молив и какво виждам?!! Пише "Castiell". Аз така #Shocked Гледам и не смея да мигна и съм абсолютно, абсолютно, абсолютно сигурна, че пише точно това. Колкото повече гледах, толкова по-сигурна ставах. След малко мигвам и какво - пише "Castell" (от  Faber Castell)...
Така става като човек не си пие редовно хапчетата  Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 142
Shocked стаята....

Да ви кажа, аз май съвсем изтрещях...Седя тия дни и си пиша разни неща. По някое време се заглеждам в надписа на автоматичния молив и какво виждам?!! Пише "Castiell". Аз така #Shocked Гледам и не смея да мигна и съм абсолютно, абсолютно, абсолютно сигурна, че пише точно това. Колкото повече гледах, толкова по-сигурна ставах. След малко мигвам и какво - пише "Castell" (от  Faber Castell)...
Така става като човек не си пие редовно хапчетата  Stuck Out Tongue Closed Eyes
Joy Joy Joy хахахаахах нормално е Simple Smile Много готино се е получило Simple Smile

Сега със снеговете вижте за какво става дума:

Момичета с огромно закъснение - За много години, да сте живи и здрави  Hug

Ето малко сладки муцунки:

кажете ми, колко е готино да можеш да се чекнеш така като Мишото.  :

ПП-Вижте Advertisement for Supernatural on Marble Arch in London.

Последна редакция: вт, 04 яну 2011, 16:46 от Mupka

# 143
Импалка, моля те, можели да ми пратиш на мен файл на поЩата, че днес цял ден се мъча и все "грешен код" ми дава ....  Tired

Розе, верно ли ..... те тва се казва "обсебване"  Joy  bouquet

Розе, bichito, много добре сте го извъртяли, орязали сте лиготиите и става сууупер!

То тя Розето го прави, аз само й мътя творчеството (ама като скучая .... ).

# 144
  • гр. София
Розе, верно ли ..... те тва се казва "обсебване"  Joy  bouquet

Остави се  ooooh!

То тя Розето го прави, аз само й мътя творчеството (ама като скучая .... ).

Аууу, да не чувам такива неща! Naughty Всичко е съвместен труд на всички!   bouquet

# 145
За файла, въвеждате кода, докато се 'предаде' Tired Tired Tired .

Ако знаете друг подходящ сайт, за такива файлове, готова съм да го кача.

кажете ми, колко е готино да можеш да се чекнеш така като Мишото.  :

Това Миша ли е Shocked ?! Многообещаващо гъвкав Laughing . И може да си сгъва сложно езика - още по-многообещаващо Joy .

# 146
Това Миша ли е Shocked ?! Многообещаващо гъвкав Laughing . И може да си сгъва сложно езика - още по-многообещаващо Joy .
А това как ти звучи - http://www.youtube.com/watch?v=TDCPgZp9DCY&feature=related  Joy

# 147
  • Разпиляна във въображението
Може малко нахално ама пак да си задам въпроса - как Смърт се справя с всичката смърт или това беше просто като за пред Дийн. Ако съм пропуснала, сори

# 148
  • София
Момичета здравейте!

Импала, благодаря за файла. Не съм имала проблеми с тегленето  Hug

# 149
  • София
Eй, момичета любими, съвсем съм ви изтървала краят, от толкова време не съм чела тук, чак ме е срам Simple Smile

На патерици - честита Коледа и честита нова година, да е хубава, здрава, усмихната и много supernatural Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт