SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 848
  • 746
  •   1
Отговори
# 165
ама няма да бягам повече  Crazy
А така!  Hug

Я го вижте Джаред как се е привел доземи за малкото фенче  Laughing

# 166
Гале, къде го фокусира тоя Тренер?  Shocked Пет минути броих редички и снимки, ама не го видях  newsm78
Има го тренера на поне 3 фотоса, един от които на тавана, ама е все с Джаред, няма го самостоятелно Naughty Главната знае, тя ми ги даде даже, уж като символ на братската любов, ама беше веднага след съня й с Дийн, та още имам едно наум Whistling Laughing

# 167
  • # супернатурална #
Хи-хи, гузен негонен бяга. Аз така, на посоки пуцам, пък то вярно го имало Laughing Тя Главната ти го е дала след съня, та да се отърве от изкушението  Rolling Eyes

# 168
  • Разпиляна във въображението
Ама това наистина ли е твоята стая? Аз се съмнявам Thinking

# 169
  • София
аз като изостанала да питам - кога пак ще има серийка...много дълга ваканция откараха Sad
(и ако знае и дневниците някой кога пак)

# 170
  • КиТ
Кастиел изгоря би Crazy,ко толкос пък му аресвате Thinking,на мен ми е много антипатичен,явно недолюбвам отрицателните герои Tired[/b][/i]
защо мислиш че е отрицателен герой, според мен е повече от положителен, чак прекалено на моменти Simple Smile

Оп Краули исках да кажа,явно съм си мислила за Кастиел по няква причина Thinking Crazy Joy Joy Joy

Ангел,седя седя нИ мърдам Mr. Green Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Дневниците са на 27ми Mr. Green Party Party Party Party,па Сам и Дийн на 28 Mr. Green прекрасно Crazy

# 171
  • София
ОМГ, как чак в края на месеца бее...тез ме разсипват направо ooooh! мерси Плами...ще се чака какво да се парви Tired

# 172

и за равновесие

# 173
  • КиТ
ОМГ, как чак в края на месеца бее...тез ме разсипват направо ooooh! мерси Плами...ще се чака какво да се парви Tired

Еми кво да се прави,бързо ша са изтърколят Crazy,пък и БХ-то и там дата не обявяват,направо са мъчат да си играят с търпението ни  Twisted Evil

Ся гледам Хавай 5-0,някак да запълни времето до тогаз Mr. Green

# 174
Гледаме, гледаме. Алекс Heart Eyes

# 175
Здравейте момичета,

отдавна не съм писала, ама не защото съм ви забравила, а защото потънах в братята....

е виртуално де Simple Smile

изгълтах и втори сезон и сега се заемам с трети...

уф... нямам думи

# 176
  • София
я и Белла е тук Hug

plami89 - така си е...голяма мъка...поне от утре ще се утешавам с V....ама братята особенно голяма дупка оставят в мен да зее така като ги няма... Sad

# 177
Гале, къде го фокусира тоя Тренер?  Shocked Пет минути броих редички и снимки, ама не го видях  newsm78
Има го тренера на поне 3 фотоса, един от които на тавана, ама е все с Джаред, няма го самостоятелно Naughty Главната знае, тя ми ги даде даже, уж като символ на братската любов, ама беше веднага след съня й с Дийн, та още имам едно наум Whistling Laughing
Явно съм много кьорава  Laughing #Crazy. Тя главната сигурно ти е дала само тези дето й се повтарят, другите си ги къта за нея  Mr. Green

# 178
Нe бe, Злaтe, aз cъм й дaлa тия c джaрeд, aмa голитe cи ги кътaм Wink

# 179
Нe бe, Злaтe, aз cъм й дaлa тия c джaрeд, aмa голитe cи ги кътaм Wink
Знам те аз!  Mr. Green За по цветни сънища, а?

Общи условия

Активация на акаунт