Жената Козирог 2

• 30 377
  • 744
  •   1
Отговори
# 120
Честит рожден ден bi bi to

# 121
  • Русе, у дома
Момичета, За Много Години и Честит Рожден Ден на всички. Пожелава ви една усмихната 2011 година.   bouquet

# 122
Уууууу,от вчера не бях яла торта,ама ей на пак ми дойде ред Mr. Green
Би би то - Господ живот и здраве да ти дава,мъжо - парички и любов,а децата - весел смях и радост!  bouquet

# 123
  • София
  Здравейте  момичета  !  Hug Hug Hug

Да  Ви   почерпя  -  днес  остарявам  с  още  една  година !

# 124
  • Бургас
Gesika,  Hug Hug Hug

Хубав, весел празник!!! Wink Hug

# 125
  • Куциндрел
Gesika, честито.  bigdance2 newsm67  Gift Gift

# 126
  • Бургас
oпс, грешка
Мнооооооооого усмивки от мен Hug
п.п. Къде отидоха тия телета бе, чак взеха да ми липсват  Joy Whistling

# 127
Честито Гесика  bouquet
Ние не остаряваме ,а помъдряваме newsm10

# 128
  • Бургас
Честито Гесика  bouquet
Ние не остаряваме ,а помъдряваме newsm10
Peace Toчно... макар че казват, че мъдростта идвала, когато вече не служи за нищо... Ама е спорен въпросът...  Thinking Whistling А и се разкрасяваме и младеем с годините, така че - никво остаряване ... Flutter Whistling Hug

# 129
  • Куциндрел
п.п. Къде отидоха тия телета бе, чак взеха да ми липсват  Joy Whistling
Ох и на мен ми липсват.
Сигурно единия си пие вече хапчетата, а на другия мама му е дала задачки.

# 130
ДЖЕСИ, БЪДИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА И МНОГО ЩАСТЛИВА!!!

newsm51  smile3525  bigdance2 baloni  bigdance2 Tada  ura

# 131
Gesika , Чести Рожден Ден   newsm59 !!! Да си жива и здрава и много щастлива. Страхотна почерпка  newsm53 .

# 132
  • София
  Момичета  благодаря  на  всички  Ви  от  сърце  за  хубавите  пожелания  !  newsm51

# 133
  • Бургас
Козирогчета, и моя ред дойде да ви почерпя  Mr. Green  Hug

# 134
Simple Smile
И аз съм козирог, до мозъка на костите си !
ще копна любим цитат  :
"Aко му искаш пет кинта за някоя глупост - не очаквай, че ще ги извади и с усмивка (като Лъва) ще ти ги връчи. Вместо това ще има да даваш обяснения за какво са ти, защо си останал без мангизи, ама как така, ама защо - къде ти е акъла, как може да нямаш спестени. Не те ли е срам че си тъпо копеле и докога ще се търпиш."
GrinningVery Happy:D Xaxaxaxa, това сякаш аз съм го казала. Иначе vs e v тотален контрол , изключително вярна  , постоянна и винаги може да ми се разчита (чaк прекалено ), свършвам си бързо и перфектно работата  , винаги съм права  (ама така си е  Grinning), говоря с малко думи, но точни  , мразя празните и безсмислени приказки...абе според мен най-хубавата зодия  Simple Smile но прекалено много мисля и съм склонна към депресии...
Hо като цяло много си обичам зодията , би ми се искало и детето ми един ден да е козирог. Hе познавам нито един козирог, който да не харесвам  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт