ФДТ и база за грим и Перфектен тен - 11

• 75 610
  • 751
  •   1
Отговори
# 615
фон-дьо-тен не е ли противопоказно да се слага на клепачи и под очи newsm78? на мен поне така са ми казвали...

На мен там ми е най-важно. Там, ако не сложа въобще няма смисъл да си гримирам лицето. Мажа от-до. Специално моите очи изпъкват много повече с ФДТ

Задължително под ФДТ слагам крем, пудра не ползвам, коректори също

# 616
Аз искам да попитам някой дали има наблюдения за някакви бронзови перли, освен тези на Ейвън или Орифлейм или Герлен....гледах едни на Артдеко, дали ще са хубави?  newsm78 Hug

чудя се и за минералния фон дьо тен/пудра на Артдеко....мнения?   newsm78

# 617
  • София
Някой може ли да ми обясни за какво се използват бронзиращите пудри и какъв ефект се постига с тях? Embarassed  Praynig

# 618
Някой може ли да ми сравни папрюр екстрийм и анти-блемиш, като покривност, трайност, ефект върху кожата  Hug

# 619
  • София
Някой може ли да ми обясни за какво се използват бронзиращите пудри и какъв ефект се постига с тях? Embarassed  Praynig

Flutter
Като имаща пресен-пресен опит с такива напоследък, ще си позволя да ти обясня аз.  Hug

Използват се единствено и само, за да придадат на лицето ефект, все едно си била на плаж или солариум..тоест.. за "бронзов загар".
Поставя се по местата по лицето , които слънцето засяга най-лесно - по-изпъкналите.
Аз слагам по краищата на лицето -съвсем малко, на носа и на скулите / като руж/
Нанася се с четка най-добре, не прави грешката ,като мен да мацаш навсякъде с тампон, защото се получава нещо много грозно и смешно - все едно си хванала някое детенце да "рисува" върху теб и накрая си или много оранжева или червена или направо кафява , на безумни петна  Crazy
Затова -пестеливо и внимателно  Peace

# 620
  • София
  bouquet Благодаря ти за обяснението! Но не се ли получава разлика с шията и гърдите?  Embarassed Rolling Eyes Също така ако можеш да ми препоръчаш някаква бронзираща пудра  Praynig  Имам още една молба - спешно ми трябва коректор за тъмните кръгове под очите - преди малко забелязах моите и ми се струват доста страшни  Sad  нямам много доверие на консултантките в магазините и ми се иска като отида да имам някаква начална представа - коректор, който да не се събира в бръчиците и да озарява погледа  Hug

# 621
  • Перник
  bouquet Благодаря ти за обяснението! Но не се ли получава разлика с шията и гърдите?  Embarassed Rolling Eyes Също така ако можеш да ми препоръчаш някаква бронзираща пудра  Praynig  Имам още една молба - спешно ми трябва коректор за тъмните кръгове под очите - преди малко забелязах моите и ми се струват доста страшни  Sad  нямам много доверие на консултантките в магазините и ми се иска като отида да имам някаква начална представа - коректор, който да не се събира в бръчиците и да озарява погледа  Hug
Здравей:) Аз ползвам това и съм доволна.Той е с кофеин и се води и като коректор за заличаване на тъмни кръгове,и като крем.Има два варианта-за светла и за тъмна кожа.

# 622
  • София

От тези, които са на по-достъпни цени, аз съм много доволна от тази на Max Factor - ето я:

А ти като я нанесеш, ще си прецениш дали ти харесва как стои.
Най-важното е да не се прекалява, пак казвам. Flutter
А когато имаш и някакъв лек тен , примерно от солариум или лятото от плажа, като сложиш и такава пудра и ставаш още по-"сияйна"  Sunglasses

# 623
Lost Angel,аз съм ползвала минералният фдт на Арт Деко.
=има добра покривност
=много хубав естествен ефект се получава
=специално на моята кожа(мазна) Не беше траен,след 3 часа,даже няма и толкова вече ставаше на петна Confused
=много бързо лъсвах и цапа дрехите

# 624
Днес си взех това супер е  Heart Eyes

# 625
Днес си взех това супер е  Heart Eyes
Много ви моля ориентирайте ме в цветовете на тези пудри-аз съм с средно тъмна ,клоняща към жълт отенък кожа.Ползвам пясъчни и бежови фон дьо тени ,а от тази пурдар гледах *022,023-дали са подходящи за моята кожа?

# 626
Трудно ще те ориентирам  Confused имаш ли фдт или пудра на Герлен? Моята е 023 за лятото я взех, а лицето ми потъмнява, иначе зимата съм с 02 фдт.

# 627
  • Варна
Алиена, защо е супер...какво ти харесва в нея? Simple Smile

# 628
Lost Angel,аз съм ползвала минералният фдт на Арт Деко.
=има добра покривност
=много хубав естествен ефект се получава
=специално на моята кожа(мазна) Не беше траен,след 3 часа,даже няма и толкова вече ставаше на петна Confused
=много бързо лъсвах и цапа дрехите
ех и моята е мазна.... благодаря за отговора...чудя се за това сега. Някой да го е ползвал?  Hug

# 629
Алиена, защо е супер...какво ти харесва в нея? Simple Smile
Ами то зависи какво търсиш  Laughing аз обичам не много покривни фтд, този прави кожата много нежна, може и като пудра да се ползва. Фен съм си на Герлен. В началото на темата имаше още коментари, ако искаш потърси  Peace

Общи условия

Активация на акаунт