Нещо смешно, което вашите деца са казали IV

• 51 923
  • 758
  •   1
Отговори
# 135
Преди 10 мин. мъж ми доведе дамите от училище и ми разказва следната история: като отишъл да ги вземе те още си разглеждали рисунките и следният разговор се провел между Ани и едно момичнце:
Ани: "Това е морето, ама без риби, защото са се скрили!"
Момиченцето: "Нищо чудно, че се скрили, знаели са, че ще ги нарисуваш грозни!"
Ани: "Ааалииии? Ела тук, да покажеш на (името на момичнецета), че рибите са се скрили в твоята рисунка, зад онзи камък!!!

# 136
Марти се прави на готвач.
-Мамо, сега ще ти изпържа едно печено пиле!

# 137
  • София
Марти се прави на готвач.
-Мамо, сега ще ти изпържа едно печено пиле!

А дъщеря ми преди няколко вечери ме попита: "Мамо, пилето от какво месо е?"

Joy  A.S.I.A., браво на детето. Намерило е изход от ситуацията.

# 138
Сутринта Ники нещо бръщолеви измислици и аз му казвам "Ники, ти се шегуваш нали", а той отговаря "Не мамо, всъщност се лигавя"
Снощи докато гледа пита "Мамо, Том и Джери как се казват"

# 139
Преди 3-4 месеца Боян имаше един период,в който на всичко отговаряше са "да".Мъжът ми беше командировка за 2 седмици и го нямаше вкъщи,когато Бо започна да отговаря на всичко с да,а и аз бях пропуснала да мукажа,защото се унасяхме в разни други приказки по телефона...Като се прибра,вечерта се заигра с малкия и на шега го пита:
-Бо,я кажи,мама гушка ли други мъже,докато тати го няма? Rolling Eyes
-Даааа-отговаря Боян съвсем уверено,с хитър поглед и усмивка 22 карата....

Сега пък е в период,в който на всичко казва-не ooooh!

# 140
Във връзка с пилето и месото, преди няколко дни към мен беше отправен въпрос дробчетата на пилето какво са? Не били месо. Какво били точно? newsm78

# 141
Моите девойки от няколко дни искат да им разказвам за овце, не знам защо, но само разпитват. Днес говоря с майка ми(тя е в Бг) и съответно Али се набута и тя да говори. И обяснява за едни снимки на овце които сме гледали вчера:(този път го пиша беквално, не првезено, защото е смешно както си е)
" Баба, а там на един хил с една вода овсат павсе!" (Там на едни хълм с една река пасат овце.)

# 142
ASIA това с овцете е яко  Joy

Ники пак се изцепи онзи ден
- Мамо какво пие дядо Коледа (на камиончето на кока-кола)
- Пие кока-кола
- Аз харесвам кока-кола (без да знае за какво става въпрос  Mr. Green)
- Ами тя щипе на гърлото
- ооо, добре мамо, значи ще ми счупи гърлото и зъбите  Joy

# 143
  • Pb
Мъжа ми излиза една сутрин от банята и после хваща Данаил да го нагушка. Той на баща си: Много мирише на уста (в превод - паста за зъби).

Един ден влизаме в асансьора, а вътре невъобразимо вони на цигари, при което Данаил прави следното заключение: "Пуши на цигари!"

Вчера сме на разходка и насред пътя някое животинче си е свършило работата. Данаил го вижда и ми казва "Мамо, виж, някой се е наакал".

# 144
  • София
Стоим пред щанда за кисело мляко.
- Мамо, едната крава е нарисувана (Бор-чвор 2%), а другата е игрална (Бор-чвор 3,6%).

# 145
  • Pb
Взел колана от халата на баща си и подскача:
Мамо, аз скачам на мъже!

# 146
Синът ми онзи ден , по повод , че го карам сам да си обуе ботушите - " Ти си ме родила , само за да ме тормозиш "  Joy

# 147
Взел колана от халата на баща си и подскача:
Мамо, аз скачам на мъже!

същото и при нас  Joy

днес казва "имам като връзка на лилави точки" , оказа се вратовръзка де  Mr. Green

Чип и Дейл ги прекръсти на Щип и Дейл, а Друпи и Дрипъл заради липсващото 'р' са Дупи и Дипъл

Нел, тормозиш детето а  Joy

# 148
  • Германия
Големият ми син играе с удоволствие на пожарникар,има  детски телефон и звъни уж на пожарната:
-Ало,пожарната,пратете една кола,че тук има една умряла жена,която е ранена,затиснала си е ръката на вратата!

# 149
Нел, тормозиш детето а  Joy
Да  Laughing
Също негови изрази са :
" Ако ме нямаше на кой щяхте да се карате ?"
" Да не сте ме раждали щом за всичко мен ще използвате" - по повод на това , че го накарах да си събере разпилените играчки  Sunglasses
" Това е най - ужасния ден в моя живот "
" Много е трудно да си дете - само те карат разни работи "
и още хиляди такива сърцераздирателни излияния  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт