SUPERNATURAL - Surviving Christmas and New Year's Eve

• 37 964
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
О-малко-смЪрти (глагол в съвсем наскоро минало време, второ лице, ед.ч.)! Ама няколко пъти, ако може Joy . А най-добре и в множествено число.

Галче,
Манипката не е зле. Избива ме желание кротко да полегна върху обекта Whistling .
А мен ми иде да го напляскам, простете...
Одобрявам Laughing .

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 11:05 от Impala

# 511
Добър вечер мили мои,
да е Честит РД то на Джен и все така да радва Джаред ...
Дейна, много хубава премяна,  Peace Peace приличаш на Снежанка.
А манипа ... на мен ми влиза желание да съм някоя изпаднала в беда принцеса и те да са моите рицари спасители ...

# 512
Манипът на Сам по организъм става, но на пръв поглед, но пък става, .....   и  на втори поглед. Я пак  Joy    Нещо много мощен ми се вижда  Grinning  А Рицарите с вярната Импала са един път!

Злате, Дейна, честити профилни премени  Hug    Все още ми е в главата историята на госпоица Уитметъл  Grinning  Случайно тя  да  си е носила и метлата на дневната  работа в училището?  Grinning  Та чрез Дийн  е попаднала при Сам

# 513
А Рицарите с вярната Импала са един път!

lili,
Разгледах много Фнимателно, но ме няма на рицарската манипка Rolling Eyes . Не ми е мястото там, освен може би под формата на снажна черна кобила newsm78, ама като за двама Shocked . Но може да съм драконицата Laughing , която да промушват до смърт с мечовете - образно казано обаче Joy .

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 01:21 от Impala

# 514
Здравейте момичета...

аз не се повявяам много тук, но защото бързам да ви догоня...

напредвам със сериите

засега съм на 4 сезон Simple Smile

Хайде хубава седмица!

# 515
Добро утро!

Кой е 'стара лавра' #Cussing out Joy Joy Joy? Даже мноУ съм си запазена за възрастта!
Може да си запазена, ама си 67 набор  smile3534 за млада лавра не ставаш  Hug.

Злате, ти освен подхлъзвачка си и подмамвачка Hug Видях си чак сега примамката Heart Eyes и веднага дотърчах
Ми да, такава съм си (скромно навеждам очи). Крайно време беше да се появиш  Hug.

Случайно тя  да  си е носила и метлата на дневната  работа в училището?
За това Галя ще каже, ама не ми се вярва Бед да смесва двете работи.

Голама съм заспа, съвсем забравих да поздравя вчера Дейна Снежанкова за новата премяна. Чудесна е!  Hug

И за накрая нещо весело  Grinning

# 516
  • София
 Joy Joy Joy

ей, Злата много ме размяха трите ass-а Heart Eyes

# 517
  • гр. София
Привет!  Hug

Бързам да ви почерпя с това

За първи път през живота си правя погача, тя пък взе, че стана много вкусна (нека не ви изглежда тънка - тавата е 4 пръста дълбока).

Много комикси, много нещо са се изчели/изписали/изрисували събота-неделя. Покрай тях Епизод 2 отишъл на кино, но аз чакам Бичито да го подхване наново.

Хубав ден на всички!

ПП: Дейна, до кога, чадо, ще се ослушваш за разказчето? М? Чакам ли, чакам, а от пощенския ти гълъб ни вест, ни кост... Давай го тук да четем! Hug

# 518
  • София
Уоу, супер красота - поздравления, най-искренни от мен Simple Smile (а тавата си личи , че е достатъчно дълбочка.)

# 519
Все още ми е в главата историята на госпоица Уитметъл  Grinning  Случайно тя  да  си е носила и метлата на дневната  работа в училището?  Grinning  Та чрез Дийн  е попаднала при Сам
Може да е полетяла след като е яхнала метлата Whistling на пана от снимката и така да се е сдобила с нея Joy Joy Joy .

Дейна, то не знам как избщо са го включили Дийн в тази класация, какъвто е моногамен напоследък, добре, че има стари лаври, на които да полегне  Wink.
Кой е 'стара лавра' #Cussing out Joy Joy Joy? Даже мноУ съм си запазена за възрастта!
Може да си запазена, ама си 67 набор  smile3534 за млада лавра не ставаш  Hug.

Знам, знам *въздъх* Cry . Но тогава означава, че на мен си полягва, което ме задоволява напълно Flutter .

Розе Hug ,
Поздравления за кулинарните умения! Oтивам за сиренце и speck, и отпочвам питката ти eat .

Последна редакция: пн, 10 яну 2011, 11:35 от Impala

# 520
Добър ден,
Злате, теб съм те признала за отриване на невероятното .... 3ASS  Joy Joy Joy
Розе мила, не само писател , а ми и кулинар си ти.  Много е хубава погачата. И аз като Импалка отивам да си взема сиренце и кис. мляко и сядам да похапна. А епизод 2 ще го подхвана като се върна от доктора (че нещо не съм много Уред).

# 521
[...] А епизод 2 ще го подхвана като се върна от доктора (че нещо не съм много Уред).

bichi, Hug Hug Hug
Стискаме палци всичко да е наред Praynig и те чакаме

# 522
Уха, Розичке, какви са тез красоти, какви са тез вкусотии! Поздравления!

Радвам се, че Ass-овете са ви разсмяли. А сега още малко бъзици за сметка на Джаред  Laughing

А това е за разкош  Heart Eyes

Бичи, много кофти  Sad! Дано доктора каже, че не е нещо сериозно и се нуждаеш само от почивка и големи дози СПН.  Wink

# 523
  • # супернатурална #
Добро утро, добър ден! Laughing Минавам да бодна един- два "сладкиша", и след като   щипнах тези на Златото, гледам и  други красоти и вкусотии предлага Розето. Бравос! Аз, като абсолютно негодна за такива кулинарни подвизи, не мога да не се възхитя на умениети ти Hug
bichito , дано да не е дълга опашката, а като се доредиш, да искаш пълен преглед и  обстойни изследвания, здравето преди всичко  Naughty

Случайно тя  да  си е носила и метлата на дневната  работа в училището?
За това Галя ще каже, ама не ми се вярва Бед да смесва двете работи.

Смесва, смесва, ама други  работи-уискито със содата, полезното с приятното и двамата братя в покоите си  Laughing Дай Боже всеки му!

О-малко-смЪрти (глагол в съвсем наскоро минало време, второ лице, ед.ч.)! Ама няколко пъти, ако може Joy . А най-добре и в множествено число.

smile3521 Мъжки род, бройна форма(два броя) множествено число! Повторение, повторение, докато си забравят граматиката  Laughing

# 524
smile3521 Мъжки род, бройна форма(два броя) множествено число! Повторение, повторение, докато си забравят граматиката  Laughing

... и подлозите се членуват как? Плюс повелително наклонение.

Общи условия

Активация на акаунт