SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 956
  • 746
  •   1
Отговори
# 240
Липсва ти ласото? Готово!

# 241
А що се отнася за кръшните движения на Сами  Joy -  Нали си знаем, че Джаред е скиор, просто вкарал е малко скиорско и в Сам  Joy

Мирка, подписът с Миши Синъото око шопнат ли е за цвят? Много е ефектен

Дженсън май е имал по-разкършена младост от Джаред   Mr. Green Grinning

# 242
Joy Joy Joy

Дженсън май е имал по-разкършена младост от Джаред   Mr. Green Grinning
Оооо, да! Бая по-разкършена. В една тема доста назад във времето, май пак беше по време на някаква почивка, правихме преглед на гаджетата на двамата, като ползвахме за източници разни яко клюкарски сайтове. Дженсън доста водеше, а и повечето му изгори бяха все разни моделки и плейбойки.

# 243
За ските не знаех, само за кънките. Значи, още по-добре: и двете са предпоставка за здрави крака.

А това спорт ли е?

# 244
Amore, съмнявам се точно маркучът да е свободен, затова мисля да подкарвам количката и да го спъна да падне в нея. После... после ще ви разправям Rolling Eyes
И аз за надписа най-много се ядосах, пречи гадно

ooooh! ooooh! и моя милост като чете Опъна и си викам, Аййдеее пак я подхванаха  Joy Joy Joy  Ама нали кой за квот си мисли ......
Дженсън верно много сладникъв на младини. Но добре че порасна, та и мъж стана  Mr. Green

# 245
Не си се объркала: и второто ще го има, но после. И пак ще е в количката Joy .

# 246
 Joy Joy Joy   знаех си  Joy Joy Joy  горката количка .

# 247
Горката, ама маркова:

# 248
Липсва ти ласото? Готово!

ахахахах Импала респект, подготвена си за всяка ситуация Simple Smile
Значи все пак по тази линия /гаджета, буйстване и тн /двамата си приличат с образите в сериала Simple Smile
Люска хахаахахахах смях се с глас - Миши синьото око, незнам дали е фотошопнат, ама така си го намерих в тублр-тУ и направо се хипнотизирах Simple Smile Иначе гифчето е от "Finding Home" /страхотно филмче/ ако не се лъжа Simple Smile

# 249
Изглежда, както навсякъде и тук ме опознахте добре Grinning, чудесно е сбъркала Бичито думата спъна с опъна, защото си мислех нея да употребя, но впоследствие реших да не пускам толкова еротична мисъл в изказването си  Joy За съжаление не мога да намеря снимка на достатъчно помачкана количка, за да се види резултатът от действията ми.

Чудя се дали да не се подпиша с това, а? Изкушава ме.

Само да вметна за Дженсън, че си говорихме преди време с една приятелка, че колкото повече остарява, толкова по-хубав става Heart Eyes

# 250
Импала се притичва на помощ Twisted Evil :
(цък)

И за да замажа малко спама Blush , ето нещо пре-крас-но:
(цък по желание)
още топло, леко запотено...

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 16:18 от Impala

# 251
  • # супернатурална #
Добър ден  Laughing
Аз съм на следобедно кафе

и курабийки  Heart Eyes

и се хиля, хиля с вас!  Hug

Аморето като набере скорост с количката, дали може да мине покрай Пазарджик, е къде е, развива 180 по магистралата и за има-няма 40 минути е пред нас  Joy Като се измори, ще му даде той да кара:

Злате, благодаря за спойлера,много ще се радвам да видя Джен, аз си я харесвам  Rolling Eyes

# 252
Аморето като набере скорост с количката, дали може да мине покрай Пазарджик, е къде е, развива 180 по магистралата и за има-няма 40 минути е пред нас  Joy Като се измори, ще му даде той да кара:

Joy Joy Joy Joy Joy
А той колко ли ще набере? Само ' : ' ме обърква: там скоростите не са ми ясни. Но ако забави, 'Я, я, шнеле'-то не му мърда Joy .

PS. 'курабийки Heart Eyes '-те най-добре да не ги подхващам, че ooooh! ...

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 16:23 от Impala

# 253
Гале аз нахално Ще се почерпя от твойте курабийки  Whistling ... и кафенце.

А за количката, като и Галето си поиграе с нея, я я метнете на сам  Joy Joy  да я реставрирам не за друго  Whistling
Сити, тоз последният, изкушаваЩият те гиф , от кой епизод беше  #Crazy ? Сега вече я оплесках работата .... мисля от сега да се отдам на почивката (нали утре почивам да се похваля  Twisted Evil)

# 254
bici,
Мисля че беше изрязана сцена (ЗАЩООООО  Cry ) от 5.03 'Free to Be You and Me' - момичето е сервитьорката от заведението, в което работеше Сами.

Последна редакция: ср, 05 яну 2011, 16:34 от Impala

Общи условия

Активация на акаунт