Жената Козирог 2

• 30 352
  • 744
  •   1
Отговори
# 90
Вие пък какво толкова му обръщате внимание на човека ,защо се засягате толкова,нито го познавате ,нито бившата му вече приятелка ,та оставете го да си излее душата и ще спре да пише
не приемаите обидите срещу зодията ви ,като лично срещу вас .
(ако някой реши да се заяде с моя коментар,ще ме ядоса много )

# 91
Вие пък какво толкова му обръщате внимание на човека ,защо се засягате толкова,нито го познавате ,нито бившата му вече приятелка ,та оставете го да си излее душата и ще спре да пише
Joy hahaha Joy

# 92

Ще си мерим рогата ли  smile3536? Защо ще си излива душата тук?! Ние да не сме кошче за душевни отпадъци?! Въобще не ми пука за него и не бих му обърнала внимание, ако не беше толкова арогантен и нагъл. И никак не съм убедена  нито че е мъж, нито в историята му. Някой се разтоварва на наш гръб.

# 93
  • София

Ще си мерим рогата ли  smile3536? Защо ще си излива душата тук?! Ние да не сме кошче за душевни отпадъци?! Въобще не ми пука за него и не бих му обърнала внимание, ако не беше толкова арогантен и нагъл. И никак не съм убедена  нито че е мъж, нито в историята му. Някой се разтоварва на наш гръб.

Абсолютно  е така  !  Peace Peace Peace

И  двамата  потребители   Бивол  и  bcdd   "бродят "  из  почти  всички  теми  за  зодии и всяват  смут и  раздори  с  коментарите  си  ! 

Ние  не сме  го  познавали  , а  той  нас  дали ни  познава  ,че   е  толкова   нагъл и  аругантен ???  Mr. Green

# 94
  • Куциндрел
Заяждам се - ядосвай се!
Кажи сега, какво прави мама?

# 95
  • Куциндрел
    Ние  не сме  го  познавали  , а  той  нас  дали ни  познава  ,че   е  толкова   нагъл и  аругантен ???  Mr. Green
Тъй, тъй. Чакам да мине в следващата степен - вие мен ме познавате. hahaha

# 96
"Ceca" много си прозрачна .Защо решихте че във форума може да се пише само хубави неща за вас,не ви ли е скучно постоянно да ви хвалят или - честит рожден ден ,хубав ден и т.н.,разчупете се малко много сте скучни ,та човека просто си изказва мнението в интернет пространството ,което не притежавате вие ,та да му казвате къде ,какво,кога,как,защо ,ако се държахте на ниво и му отговаряхте с финес ,едва ли щеше  да продължи да пише ,но вие започвате махленски спорове и са ми си се ядосвате ,може на него да му е скучно и да е решил да види какво ще стане ,ако се заяде с вас.Защо пък да "бродим" из всички теми ,пък и да всяваме смут и раздори ,защо си мислите че всичко трябва да е позитивно във всички теми ,а и не виждам какво толкова лошо е казано

# 97
  • Бургас

Наздраве, момичета!!! За мое здраве!!! Heart Eyes Hug

# 98
# 99
  • София
Мон...   Ч.Р. Д.    Много  здраве  ,щастие  и късмет !!!

newsm51  Gift newsm59  party023 bdbaloni baloni

Защо пък да "бродим" из всички теми ,пък и да всяваме смут и раздори ,

Факт   , неоспорим  -  всеки  ,който  ти  види  публикациите  може  да  си  направи  изводите  !!!  Thinking   Вълнува  ли  те  нещо  друго  освен  зодиите  в  този  форум ?  Или  само  по зодиите  си   правиш  преценка  за  хората  ???  Joy

# 100
Да само по зодиите си правя преценка ,то иначе не може да се прецени  Grinning ,особено ако са свити и студени ,като вас 100% само зодиите

# 101
  • Бургас
Мерси, момичета  Heart Eyes
Много усмивки от мен за вас!!!

# 102
  • Куциндрел
Мон, честит рожден ден.
Бъди здрава и много щастлива.   bouquet

# 103
  • Куциндрел
Да само по зодиите си правя преценка ,то иначе не може да се прецени  Grinning ,особено ако са свити и студени ,като вас 100% само зодиите
Добре, че тук не са толкова тесногръди като теб. hahaha
Инак горките приятели телета.

# 104
  • Бургас
Ceca, сърдечни благодарности Hug Давай в същия дух, кефиш   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт