Жената Козирог 2

• 30 681
  • 744
  •   1
Отговори
# 165
  • Бургас
Случайно темата да не е на макя ти, та толкоз си се афектирала?

Гледам до вчера сте увивали от скука зарат Телците, същества откчаени такива...

Joy Joy Joy

Добре дошъл  Mr. Green Да не ви пуснаха в отпуска  Thinking

Party Party Party

# 166
  • Бургас
 И добро утро, момичета   bouquet
Хубав и усмихнат ден ви желая  Hug             smile3503

# 167
  • Куциндрел
Мерси, Мон, и на теб.

# 168
Тук пак забушуваха страстите Mr. Green
И аз съм от трудно извинителните.Но виновна ли съм много, веднага си признавам EmbarassedИначе,ако е нещо лекичко,може да се опитам да се измъкна Sad
Бащата на детето ми е Везни и...траях го до едно време.После всеки по пътя си.И малката е Везни,та незнам.За сега се погаждаме,ама всичко лошо е взела от баща си Mr. Green
Настоящата ми половинка е Стрелец,но все още не мога да преценя дали сме си паснали или аз съм се научила  на нещо от живота Embarassed
С близнаци определено ми е трудно.Все не сме се разбрали.Сега чакам второ дете с термин 21.06 и все се моля да скокне към раците."Внушила" съм си ,че с тях уж по се спогаждам.
И аз съм от нощните птици и сутрините са ми малкоооо по-трудни,но общо взето съм добронамерена.Ееее,зависи и как ще ме "заговорят" Simple Smile

Последна редакция: пт, 04 фев 2011, 12:32 от ВяраВики

# 169
Цитат
Добре дошъл   Да не ви пуснаха в отпуска

Да бе, как позна? В неплатена.

# 170
  • Бургас
Цитат

Mr. Green Sunglasses
Имам силно развито шесто чувство и интуиция  Mr. Green Whistling

Готин уикенд на всички   bouquet
п.п. И добро утро  Mr. Green

# 171
Добро утро. Мон , благодаря за кафенцето...и цигарката  Blush . Лек и усмихнат ден ви желая.

п.п. Оооо, Биволе, завърнал си се. Мъчно ни беше  Mr. Green .

# 172
  • Куциндрел
Цитат

А лекаства дадоха ли ти?

# 173
  • Куциндрел
Добро утро, кози. Днес е ден за мързелуване.
Пуснала съм пералня за тих ужас на котките. После ще ям, после ще зяпам ТВ, после пак ще ям... и така нататък.

# 174
Много груби сте стана ли Simple Smile  ; Кравчо  - тва е готино думичка

# 175
  • Куциндрел
Много груби сте стана ли Simple Smile  ; Кравчо  - тва е готино думичка
А така, обогати си речника с една дума.
Забележка станаЛИ е една дума. Израза "стана ли" има друго значение.
Но все пак, ако ме питаш дали ми става - да, става ми. Mr. Green

# 176
Кво ти става? Това всички се питаме от форума. Не е на добро това, което ти става...(или май вече е станало)

# 177
  • Куциндрел
Кво ти става? Това всички се питаме от форума. Не е на добро това, което ти става...(или май вече е станало)
Ти ли си "всички"?  hahaha

# 178
"Ceca" всеоще се чудя и не мога да повярвам: Ти ,найстина ли пишеш само за да ни дразниш или смяташ ,че трябва да ни обучаваш и наставляваш ,и относно моят правопис си абсолютно права ,че е зле ,но ако смяташ че ще ме научиш точно ти - не вижда как ще стане ,оценявам желанието ти,но нито имам желание ,нито е съществено важно за моят живот.Според мен поработи върху комуникацията си и отношението ти с хората ,щом вече си усвоила правописа и граматиката.Трябва да работиш доста усърдно върху тънката чувствителност,негативни мисли и егоизмът.При козите имате следният проблем ,просто имате нужда някой да ви командва ,а вие да му се заяждате от време на време ,ако ви се пусне малко вие да поводите се самозабравяте и ставате нахални.Един вид козата си пасе на ливадата ,ти си я наблюдаваш ,ама пуснеш ли я малко извън ливадата ,тя тръгва да се катери по разни баири и не можеш да я спреш,.Според мен  ти си  си повярвала или обичаш да се разпускаш ,като се заяждаш ,което няма лошо ,аз пък обичам да философствам Simple Smile Успех ти желая

Последна редакция: нд, 06 фев 2011, 00:36 от bcdd

# 179
В тоя ред на мисли Козите трябва да ги пошляпваш от време на време. Действа им отрезвяващо. Те също нямат нищо против.

Общи условия

Активация на акаунт