SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 827
  • 746
  •   1
Отговори
# 315
A този филм струва ли си да се гледа?

Аз съм си дръпнала коледният с Джаред и мисля тая вечер да го гледам Simple Smile

Плами Хейвъна свърши многоооо интересно, ама може би чак на есен ще има сезон Simple Smile Цве също му е фен. Цве имаше ли новини кога да чакаме втория сезон?

# 316
A този филм струва ли си да се гледа?

Аз съм си дръпнала коледният с Джаред и мисля тая вечер да го гледам Simple Smile

Плами Хейвъна свърши многоооо интересно, ама може би чак на есен ще има сезон Simple Smile Цве също му е фен. Цве имаше ли новини кога да чакаме втория сезон?

До колкото ми е известно, Дейна го беше гледала и беше споменала, че не струва ....   33uu
А коледния с Джаред е ... бива го. За мен е доста муден, но все пак е романтична драма  newsm78 ...

Мир, ако се излъжеш да го гледа , сподели после .... Може да направя и аз компромис и да го гледам само заради Тренера .... жц жц

# 317
Mupka,

'Devour' e тъпичък Laughing , но може да се гледа Rolling Eyes : ще видиш млад Дженсън, който все още се налага като актьор и няма голям избор на проекти. Във филма участва и баща му.

Все пак не е 'трагедия' Sick като 'Дните' Joy Joy Joy ...

bichi,
Какво е 'жц жц'? Звук от джедайски меч? Ако е неволна грешка, моля Praynig , кажи, за да си коригирам поста, но асоциацията ме трясна и не можах да се въздържа Blush .

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 01:04 от Impala

# 318
Импалкаааа

подписа ВИ трепе от всякъде. Поздравления, много е як  Peace

А жц жц (ейц ейц ....)... еееее нема как да пресъздам звуковите си реакции, та това ми дойде най .....  Embarassed Embarassed Embarassed Ако е от джедайски меч, Ще е жзууум жзууум

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 19:40 от bichito

# 319
Благодаря, благодаря Hug .
А във Вашия подпис откривам извън-SPN елемент: изневяра Shocked или диверсификация?
PS. Привижда ли ми се или нещо му става с очите на младежа?

Съжалявам Blush , ако съм те засегнала със закачката си, но само за сссъскащи морски дракони и жзжужащи джедайски мечове си мисля Joy , затова. Моята звукова реакция е АХ!, съпътстващата я физиолигична реакция не мога да я опиша.

Последна редакция: чт, 06 яну 2011, 19:37 от Impala

# 320
Аз ... такова ...  newsm56 newsm56 ..... (само леееееко въздишам по големия лош брат Салваторе) и да променят му се очите ...

И моля те , ни най малко не си ме засегнала , нема се притесняваш ...

# 321
Радвам се Hug .

Гле'й сега как пак ще блесна със знания!
Сериалът е 'Вампирски дневници', а този... същият, де, не му знам името, игра в 'Lost'. Другият главен персонаж пък игра в 'Паднали ангели'!!!
Ръц! Овации, моля!
А, знам още малко: там играе и българска актриса или поне с български произход newsm78 .

# 322
Радвам се Hug .

Гле'й сега как пак ще блесна със знания!
Сериалът е 'Вампирски дневници', а този... същият, де, не му знам името, игра в 'Lost'. Другият главен персонаж пък игра в 'Паднали ангели'!!!
Ръц! Овации, моля!

smile3501 smile3501 smile3501 smile3501 smile3501

# 323
  • КиТ
Импалка браво smile3501,оцели в дисяткага Crazy Wink Peace Дамянчо му викай на кратко Mr. Green Peace

Ма тея очи от де ги взе да не се снимал някой друг филм Thinking,страшен ефект Mr. Green Wink

Мирка ша чакаме,ко да се прави Tired,добре че другите сериали ни отешават Mr. Green,то при мен от него сериал ми тръгнаха работите,кат ма прихванаха гугутките и право в Ик-то tooth tooth tooth

# 324
bowuu bowuu bowuu

За вас - цък. Която иска, да гледа вляво, друга - вдясно. Ние с bichito пък се виждаме по средата Laughing .

Налага се да се коригирам за 'Devour'.
Оказа се, че филмът е от 2005 г., т.е. когато започва 'Supernatural', и Дженсън вече е играл в сапунките, 'Dark Ange'l и 'Smallville'. При това положение ме учудва участието му във филма. Освен да е опит за дебют в киното newsm78 . Също, изглежда доста по-различно отколкото в първи сезон на SPN... Гримът е велико нещо, даже и мен прави не толкова .

Последна редакция: пт, 07 яну 2011, 01:07 от Impala

# 325
bowuu bowuu bowuu

За вас - цък. Която иска, да гледа вляво, друга - вдясно. Ние с bichito пък се виждаме по средата Laughing .

определено сме там  Blush Heart Eyes

Плами, тез очи негови са от 1º сезон, в началото.

# 326
  • # супернатурална #
Розе, bichito, голям екип сте в писането   bouquet Ама само аз ли се сещам как Сам и Дийн могат да вземат кръв от девици съвсем безболезнено  Mr. Green Ех, защо съгреших преди амнайсет години  ooooh!  Joy

# 327
Розе, bichito, голям екип сте в писането   bouquet Ама само аз ли се сещам как Сам и Дийн могат да вземат кръв от девици съвсем безболезнено  Mr. Green Ех, защо съгреших преди амнайсет години  ooooh!  Joy

Галинцеееее недей само да се сеЩаш ами допълвай ти , пиле златно  Hug
иначе ние отлагаме малко финала ....  Rolling Eyes

# 328
Розе, bichito, голям екип сте в писането   bouquet Ама само аз ли се сещам как Сам и Дийн могат да вземат кръв от девици съвсем безболезнено  Mr. Green Ех, защо съгреших преди амнайсет години  ooooh!  Joy

Ама ти... сериозно ли Shocked ?! Или пак аз чета нАкриво?

# 329
Aми има още доста до 28-и и като нищо ще го изгледам с тренера филма Simple Smile

А и като заговорихте за Лост, ей сега казаха по новините, че 9 000 души са спечелили Джакпота с числата с които игра Хърлито като спечели Джакпота в сериала, онез мистериозните:) А Дамянчо в кой сезон е играл на Лост? Сиг не е  в първите?

Плами да особенно един  Hug Аз нали съм нова да си питам, говори ли се нещо за 7ми сезон или нещата свършват с този сезон?

Импала мн сладко се фръцкаш  Mr. Green

Ето Дженсън ака джентълменсън  Mr. Green

и мн сладко гифче с двамата:

аз днес оплакнах очи с това:

Общи условия

Активация на акаунт